ζωδια για ελεύθερους 23/09 Σάββατο

ζωδια-προβλεψεις-33

ζωδια για ελεύθερους 23/09 Σάββατο

ζωδια κριός
Μια όμορφη και αποδοτική σχέση χτίζεται με προσεκτική φροντίδα στο κάθε κομμάτι που την απαρτίζει. Κάποιες φορές μπορεί να σας πιάνει η μανία να τα αλλάξετε όλα και να τα πάρετε ξανά από την αρχή – αλλά δεν πρέπει να πετάτε και το μωρό μαζί με τα μπουγαδόνερα! Αρκεστείτε στο να διαμορφώσετε το εδώ και τώρα.

ζωδια ταύρος
Ελεύθερη βούληση έναντι πεπρωμένου… Δύσκολο να ξεχωρίσετε πού τελειώνει το ένα και αρχίζει το άλλο; Προσπαθήστε να οργανώσετε το σκεπτικό σας με τη λογική ότι μπορείτε να αποφασίσετε ποιοι είναι οι στόχοι σας, χωρίς όμως να εξαρτάται από εσάς και μόνο το πώς θα τους φτάσετε! Προτιμήστε να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια δίδυμοι
Αρχίστε να κάνετε αλλαγές στον τρόπο που προσεγγίζετε την αγάπη, δίνοντας περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες. Αναρωτηθείτε πού γνωρίζετε καινούργιους ανθρώπους και πώς γίνεται συνήθως αυτή η γνωριμία. Μια διαφοροποίηση στις συνήθειές σας μπορεί να αλλάξει και το τελικό αποτέλεσμα!

ζωδια καρκίνος
Στην πορεία προς την αγάπη είναι πιθανό για όλους να γλιστρήσουν, να πέσουν, να γρατζουνίσουν τα γόνατά τους ενίοτε. Όμως όλοι κάποια στιγμή φτάνουν στον προορισμό τους. Δεν υπάρχει λόγος να είστε σκληροί με τον εαυτό σας, βάλτε περισσότερη αγάπη στην καρδιά σας και περισσότερη διασκέδαση στη ζωή σας!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Ξυπνήστε τη ρομαντική σας πλευρά και αφήστε τη να δει τις πιθανότητες που υπάρχουν γύρω σας. Βάλτε για ύπνο την επικριτική πλευρά σας και θα δείτε πόσο απλά μπορούν να γίνουν όλα. Το μόνο που σας χρειάζεται, είναι να θυμηθείτε ότι κάθε αρχή απαιτεί να αφήσετε τον εαυτό σας να χαλαρώσει, να μάθει και να ωριμάσει.

ζωδια παρθένος
Όλοι σχολιάζουν πάντα την τάξη και την λεπτολογία που χαρακτηρίζει το ζώδιό σας. Αυτό που λίγοι ξέρουν, είναι ότι είστε από τους πιο αισθησιακούς εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου! Όμως καταφέρνετε πάντα να παραμένετε διακριτικοί και φινετσάτοι, για το οποίο σας αξίζει έπαινος!

ζωδια ζυγός
Είστε πολύ κοντά στο να διαγράψετε την πιθανή εξέλιξη μιας γνωριμίας, εξαιτίας ενός μικρού μειονεκτήματος που σας ενοχλεί. Επειδή είναι πιθανό να έχετε δίκιο ή απλά να μην είναι η «κατάλληλη» στιγμή, μην δώσετε τώρα οριστική απάντηση. Πάρτε λίγο χρόνο ακόμη μέχρι να βεβαιωθείτε για την πρόθεσή σας.

zwdia-768

ζωδια σκορπιός
Ενώ μπερδεύεστε εύκολα με τις λεπτομέρειες των πραγμάτων, δεν δυσκολεύεστε καθόλου να διασκεδάσετε και να απολαύσετε τις εξόδους σας! Αν αντιμετωπίζετε πρακτικές δυσκολίες στη διευθέτηση της συνάντησής σας με ένα ιδιαίτερο άτομο, μην αγχωθείτε. Η λύση θα βρεθεί από μόνη της.

ζωδια τοξότης
Τα αισθήματά σας είναι δυνατά και ξεκάθαρα, τα λόγια σας είναι μετρημένα και επί του θέματος. Να είστε προσεκτικοί και διπλωματικοί όταν εκφράζεστε, γιατί είναι πιθανό να μην γίνεστε απόλυτα κατανοητοί με την τόση ευθύτητά σας!

ζωδια αιγόκερως
Πρέπει να φροντίσετε την υγεία σας! Η καλή διατροφή, η επαρκής ξεκούραση, η άσκηση, η προσοχή στην πνευματική σας υγεία, είναι ζωτικά στοιχεία για την απόδοση και την ευημερία σας. Αν αυτά φτάσουν σε ένα καλό στάδιο, όλα τα υπόλοιπα – περιλαμβανομένης της αγάπης – θα έρθουν στη ζωή σας από μόνα τους!

zodia-zvdia-75

ζωδια υδροχόος
Βελτιώστε την κατάσταση του σπιτιού σας, ειδικά αν περιμένετε ιδιαίτερη επίσκεψη! Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι άλλοι είναι ιδιότροποι, είναι πάντα υπέρ σας να δείχνετε τον καλύτερο εαυτό σας. Αξίζετε τα καλύτερα και πρέπει να τα απαιτείτε σε όλους τους τομείς σας!

ζωδια ιχθύες
Τα άστρα υπαγορεύουν για εσάς πολλή τρυφερότητα, στοργή, φροντίδα, αργή και απολαυστική πολυτέλεια για το σώμα και την ψυχή σας. Το να μάθετε να περιποιείστε τον εαυτό σας, είναι το πιο σπουδαίο χάρισμα. Τότε θα ανοίξετε την πόρτα για να έρθει να σας βρει και ο έρωτας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera