ζωδια για ελεύθερους 12/08 Σάββατο

zwdia-aytokinita

ζωδια για ελεύθερους 12/08 Σάββατο

Ζωδια Κριος
Το πολύ είναι καλύτερο από το τίποτα, ναι –αλλά η υπερβολική ποσότητα μπορεί να είναι χειρότερη από κάτι που δεν είναι αρκετό. Τι συμβαίνει με την αγάπη και κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να τη συσσωρεύσουν; Ζήστε και άστε και τους άλλους να ζήσουν. Μακροπρόθεσμα θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα.

Ζωδια Ταυρος
Αναγνωρίστε πόσο μακριά έχετε φτάσει. Δεν είναι εύκολο να ωριμάζουμε ειδικά όταν πρόκειται για τις αντιλήψεις μας περί έρωτα αλλά αυτό είναι ακριβώς ότι συμβαίνει. Κάντε ένα βήμα πίσω και κοιτάξτε τη συνολική εικόνα. Φαίνεται καλή, έτσι δεν είναι;

 

Ζωδια Διδυμοι
«Γηράσκω αεί διδασκόμενος», αυτό είναι το μότο σας. Γιατί δεν το αλλάζετε λίγο σε «να ζεις, να αγαπάς και να μαθαίνεις»; Ή έστω «να αγαπάς και να μαθαίνεις»; Το να ανοίγεις την καρδιά σου στον άλλον μπορεί να είναι η εμπειρία που θα σας προσφέρει τη μεγαλύτερη γνώση στη ζωή σας.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Η προσοχή στις τετ-α-τετ επαφές σας κάνει να αισθάνεστε λίγο μπερδεμένοι. Θέλετε είτε να είστε μέρος μιας μεγάλης ομάδας είτε να είστε μόνοι Μείνετε σπίτι και να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε καλά. Τι θα λέγατε αν κάνατε ένα τραπέζι ρεφενέ με τους φίλους και τα ραντεβού σας;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζωδια Λεων
Τα widget, τα gadget και τα καταστήματα με εργαλεία και σιδηρικά σας καλούν. Επιθυμείτε διακαώς να γίνεται ο κύριος ή η κυρία «τα φτιάχνω όλα». Λοιπόν, δεν χρειάζεται να καταπολεμήσετε αυτά τα ένστικτά σας. Θα συναντήσετε κάποιον/κάποια φανταστικό/ή στο τμήμα με τα ηλεκτρικά εργαλεία.

Ζωδια Παρθενος
Είστε ένα από τα πιο συμπονετικά ζώδια του κύκλου. Γνωρίζετε την αξία των πραγμάτων και γνωρίζετε ότι όταν είστε γενναιόδωροι προκαλείτε το μεγαλύτερο αντίκτυπο στους άλλους. Κάποιος/κάποια ιδιαίτερος/η προσέχει αυτά τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Ζυγος
Κάποιος χρειάζεται τις υπηρεσίες σας στην μετάφραση. Έχετε ακριβώς τις ικανότητες που χρειάζονται για να βγάλετε προς τα έξω τις ιδέες του ατόμου αυτού σε μια μορφή κατανοητή σε όλους. Μπορείτε επίσης να αρχίσετε να εξετάζετε και τις δυνατότητές του/της ως εραστή/ερωμένης.

Ζωδια Σκορπιος
Βγείτε λίγο έξω από τη ζώνη άνεσή σας και συναναστραφείτε κοινωνικά με μια διαφορετική ομάδα ατόμων από ότι έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα. Δεν χρειάζεται να το παρακάνετε. Δοκιμάστε το λίγο και δείτε αν υπάρχει εκεί κάποιος/κάποια που να προσελκύει το ενδιαφέρον σας.

Ζωδια Τοξοτης
Διαφορετικοί, φρέσκοι, νέοι… Αυτό δεν περιγράφει μόνο τη στάση ζωής σας αλλά και το είδος των ανθρώπων που σας ενδιαφέρει αυτή την περίοδο. Τα παλιά στέκια σας απλά δεν σας κάνουν όταν έρχεται η ώρα να ψάξετε για το επόμενο εξαιρετικό ραντεβού σας.

Ζωδια Αιγοκερως
Το να είστε μέρος μιας ομάδας σας δίνει μια αίσθηση σταθερότητας και συνέχειας που έχετε μεγάλη ανάγκη. Να μην έχετε τόσο μεγάλη ανησυχία για το αν θα ταιριάξετε. Αντ’ αυτού να επικεντρωθείτε στο πόση δύναμη και υποστήριξη παίρνετε από τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέρφους σας.

Ζωδια Υδροχοος
Είναι εύκολο να παγιδευτείτε στο όραμα κάποιου άλλου για τον έρωτα αλλά καλό θα ήταν να σταματήσετε και να αναρωτηθείτε αν είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Προσέξτε να μην μπερδέψετε την δική σας αυτοεκτίμηση με την αίσθηση ευθύνης για την ευτυχία κάποιου άλλου.

Ζωδια Ιχθυες
Όταν κάτι πάει στραβά στον έρωτα, είναι εύκολο να μετατρέψεις όλη σου τη ζωή σε σενάριο αισθηματικής ταινίας. Παρά ταύτα αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι μια αίσθηση προοπτικής. Θα επιβιώσετε για να ζήσετε και να αγαπήσετε ξανά – και με καλύτερο τρόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera