ζωδια για ελεύθερους 26/08 Σάββατο

zwdia-afroditi-tayros

ζωδια για ελεύθερους 26/08 Σάββατο

Ζωδια Κριος
Ήρθε η ώρα να γεμίσετε με ενέργεια για να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο στα ερωτικά σας. Πρόκειται να αρχίσει μια νέα συναρπαστική περίοδος, οπότε προετοιμάστε το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας για να υποδεχθούν τις νέες πιθανότητες.

Ζωδια Ταυρος
Ο καλός φίλος έχει πάντα μια συμβουλή για τις ερωτικές σχέσεις – είτε του ζητηθεί είτε όχι. Αν οι άλλοι αντιμετωπίζουν κάποιο ερωτικό δίλημμα, μην πέσετε στο επίπεδό τους. Αφήστε τους να μιλήσουν για αυτό και να ανακαλύψουν τι πρέπει να κάνουν οι ίδιοι. Μάθετε από τα λάθη τους.

 

Ζωδια Διδυμοι
Τα άστρα υποδεικνύουν νόμο και τάξη – δεν υπάρχει και η πιο κατάλληλη ενέργεια για έρωτα. Λένε ότι ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε το παρελθόν σας και να ασχοληθείτε με την τωρινή συμπεριφορά σας, ώστε να μπορέσετε να έχετε ένα υγιές μέλλον.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Κρατήστε τη δουλειά και τον έρωτα εκεί όπου ανήκουν – χωριστά το ένα από το άλλο. Παρόλο που λίγο φλερτ στο γραφείο μπορεί να ζωντανέψει μια βαρετή επαγγελματική συνάντηση, δεν θέλετε να περάσετε τα όρια και να φερθείτε αντιεπαγγελματικά. Είστε πιο έξυπνοι από αυτό.

zwdia-66

Ζωδια Λεων
Συναντάτε άτομα που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο με εσάς στο εργασιακό σας περιβάλλον και στην εθελοντική σας εργασία για την κοινότητα. Μήπως υποβόσκει κάτι ερωτικό και περιμένει να βγει στην επιφάνεια; Μην το σκέφτεστε και το πιθανότερο είναι ότι θα συμβεί.

Ζωδια Παρθενος
Χαρίστε την παρουσία σας στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Αν δεν εμφανιστείτε, θα τους λείψετε έντονα – και μπορεί και να χάσετε την ερωτική ευκαιρία της ζωής σας. Οπότε φορέστε τα καλά σας και έξω από την πόρτα γρήγορα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζωδια Ζυγος
Φροντίστε την υγεία σας. Όχι μόνο θα σας κάνει καλό, αλλά θα ευνοήσει και την ερωτική σας ζωή. Εξάλλου, τι είναι περισσότερο ελκυστικό από την εσωτερική λάμψη που εκπέμπει ένα υγιές άτομο; Να τρέφεστε σωστά, να κάνετε λίγη γιόγκα και να πηγαίνετε συχνά μεγάλους περιπάτους. Μπορεί να συναντήσετε και κανέναν/καμία χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα την ώρα που κάνετε βόλτα.

Ζωδια Σκορπιος
Μην επιβεβαιώσετε αλλά και μην αρνηθείτε τις φήμες που κυκλοφορούν για εσάς – το να τους αφήνετε να μιλάνε για εσάς ενώ εσείς συνεχίζετε αμέριμνοι τη δουλειά σας, θα κάνει το πράγμα ακόμη πιο συναρπαστικό. Έχετε συνηθίσει να βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Κάποιος/α θαυμάζει την αυτοπεποίθησή σας.

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Τοξοτης
Είστε κοινωνικά αναντικατάστατοι. Οι φίλοι σας βασίζονται σε εσάς για κατανόηση και στήριξη, το ίδιο και η οικογένειά σας. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που δεν καταφέρατε τώρα τελευταία να εμπλακείτε σε κάποια ερωτική σχέση! Πάρτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

Ζωδια Αιγοκερως
Το να σχεδιάζετε προσεκτικά κάποιο ραντεβού, δεν διασφαλίζει και την επιτυχία του και μπορεί να καταλήξει σε κάτι τελείως βαρετό. Αφήστε λίγο χώρο για αυθορμητισμό. Και το πιο σημαντικό, να είστε ο εαυτός σας και να πηγαίνετε με το ρεύμα.

Ζωδια Υδροχοος
Είστε προοδευτικοί και μοντέρνοι, οπότε δεν είναι και λίγο ειρωνικό το ότι λαχταράτε λίγο παλιό, καλό ρομάντζο; Καθόλου! Κάποια πράγματα δεν βγαίνουν ποτέ εκτός μόδας. Η αγάπη θα έρθει στο δρόμο σας πολύ σύντομα.

Ζωδια Ιχθυες
Αισθάνεστε ότι έρχεστε δεύτεροι στη ζωή κάποιου πιθανού ερωτικού συντρόφου; Κρατηθείτε γερά και το κυριότερο, βεβαιωθείτε ότι ζείτε τη δική σας ζωή και δεν την σπαταλάτε περιμένοντάς τον/την. Η κατάσταση θα βελτιωθεί σύντομα.

zwdia shmera