ζωδια για ελεύθερους 16/08 Τετάρτη

SONY DSC

ζωδια για ελεύθερους 16/08 Τετάρτη

Ζωδια Κριος
«Όλες οι σωστές κινήσεις», αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας σας. Ξέρετε τι πρέπει να πείτε και σε ποιον/ποια. Αν η συμπεριφορά σας δεν ήταν τόσο φυσική και αυθόρμητη, κάποιος θα μπορούσε να πει ότι το είχατε σχεδιάσει από την αρχή.

Ζωδια Ταυρος
Τι διαρκεί πραγματικά σε ό,τι αφορά τον ερωτικό τομέα; Δεν είναι αυτό που νομίζουν όλοι. Είναι μια καλή στιγμή να εξερευνήσετε τις ιδιότητες που μετρούν πραγματικά, για να απογειώσετε μια σχέση και να την κρατήσετε ψηλά.

 

Ζωδια Διδυμοι
Αν βιαστείτε τώρα, μπορεί να το μετανιώσετε αργότερα. Εσείς οι δύο περνάτε φανταστικά μαζί αλλά υπάρχει κάποιος λόγος να μπαίνετε χωρίς να το σκεφτείτε σε μια κατάσταση που μπορεί να μην έχει διάρκεια; Χαρείτε αυτό που έχετε για αυτό που είναι, και μην προσπαθείτε να το αλλάξετε.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Στέλνετε επιδόρπιο σε έναν/μία χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα που βλέπετε σε ένα εστιατόριο; Δεν είναι κάτι που συνηθίζετε! Αλλά είστε πολύ ευχαριστημένοι όταν οι τολμηρές σας κινήσεις φέρνουν αποτελέσματα – και ένα ραντεβού. Μπορεί και να προσθέσετε αυτή την κίνηση στο ερωτικό σας ρεπερτόριο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Ζωδια Λεων
Το να φανερώνετε απλά ανοικτά τα συναισθήματά σας ποτέ δεν σας άρεσε. Προτιμάτε να τα δείχνετε με περηφάνια, με τρόπους που να μπορούν όλοι να τα δουν. Κάποιος/κάποια αρέσκεται στο επιδεικτικό σας στυλ.

Ζωδια Παρθενος
Έχετε φτάσει σε ένα συναισθηματικό σημείο καμπής και τώρα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Απλά να έχετε στο μυαλό σας ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην είναι έτοιμοι να προχωρήσουν με τον ίδιο τρόπο μαζί σας. Αν αυτή είναι η περίπτωση, πάρτε μόνοι σας τον δρόμο αυτό.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Ζυγος
Αυτή την περίοδο το να απογειώσετε μια σχέση είναι παιχνιδάκι για εσάς. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να επικεντρώσετε τη γοητεία σας στο άτομο της επιλογής σας και να πείτε ένα «γεια». Εξάλλου, θα λιώσουν σαν βούτυρο στα χέρια σας, ειλικρινά!

Ζωδια Σκορπιος
Δώστε εσείς τον τόνο στο επόμενο ερωτικό ιντερλούδιο. Αν κάνετε το πρώτο βήμα, τα άστρα λένε ότι έχετε πολύ καλές πιθανότητες να θέσετε τις βάσεις για την αλληλεπίδραση που επιζητάτε. Τώρα… τι είναι αυτό που θέλετε ακριβώς; Δεν υπάρχουν όρια.

Ζωδια Τοξοτης
Οι πράξεις δεν μιλούν απλά πιο δυνατά από τα λόγια, φωνάζουν. Παρακολουθήστε και μάθετε κάτι, όσο κάποιος πιθανός ερωτικός σύντροφος ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Θα εντυπωσιαστείτε και θα θέλετε σίγουρα να τον/την ξαναδείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζωδια Αιγοκερως
Η θετική ανταπόκριση κάποιου/κάποιας στην προσέγγισή σας, σας κάνει να αναρωτιέστε πώς να προχωρήσετε στη συνέχεια. Μην φοβάστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε ο εαυτός σας. Αν το σκεφτείτε, αυτό είναι πραγματικά το πιο ελκυστικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε.

Ζωδια Υδροχοος
Το να παρατάτε τους φίλους σας για μια ερωτική προοπτική, αποτελεί παραβίαση των κανόνων που διέπουν τις φιλίες. Παρά ταύτα, μπορείτε να εξηγήσετε στους φίλους σας πόσο δύσκολο ήταν να προγραμματίσετε κάποιο χρόνο με το καινούργιο σας αμόρε και να ικετεύσετε για τη συγχώρεσή τους – για μια φορά.

Ζωδια Ιχθυες
Τίποτα δεν βοηθάει μια πληγωμένη καρδιά να ανακάμψει, από όσο η δράση. Γράψτε κάτι για αυτό, πηγαίνετε έναν μακρινό περίπατο ή βάλτε επιτέλους αυτά τα ράφια στο σαλόνι σας. Στο τέλος θα ανακαλύψετε ότι τα συναισθήματά σας δεν έπαθαν μόνιμη ζημιά, απλά τραυματίστηκαν.

zwdia shmera