ζωδια για ελεύθερους 21/09 Πέμπτη

1349161177_fc24e230c862b4d8a8a2343575a

ζωδια για ελεύθερους 21/09 Πέμπτη

ζωδια κριός
Ο καθένας χρειάζεται ένα χέρι βοήθειας σε θέματα αγάπης από καιρό σε καιρό, ακόμη κι εσείς. Το να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με έναν φίλο που εμπιστεύεστε είτε να ζητήσετε τη συμβουλή ενός μέντορά σας, είναι πολύ καλύτερο από το να προσπαθείτε πάντα να τα επιλύετε όλα μόνοι σας.

ζωδια ταύρος
Κάθεστε άπραγοι και περιμένετε να χτυπήσει το τηλέφωνο από ένα ιδιαίτερο άτομο που σας ενδιαφέρει; Αντί να αγχώνεστε, κάντε εσείς μια άνετη και φιλική κλήση. Χωρίς να δώσετε μεγάλη έμφαση, από το ύφος της συζήτησης θα σας δοθεί η ευκαιρία να καταλάβετε πού στέκεστε.

 

ζωδια δίδυμοι
Αν δεν ήσασταν τόσο υπερκινητικοί σε όλα τα θέματα – σε σημείο να σας χαρακτηρίσει κάποιος μέχρι και ασταθείς – δεν θα ήσασταν ο εαυτός σας. Περνάτε και αυτή την εποχή μια φάση συνεχών εναλλαγών όσο αφορά τα συναισθήματα και τις αποφάσεις σας. Το μόνο θετικό είναι ότι έχετε από το σύμπαν το προνόμιο να αλλάζετε γνώμη!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Πάλι είστε αντιμέτωποι με το δίδυμο του μυαλού και της καρδιάς σας, με ένα από τα δύο μέρη της εξίσωσης να καπελώνει το άλλο στο ρομαντικό πεδίο. Αν καταφέρετε να επιφέρετε ένα συντονισμό ανάμεσα σε αυτά τα δύο, θα ενισχύσετε κατά πολύ τη συναισθηματική σας νοημοσύνη.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Δεν σας χρειάζεται νέα οπτική όσο αφορά τα θέματα καρδιάς. Αυτό που έχετε ανάγκη αυτή τη στιγμή, είναι να κάνετε λίγες αναπροσαρμογές. Τολμήστε να πειραματιστείτε λίγο, διαφοροποιήστε τον τρόπο που προσεγγίζετε και μιλάτε με τους άλλους, και επιτέλους ανοίξτε λίγο περισσότερο το μυαλό σας.

ζωδια παρθένος
Ακόμη και μια μικρή αλλαγή στην καθημερινή σας ρουτίνα με τις προγραμματισμένες δραστηριότητες, θα δείτε ότι θα ανανεώσει την ενέργειά σας και θα σας ανοίξει νέες οπτικές. Μεταποιήστε το ωράριο που κάνετε το καθετί, αλλάξτε μέσο μεταφοράς για τις διαδρομές σας ή αλλάξτε τη διαδρομή που χρησιμοποιείτε, κλείστε τον υπολογιστή όταν ολοκληρώσετε τις βασικές σας υποχρεώσεις και κάντε μια βόλτα άνευ λόγου.

ζωδια ζυγός
Είναι παιχνιδάκι για εσάς η γνωριμία με καινούργια άτομα – και μπορείτε εύκολα να τα κάνετε να νιώσουν άνετα και να κατανοήσετε τις ανάγκες τους. Όχι μόνο σας συναρπάζει αλλά έχετε το χάρισμα να κάνετε και τους άλλους να νιώθουν ευχάριστα. Η συζήτηση θα κυλήσει γρήγορα. Μην διστάσετε να κάνετε όσες ερωτήσεις θέλετε, ακόμη και προσωπικού περιεχομένου.

zwdia-fotia

ζωδια σκορπιός
Είστε πολύ επιφυλακτικοί ως προς τις ιδέες που σας έχουν προταθεί, για να προωθήσετε κάπως την προσωπική σας ζωή. Ακούτε για τα ραντεβού με χρονικό όριο, για «προξενιά» ή για εκδηλώσεις που οργανώνονται για ελεύθερους. Όσο κι αν σας ακούγονται αστεία όλα αυτά, να είστε βέβαιοι ότι βοηθούν στο να ξαναβάλετε τον εαυτό σας σε κίνηση.

ζωδια τοξότης
Η μέρα σήμερα απαιτεί από εσάς να μιλήσετε με πολλούς ανθρώπους, αγνώστους κατά προτίμηση! Όλος ο κόσμος είναι σπίτι σας – και όποιος δεν είναι ακόμη φίλος σας ή και κάτι παραπάνω, είναι γιατί δεν σας έχει συναντήσει ακόμη. Αυτό όμως είναι μόνο ένα χαμόγελο μακριά για εσάς.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τη Νεα Σεληνη 20/09 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια αιγόκερως
Το απροκάλυπτο φλερτ και η επίδειξη, δεν είναι χαρακτηριστικά της ιδιοσυγκρασίας σας. Ωστόσο υπάρχει ένα άτομο στο περιβάλλον σας αυτή την περίοδο, που σας κάνει να θέλετε να λάμψετε. Αφήστε αυτή την πυρετώδη διάθεση να σας καθοδηγήσει και μην διστάσετε να βγείτε και λίγο από τις βολικές συνήθειές σας.

ζωδια υδροχόος
Νιώθετε ότι η ερωτική σας ζωή έχει μια δόση ανίας τελευταία; Το σύμπαν είναι δίπλα σας και σας στέλνει ριπές ενισχυτικής δύναμης, για να δώσετε την ώθηση που χρειάζεται, εκεί που χρειάζεται. Αλλάξτε λίγο την εμφάνισή σας, χαμηλώστε το φωτισμό, λικνιστείτε στους ήχους μιας μελωδίας και όλα θα ξαναγίνουν σαν καινούργια!

ζωδια ιχθύες
Αν το βλέμμα σας είναι μόνιμα προσηλωμένο στα ίδια και τα ίδια παλιά, μέχρι εκεί θα φτάσετε. Αν εσείς αποφασίσετε ότι σας αξίζει κάτι διαφορετικό και καλύτερο και αρχίσετε να αδημονείτε γι’ αυτό, θα σας προσεγγίσει πιο γρήγορα απ’ όσο φαντάζεστε!