ζωδια για ελεύθερους 19/08 Σάββατο

wroskopia-diazygio

ζωδια για ελεύθερους 19/08 Σάββατο

Ζωδια Κριος
Η ανθρώπινη καρδιά περιέχει έναν απεριόριστο αριθμό πιθανοτήτων και αντιδράσεων. Οπότε μην υποθέτετε ότι επειδή εσείς και αυτό το άτομο τα πάτε καλά μεταξύ σας, θα έχετε την ίδια αντίδραση σε κάποιο γεγονός.

Ζωδια Ταυρος
Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάστε. Βλέπετε καλές πιθανότητες σε ένα συγκεκριμένο άτομο, που κάποιοι άλλοι έχουν απορρίψει. Παρά ταύτα, εσείς γνωρίζετε τον τρόπο να βγάλετε κάποια πράγματα από αυτόν/αυτήν που ούτε ο ίδιος/η ίδια δεν ξέρει ακόμη – μέχρι τώρα.

 

Ζωδια Διδυμοι
Μερικές φορές η έλξη ανάμεσα σε δυο άτομα δεν μπορεί να εξηγηθεί με τη λογική. Ίσως δεν ήταν γραφτό να πάει πιο πέρα από αυτό. Αποδεχτείτε το και απολαύστε το για αυτό που είναι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην διασκεδάσετε λίγο, ενώ παράλληλα ψάχνετε για κάτι πιο σοβαρό και αληθινό.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Το μάτι σας κόβει και μπορεί να ξεχωρίσει το καλό από το κακό, πάντα με αγάπη… Κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του και τα δύο. Εξάλλου, τα σκοτεινά κομμάτια βοηθούν ώστε να αναδεχθούν τα πιο φωτεινά. Μάθετε να αποδέχεστε τον άλλον ως ολότητα, και όχι μόνο τα μέρη της προσωπικότητάς του που σας αρέσουν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Οι βάσεις μιας σχέσης δεν χτίζονται σε μια μέρα, ιδιαίτερα εάν θέλετε να έχουν διάρκεια. Θα δείτε ότι η συνηθισμένη βιαστική σας προσέγγιση θα πρέπει να γίνει περισσότερο συνειδητή και σταθερή, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τον ερωτικό τομέα αυτή την περίοδο.

Ζωδια Παρθενος
Ένας εκκολαπτόμενος έρωτας πραγματικά απογειώνεται, όταν υποστηρίζετε με πάθος το νέο σας αμόρε. Αυτός ή αυτή εκτιμά ιδιαίτερα την αφοσίωσή σας. Και εσείς το ίδιο!

Ζωδια Ζυγος
Αφήστε τον έρωτα να λειτουργήσει με τους δικούς του όρους. Μπαίνετε σε πειρασμό να βοηθήσετε με υπαινιγμούς για το πώς θα μπορούσαν τα πράγματα να λειτουργήσουν λίγο πιο γρήγορα αλλά καλό θα ήταν να το αφήσετε. Τα πάντα θα γίνουν όπως πρέπει, αρκεί να τα αφήσετε να πάρουν μόνα το δρόμο τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζωδια Σκορπιος
Είστε τόσο επικεντρωμένοι στο πώς θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, που ξεχνάτε το πιο σημαντικό πράγμα: να χαίρεστε αυτά που έχετε τώρα. Αν ξεκινάτε κάτι καινούργιο με κάποιον/κάποια, ζήτω! Αν είστε ακόμη στο ψάξιμο, χαρείτε όλες αυτές τις ατελείωτες πιθανότητες που σας προσφέρονται.

Ζωδια Τοξοτης
Κάθε πλευρά αυτού του ατόμου σας συναρπάζει. Θέλετε να τα μάθετε όλα για αυτόν/αυτήν όσο έχετε τη δυνατότητα. Από τη στιγμή που εκείνοι δεν έχουν κάποιο πρόβλημα με αυτό, προχωρήστε και βουτήξτε στα βαθιά. Το νερό είναι υπέροχο!

Ζωδια Αιγοκερως
Το να είστε καλός ακροατής θέλει τέχνη και αυτό δεν είναι κάτι που μπορούν να το κατανοήσουν πολλοί άνθρωποι. Για τους περισσότερους ανθρώπους το να ακούν τον άλλον σημαίνει να περιμένουν υπομονετικά μέχρι να έρθει η δική τους σειρά για να μιλήσουν. Εσείς πραγματικά αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει να ακούς κάποιον/κάποια.

zodia-zvdia-75

Ζωδια Υδροχοος
Το να χτυπάτε τα πόδια σας στο έδαφος και να λέτε συνέχεια «όχι» είναι χαριτωμένο μόνο όταν το κάνουν τα μικρά παιδιά (και ακόμη και τότε όχι και τόσο). Οπότε όσο και αν θέλετε να αρνηθείτε πεισματικά κάτι, να θυμάστε ότι είστε ενήλικες. Προσπαθήστε να το συζητήσετε με ώριμο τρόπο.

Ζωδια Ιχθυες
Αφήστε τους φίλους σας να σας βοηθήσουν. Έχετε συνηθίσει τόσο πολύ να προσφέρετε εσείς διαρκώς στους άλλους, που έχετε ξεχάσει πως είναι να δέχεστε βοήθεια. Την προσφέρουν με την καρδιά τους, είτε πρόκειται για μια συμβουλή πάνω στα ερωτικά ζητήματα ή κάποιο προξενιό.