ζωδια για ελεύθερους 17/06 Σάββατο

erwtiko-savvatokyriako-zwdia-13-15-6

ζωδια για ελεύθερους 17/06 Σάββατο

ζωδια Κριος
Το να παραμένετε προσκολλημένοι στις προσωπικές σας αξίες τώρα, σημαίνει ότι βρίσκεστε πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας στον ερωτικό τομέα. Μια μεγάλη συζήτηση με έναν φίλο (αστεία και σοβαρή ταυτόχρονα) σχετικά με το τι θέλετε, κρατάει την προσοχή σας επικεντρωμένη στο στόχο σας.

ζωδια Ταυρος
Παρόλο που τα πράγματα στα ερωτικά σας δεν εξελίσσονται ιδιαίτερα, είναι μια καλή και σταθερή μέρα για να είστε ο εαυτός σας. Και επιπλέον, τα σχέδια που θα κάνετε σήμερα ευνοούνται από τα άστρα. Ίσως θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στο να προγραμματίσετε τις κοινωνικές σας συναναστροφές.

 

ζωδια Διδυμοι
Κάποιος, του οποίου τις συμβουλές δεν εκτιμάτε ιδιαίτερα, μπορεί να σας δώσει μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική για μια ερωτική κατάσταση που αντιμετωπίζετε. Ακόμη και αν δεν συμφωνείτε μαζί του, μπορεί κάτι να μάθετε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Εσείς μπορεί να νομίζετε ότι αυτά που λέτε (λεκτικά και με τη γλώσσα του σώματος) είναι ξεκάθαρα αλλά κάποιο συγκεκριμένο άτομο μπορεί απλά να μην λαμβάνει το μήνυμα. Μήπως ήρθε η ώρα να γίνετε λίγο πιο σαφείς;

zwdia-66

ζωδια Λεων
Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να μπαίνει στη μέση της προσπάθειάς σας να προχωρήσετε στην ερωτική σας ζωή. Σίγουρα το να κάνετε εσείς μια προσέγγιση μπορεί να δείχνει ότι είστε ευάλωτοι αλλά με τη σωστή αντιμετώπιση, θα υπάρξει λιγότερο ρίσκο και περισσότερη διασκέδαση. Προσπαθήστε τουλάχιστον να κάνετε έναν νέο φίλο από όλο αυτό.

ζωδια Παρθενος
Τα άστρα ευνοούν μια πρώτη προσέγγιση από εσάς τώρα – ιδιαίτερα εάν είστε και λίγο δημιουργικοί. Βρείτε κοινά ενδιαφέροντα ή απλά κάποιο αξιοπερίεργο γεγονός και ζητήστε από αυτόν που έχετε βάλει στο μάτι να σας συνοδέψει. Έχετε πολλά να συζητήσετε.

ζωδια Ζυγος
Αποχαιρετίστε τις στιγμές μελαγχολίας – ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να αγαπάτε τη ζωή και αν τα άστρα έχουν κάποιο λόγο σε αυτό, η ζωή θα σας το ανταποδώσει. Με έξτρα μπόνους μια ιδιαίτερη εύνοια στα ερωτικά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζωδια Σκορπιος
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ευνοούνται τα σχέδια και η επικοινωνία, οπότε χρησιμοποιήστε αυτή την καλή ενέργεια στην ερωτική και κοινωνική σας ζωή. Οτιδήποτε και αν ξεκινήσετε τώρα θα γίνει δεκτό με ανοικτές αγκάλες, οπότε ετοιμάστε ένα πάρτι ή κανονίστε ένα «καυτό» ραντεβού.

ζωδια Τοξοτης
Λέτε τα πράγματα ακριβώς όπως τα νιώθετε, ακόμη περισσότερο από το συνηθισμένο αυτή την περίοδο. Κάποιοι μπορεί να το θεωρήσουν λίγο τολμηρό ή λίγο απότομο, αλλά ιδιαίτερα στον τομέα των ερωτικών σχέσεων είναι ένας σίγουρος τρόπος για να κάνετε τα πράγματα να κινηθούν λίγο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγοκερως
Τα πολλά σας ταλέντα και τα μεγαλύτερά σας προτερήματα φωτίζονται από τα άστρα αυτή την περίοδο, δίνοντάς σας επιπλέον ώθηση και ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Χρησιμοποιήστε το με σύνεση!

ζωδια Υδροχοος
Αν αισθάνεστε ότι έχετε μείνει πίσω σε ότι αφορά τα ερωτικά σας εξαιτίας δυνάμεων έξω από τον έλεγχό σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα αλλάξετε όλα. Τα άστρα στέλνουν προς το μέρος σας μια παντοδύναμη ενέργεια, ενθουσιασμό και μια φρέσκια προοπτική. Εκμεταλλευτείτε τα!

ζωδια Ιχθυες
Κάτι σημαντικό πιθανότατα τραβάει την προσοχή σας κατά τη διάρκεια της μέρας, αλλά το σημερινό βράδυ φέρνει μια ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση. Το πιο σημαντικό πράγμα τώρα είναι ότι καλωσορίζετε ενεργά την αλλαγή σε όλες τις μυστηριώδεις μορφές της.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65