ζωδια για ελεύθερους 26/09 Τρίτη

erwtikes-2322014

ζωδια για ελεύθερους 26/09 Τρίτη

Ζωδια Κριος
Προς τι όλη αυτή η φασαρία και οι καβγάδες; Φέρτε μια απαραίτητη αίσθηση ηρεμίας στην εξαντλημένη ενέργεια κάποιου πιθανού ερωτικού συντρόφου. Σώστε τη μέρα με μία αίσθηση προοπτικής και μια θετική στάση που θα σταματήσει οποιαδήποτε φασαρία.

Ζωδια Ταυρος
Οι αδέσμευτοι κάνουν πραγματικές επαφές στα πιο απίθανα μέρη, οπότε σιγουρευτείτε ότι θα πείτε «ναι» σε κάθε πρόσκληση που θα σας γίνει. Αν εσείς και κάποιο πρόσφατο ραντεβού σας αισθάνεστε λίγο αποκομμένοι θα βιώσετε μια ανανέωση στο ενδιαφέρον για τη σχέση σας.

 

Ζωδια Διδυμοι
Δεν αγαπάτε τίποτε περισσότερο από έναν πνευματώδη διάλογο και τα εκπληκτικά πράγματα που ανταλλάσετε εσείς και κάποιο συγκεκριμένο άτομο αξίζουν οπωσδήποτε να προχωρήσουν σε ένα τρελό έρωτα. Υπάρχει η πιθανότητα αυτή η χημεία μεταξύ σας να είναι κάτι περισσότερο από πνευματική.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, είναι σημαντικό να μη λέτε ποτέ τη λέξη ποτέ. Το να κλείνεστε στον εαυτό σας δεν βοηθά καθόλου. Να είστε υπομονετικοί και να θυμάστε ότι τα πράγματα που αξίζουν είναι αυτά που αξίζει να τα περιμένετε – ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την αγάπη.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Αισθάνεστε παιχνιδιάρηδες; Δεν μας εκπλήσσει. Σας πλημμυρίζει μια ενθουσιώδης και συναρπαστική ενέργεια. Θα είναι αδύνατον να μείνετε σε ένα μέρος, οπότε σιγουρευτείτε ότι θα έχετε κοινό. Θα διαπρέψετε στο φλερτ και στις κοινωνικές συναναστροφές.

Ζωδια Παρθενος
Προσέξτε μην τυχόν και φορτωθείτε περισσότερες κοινωνικές υποχρεώσεις από όσες αντέχετε. Είναι λίγο δύσκολο να αρνηθείτε, όταν σας προσφέρονται τόσες πολλές καλές ευκαιρίες αλλά να θυμάστε ότι δεν θα είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε καμία από αυτές εάν είστε τρελαμένοι από το άγχος.

Ζωδια Ζυγος
Έχετε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τον έρωτα; Και φυσικά έχετε, δεν συμβαίνει σε όλους; Συγκεκριμένα, έχετε απορίες σχετικά με ένα τωρινό ρομάντζο που πυροδοτεί κάποια συναισθήματα για μια κατάσταση που πιστεύατε ότι είχατε αφήσει πίσω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζωδια Σκορπιος
Εσείς οι δύο έχετε πολλά να προσφέρετε ο ένας στον άλλον. Απλώς σιγουρευτείτε ότι αυτή η συνεργατική ουράνια επιρροή δεν σας κάνει να γίνεστε υπερβολικά εξυπηρετικοί διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε να αισθανθείτε πικραμένοι αργότερα. Να είστε ειλικρινείς σχετικά με το τι είναι αυτό που χρειάζεστε.

Ζωδια Τοξοτης
Τα άστρα ενισχύουν την κοινωνική σας επιρροή. Σχεδόν σε μια νύχτα γεμίζει το mail σας με μηνύματα. Πολλά χαριτωμένα άτομα θέλουν πολύ να τους συνοδεύσετε κάπου.

Ζωδια Αιγοκερως
Επικεντρώνεστε περισσότερο αυτή την περίοδο στις σχέσεις με αληθινές προοπτικές. Τα άστρα δίνουν έμφαση σε αυτή την τάση για να ενωθείτε με κάποιον/α. Αισθάνεστε λίγο φοβισμένοι; Είναι φυσικό. Μην το αφήσετε να σας αποτρέψει από το να επιδιώξετε κάτι καλό.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Υδροχοος
Αισθάνεστε διχασμένοι ανάμεσα σε δύο πιθανούς ερωτικούς συντρόφους. Ο ένας μοιάζει ασφαλής επιλογή. Ο άλλος θα μπορούσε να είναι κάτι πιο συναρπαστικό. Είτε το πιστεύετε είτε όχι οι επιλογές σας μπορεί να μην περιορίζονται σε αυτούς τους δύο. Ίσως θα πρέπει να ψάξετε λίγο καλύτερα.

Ζωδια Ιχθυες
Ο έρωτας μπορεί να παρομοιαστεί με το να αγοράζετε παπούτσια. Μερικές φορές δεν έχει σημασία πόσο ωραία δείχνουν, απλά δεν σας ταιριάζουν. Αν ένας σημαντικός παράγοντας λείπει από την εξίσωση, μην πιέζετε τα πράγματα. Παρατήστε το.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις