ζωδια για ελεύθερους 15/07 Σάββατο

imerisies-provlepsies-zodia-29-5-14

ζωδια για ελεύθερους 15/07 Σάββατο

ζωδια Κριος
Αρχίστε να σκέφτεστε μήπως ξεκινήσετε τις επαφές με κάποιο άτομο, που είναι δύσκολο να κατακτηθεί. Εσείς πιστεύετε ότι είναι απόμακρος/η ενώ μπορεί απλά να είναι ντροπαλός/ή. Κρατήστε τα πράγματα χαλαρά και το πιο πιθανό είναι ότι θα καταφέρετε να πάρετε την απάντηση που επιθυμείτε.

ζωδια Ταυρος
Αν η αγάπη είναι αυτό που ψάχνετε, αφιερώστε τον εαυτό σας στο να την βρείτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να ξοδεύετε ένα μάτσο χρήματα ή να γραφτείτε σε κάθε υπηρεσία για ραντεβού που υπάρχει. Σημαίνει ότι πρέπει να ανοίξετε την καρδιά και το μυαλό σας στην πιθανότητα ενός έρωτα.

 

ζωδια Διδυμοι
Δείπνο και σινεμά – πόσο πιο προβλέψιμο μπορεί να γίνει ένα ραντεβού; Υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος για καθετί συνηθισμένο αλλά αυτό το ραντεβού δεν είναι από αυτά. Αν εξαρτάται από εσάς, κάντε κάτι – οτιδήποτε – αρκεί να είναι κάτι καινούργιο.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Τελευταία η προσοχή σας έχει μεταστραφεί από το μέλλον στο παρόν, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα ραντεβού σας. Σας απασχολεί λιγότερο το πώς θα εκπληρώσετε το πενταετές σχέδιο που έχετε κάνει και περισσότερο το να διασκεδάσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Λεων
Κάποιος ψάχνει την ευκαιρία να είναι ευγενικός μαζί σας, αλλά δεν είστε ακριβώς σίγουροι ότι θέλετε να αποδεχτείτε την προσφορά του/της. Ανησυχείτε μήπως μαζί με την αποδοχή σας, έρθουν και συγκεκριμένες υποχρεώσεις; Να είστε ειλικρινείς αν δεν θέλετε ερωτική σχέση.

ζωδια Παρθενος
Αυτό το άτομο προέρχεται από ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από το δικό σας και με μια πρώτη ματιά δεν βρίσκετε τίποτα κοινό – παρά ταύτα είστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που αλληλεπιδράτε ο ένας με τον άλλον. Δώστε του/της μια ευκαιρία.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγος
Σε τελευταία ανάλυση, γνωρίζετε ακριβώς τι θα έπρεπε να θέλετε αλλά μερικές φορές η καρδιά κάνει κουμάντο. Παρά ταύτα, επαναστατείτε όταν σας επιβάλλονται κανόνες. Πάρτε τους φίλους σας μαζί για να μπουν ασπίδα ανάμεσα σε εσάς και κάποιον που του αρέσει να χειραγωγεί τους άλλους και να παίζει με τα αισθήματά τους.

ζωδια Σκορπιος
Ήρθε η ώρα να επεκτείνετε τον κύκλο των ραντεβού σας. Μάλιστα, τι δουλειά έχετε εσείς με αυτό τον περιορισμένο αριθμό υποψηφίων συντρόφων; Υπάρχει ένας ολόκληρος ωκεανός πιθανοτήτων εκεί έξω για εσάς. Πάρτε έναν φίλο και ξεκινήστε την περιπέτεια.

ζωδια Τοξοτης
Ο έρωτας θα έρθει όποτε ο ίδιος θεωρήσει ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή και όχι εσείς. Στην πραγματικότητα απαιτεί πολύ λιγότερη δουλειά από όση φαντάζεστε. Όση λιγότερη προσπάθεια καταβάλλετε, τόσο το καλύτερο. Αφήστε το πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρεστε να σας κυνηγήσει λίγο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Αιγοκερως
Η καρδιά σας θέλει να προχωρήσει σε άγνωστα μονοπάτια. Δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό – ακολουθήστε την πορεία που απλώνεται μπροστά σας. Μια εξερεύνηση θα κάνει καλό και σε εσάς και στις ερωτικές σας προοπτικές. Η αγάπη ελλοχεύει σε μέρη (και άτομα) που δεν το περιμένετε καν.

ζωδια Υδροχοος
Είναι δύσκολο να πούμε αν πρόκειται για αποχαιρετισμό ή για προσπάθεια συμφιλίωσης. Αν τα όρια ανάμεσα στο φλερτ και στον τσακωμό έχουν αρχίσει να γίνονται δυσδιάκριτα, ίσως ήρθε η ώρα να ψάξετε για κάτι καινούριο. Εκτός εάν σας ευχαριστεί αυτή η κατάσταση…

ζωδια Ιχθυες
Το να κάνετε όνειρα δεν είναι πολυτέλεια, είναι κάτι αναγκαίο, ειδικά όταν πρόκειται για τον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Η φαντασία είναι ζωτικής σημασίας για όλη σας την ύπαρξη. Προχωρήστε και αφήστε τον εαυτό σας να ονειρεύεται.