ζωδια για ελεύθερους 27/06 Τρίτη

erwtikes-24314

ζωδια για ελεύθερους 27/06 Τρίτη

Ζωδια Κριος
Τα ερωτικά λόγια είναι σίγουρα τρυφερά και γλυκά αλλά από μόνα τους δεν οδηγούν σε πραγματική δράση. Κάποιο άτομο είναι πολύ καλό στο να σας λέει αυτό που θέλετε να ακούσετε, αλλά η καρδιά σας ξέρει ότι χρειάζεστε πολύ περισσότερα πράγματα.

Ζωδια Ταυρος
Παραδεχτείτε το: ενδιαφέρεστε, ίσως και υπερβολικά, για τη γνώμη των άλλων. Δεν κρατήσατε κάτι κρυφό για αρκετό διάστημα; Ενεργοποιήστε τα ερωτικά σας ένστικτα – απλώς δεν πρόκειται να το ανεχτείτε άλλο.

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζωδια Διδυμοι
Στη φύση υπάρχει και αυτό που ονομάζουμε αγρανάπαυση – το έδαφος χρειάζεται χρόνο για να ηρεμήσει, να εμπλουτίσει το χώμα και να μαζέψει δύναμη πριν δώσει πάλι καρπούς. Αυτή είναι λοιπόν η δική σας στιγμή ,για να χαλαρώσετε και να μαζέψετε δυνάμεις πριν ανθίσετε ξανά από έρωτα.

Ζωδια Καρκινος
Οι άνθρωποι σας ανοίγονται – απλά δεν μπορούν να το αποφύγουν. Όμως βεβαιωθείτε ότι δεν ερμηνεύετε τις εκμυστηρεύσεις κάποιου ατόμου ως ερωτικό ενδιαφέρον. Μπορεί απλά να του αρέσει να μιλά πολύ για τον εαυτό του.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Αυτό το ραντεβού είναι απλά ένα ραντεβού, άσχετα με το πόσο απίθανο θεωρείτε ότι είναι το άτομο με το οποίο βγαίνετε. Αναπνεύστε βαθιά, ακούστε προσεκτικά και κάντε μια παύση πριν απαντήσετε. Θα το διασκεδάσετε πολύ – και θα έχετε μαζί του άλλο ένα ραντεβού, κι άλλο, κι άλλο…

Ζωδια Παρθενος
Οι στρατηγικές που ακολουθείτε στον τομέα των ερωτικών σχέσεων σας προκαλούν πλέον προβλήματα. Μπορεί να είναι καλύτερα να εγκαταλείψετε οποιασδήποτε μορφής σχέδιο. Με το που θα σταματήσετε να ακολουθείτε κάποιο πρόγραμμα, μπορεί και να βρεθείτε να βιώνετε αυτό το πράγμα που λέγεται διασκέδαση.

Ζωδια Ζυγος
Έχετε ακούσει την παροιμία που λέει «ότι όσο παρακολουθείς την κατσαρόλα, τόσο το νερό δεν βράζει»; Το ίδιο εις διπλούν ισχύει για τον έρωτα. Όσο και να περιτριγυρίζετε αυτό το πρόσωπο ή να τσεκάρετε διαρκώς τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα, τα πράγματα δεν θα συμβούν γρηγορότερα. Αφήστε τα πράγματα να ηρεμήσουν.

Ζωδια Σκορπιος
Η μια πλευρά σας κατ’ αρχήν θέλει να υποστηρίξει τα επιχειρήματά σας αλλά η άλλη πλευρά σας συνειδητοποιεί ότι είναι πολύ καλύτερα να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε. Εσείς και ο πιθανός ερωτικός σας σύντροφος, πρέπει πρώτα να μάθετε πολλά ο ένας για τον άλλον.

Ζωδια Τοξοτης
Είστε μια πηγή δύναμης και έμπνευσης για όλους όσους σας γνωρίζουν. Αυτό δεν είναι έκπληξη – είστε ο απόλυτος ένθερμος υποστηρικτής του σύμπαντος. Απλά σιγουρευτείτε ότι αρέσετε πραγματικά στο πρόσωπο με το οποίο βγαίνετε. Μπορεί αντί για αυτό να ψάχνει επιβεβαίωση.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Αιγοκερως
Είναι πάντα ωραίο να σκέφτεστε τις παλιές σας αγάπες – αλλά αυτό το ταξίδι στις αναμνήσεις μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε ότι αυτή η παλιά φλόγα μπορεί να ξαναζωντανέψει. Είναι απλά ένα όνειρο ή μπορεί να συμβεί στην πραγματικότητα, άραγε…

Ζωδια Υδροχοος
Οι ερωτικές εντάσεις συμπίπτουν με οικονομικά ζητήματα. Εσείς και το πρόσωπο με το οποίο βγαίνετε, εμπλέκεστε διαρκώς σε μια συνεχόμενη διένεξη για το ποιος πληρώνει τι και για ποιο λόγο. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν είναι τα χρήματα το πρόβλημα αλλά αυτό που αντιπροσωπεύουν.

Ζωδια Ιχθυες
Το ένστικτό σας λέει ότι κάτι έχει αλλάξει ανάμεσα σε εσάς και αυτό τον χαριτωμένο τύπο που βλέπετε – παρόλο που τα πράγματα έδειχναν να πηγαίνουν καλά. Μην γίνεστε αμυντικοί. Αντ’ αυτού, προσπαθήστε να δείτε τα γεγονότα όπως πραγματικά είναι πριν αναλάβετε δράση.

zwdia-zvdia-taro-00