ζωδια για ελεύθερους 24/09 Κυριακή

8910501024x768Mykindofheaven

ζωδια για ελεύθερους 24/09 Κυριακή

ζωδια κριός
Σήμερα φροντίστε να είστε τολμηροί στις αποφάσεις που έχετε να πάρετε, γιατί αυτή η τόλμη του χαρακτήρα σας θα έλξει το άτομο που θέλετε να σας προσέξει. Αφήστε να αναδυθεί ο ηρωισμός σας, που θα σας διαχωρίσει από το υπόλοιπο περιβάλλον σας. Τολμήστε να κάνετε την κίνηση!

ζωδια ταύρος
Μην είστε πομπώδεις όταν προσφέρεστε να βοηθήσετε ένα άτομο που έχει προβλήματα στη σχέση του. Κανείς δεν θέλει να νιώθει μειονεκτικά όσο αφορά την αγάπη, κι εσείς παρά την εμπειρία σας δεν είστε γιατροί των πάντων! Σταθείτε ως φίλοι, όχι ως προσποιητοί συμπαραστάτες.

 

ζωδια δίδυμοι
Μπορεί να έχει ενδιαφέρον να συζητάτε τα τρέχοντα κοινωνικά θέματα με ένα καινούργιο άτομο που γνωρίσατε. Ωστόσο θα είναι πιο ενδιαφέρον να αξιοποιήσετε την ευκαιρία και να φλερτάρετε, αντί να ρισκάρετε μια αποστασιοποίηση εξαιτίας διαφωνιών. Υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα από το να έχετε δίκιο… όπως το να φιληθείτε!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Το να τραβήξετε την προσοχή ενός ιδιαίτερου ατόμου, κάποιες φορές μπορεί να απαιτήσει και την επιστράτευση ακραίων μέσων. Φορέστε το πιο σέξι φόρεμά σας ή το πιο αρρενωπό κοστούμι σας και προχωρήστε σε μια εντυπωσιακή πράξη που δεν θα μπορεί να ξεχάσει το άλλο άτομο. Να είστε βέβαιοι ότι η προσπάθειά σας θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου θα χρειαστεί σήμερα τη συμπαράσταση και τη ζεστασιά σας. Προσφερθείτε να βγείτε μαζί του για φαγητό για να του ανεβάσετε τη διάθεση ή προτείνετε να ακούσετε όσα έχει να πει. Κάποιες φορές η οπτική των πραγμάτων μπορεί να αλλάξει και να βελτιωθούν πολλά, απλά επειδή κάποιος μας άκουσε χωρίς να μας κρίνει.

ζωδια παρθένος
Αντί να επιλέγετε πάντα κάτι δοκιμασμένο, σήμερα τολμήστε να ρισκάρετε με κάτι πιο δύσκολο. Δώστε μια ευκαιρία στο πιο απρόβλεπτο άτομο που θα σας προτείνει να βγείτε. Ποτέ δεν ξέρετε σε ποιον λασπόλακκο μπορεί να βρεθούν διαμάντια!

ζωδια ζυγός
Αν βρίσκεστε στη διαδικασία αναζήτησης μιας νέας αγάπης, μήπως πρέπει σήμερα να αρχίσετε να κοιτάτε τη συνολική εικόνα; Μια δυσάρεστη εμπειρία με ένα άτομο που δεν άξιζε τον χρόνο σας, δεν σας καταδικάζει σε μια ζωή με καταστροφικές επαφές. Ο καθένας είναι διαφορετικός στον τρόπο που ζει και που αγαπάει, γι’ αυτό μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια μέχρι να βρείτε το ταίρι που σας αξίζει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια σκορπιός
Τελευταία ενοχλήστε και πιέζεστε με τα πάντα, από τα εργασιακά σας μέχρι τα θέματα σχέσεων. Έχει έρθει πλέον ο καιρός να αρχίσετε να βλέπετε ρεαλιστικά με ποια πράγματα πρέπει να ασχοληθείτε και ποια αξίζουν να ανησυχείτε. Και επειδή η δουλειά είναι από αυτά που μπορείτε να χειριστείτε, αποφασίστε να δουλέψετε και αφήστε τα υπόλοιπα στη μοίρα.

ζωδια τοξότης
Σήμερα θα σας περισσεύει η καλή διάθεση. Γι’ αυτό αξιοποιήστε αυτό σας το χάρισμα και προσφερθείτε να βοηθήσετε ένα φιλικό σας άτομο που αντιμετωπίζει ένα περίπλοκο πρόβλημα. Μπορείτε επίσης να κεράσετε έναν εντελώς άγνωστο άνθρωπο που βλέπετε ότι το έχει ανάγκη. Κάθε κατάθεση που εξαγνίζει το κάρμα, αποδίδει πολύ γρήγορα και πολλά.

ζωδια αιγόκερως
Ίσως κάποιος να έχει την αίσθηση ότι αξίζει περισσότερης προσοχής από εσάς. Σήμερα δείξτε κατανόηση προς τα άτομα του στενού σας κύκλου, που τελευταία τα έχετε παραμελήσει εξαιτίας του πολυάσχολου προγράμματός σας. Βρείτε χρόνο να συναντηθείτε, πριν να είναι πολύ αργά.

zodia-zvdia-75

ζωδια υδροχόος
Σήμερα η μέρα σας καλεί να ενδώσετε στις παρορμήσεις σας! Φλερτάρετε χωρίς ενδοιασμούς και αφήστε την καρδιά να οδηγήσει τα βήματά σας. Κάποιες φορές κάνει πολύ καλό να αφήνουμε στο σπίτι την υπεύθυνη πλευρά μας. Έχει υπερεκτιμηθεί ο συνεχής έλεγχος επί παντός επιστητού!

ζωδια ιχθύες
Όταν οι φίλοι σας ζητούν συμβουλές για θέματα σχέσεων, το πιο συνετό για εσάς είναι να μην παίρνετε την πλευρά κανενός. Δώστε λύσεις που να είναι αμερόληπτες ή επιλέξτε μόνο να ακούσετε όσα θέλουν να πουν για να ξαλαφρώσουν. Είναι καλύτερα να μην παρασυρθείτε από τα δράματά τους, γιατί δεν αποκλείεται να βρεθείτε εμπλεκόμενοι και στο πρόβλημά τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις