ζωδια για ελεύθερους 28/09 Πέμπτη

erwtikes-22314

ζωδια για ελεύθερους 28/09 Πέμπτη

Ζωδια Κριος
Αν συνεχίζετε να κάνετε αυτό που κάνατε πάντα, τότε θα συνεχίσετε να παίρνετε το ίδιο πράγμα. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσετε ότι εσείς διευθύνετε, δεν είστε απλά ένας ασκούμενος. Πώς θέλετε να καταλήξουν τα πράγματα;

Ζωδια Ταυρος
Το να εγκλωβίζεστε μόνο στην εμφάνιση (ιδιαίτερα στην εμφάνιση κάποιου άλλου) μπορεί να αποβεί εξαιρετικά επικίνδυνο. Μόνο και μόνο επειδή η επιφάνεια φαίνεται ωραία και γυαλιστερή δεν σημαίνει ότι κάτω από αυτήν υπάρχει κάτι ουσιώδες.

 

Ζωδια Διδυμοι
Η ενέργεια σας σας λέει να εμβαθύνετε. Αν βγαίνετε ανεπίσημα με κάποιον, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να μιλήσετε πιο σοβαρά για τη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, τώρα ήρθε η στιγμή να εξερευνήσετε τη στάση σας απέναντι στον έρωτα.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Τα μάτια είναι το παράθυρο της ψυχής. Αφήστε κάποιον να δει τα πλούτη του εσωτερικού σας κόσμου χωρίς να χρειαστεί να πείτε τίποτε. Λίγο φλερτ δεν βλάπτει αν θέλετε να προκαλέσετε το ενδιαφέρον κάποιου.

Ζωδια Λεων
Το πως λειτουργεί η ψυχήενός άλλου προσώπου μπορεί να φαίνεται συναρπαστικό όταν αισθάνεστε έτσι. Βεβαιωθείτε ότι ο τρόπος που διερευνάτε την κατάσταση δεν είναι ψυχρός ή απρόσωπος. Εξάλλου, θέλετε να κρατήσετε αυτό το άτομο δίπλα σας!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Παρθενος
Ήρθε η ώρα να γιατρέψετε κάποια παλιά πληγή ειδικά εάν αυτή αφορά σχέσεις και έρωτα. Εμβαθύνετε σε παλιές συνήθειες και μοτίβα και σύντομα θα δείτε τι είναι αυτό που πρέπει να αφήσετε.

Ζωδια Ζυγος
Ένας/μία πρώην μπορεί να σας καλέσει απλά και μόνο για να δει πως τα πάτε. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που παλιότερα σας έκανε να καταρρεύσετε. Αν φοβάστε μήπως καείτε ξανά, απλά ευχαριστείστε τους και πείτε όχι.

Ζωδια Σκορπιος
Αν υπάρχει ένα πράγμα που χρειάζεστε τώρα είναι μια προοπτική ανανέωσης. Σε ό,τι αφορά τον ερωτικό τομέα χρειάζεστε μια ευκαιρία για ειλικρινή επαφή. Και οι δύο αυτές ευκαιρίες σήμερα συγχρονίζονται με καταπληκτικό τρόπο. Κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά.

Ζωδια Τοξοτης
Τα συναισθήματα σας είναι βαθιά, τόσο βαθιά που αρχικά μπορεί να μην να συνειδητοποιήσετε καν. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στην πρώτη σας αντίδραση, αλλά αν χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να απαντήσετε σε αυτόν/αυτήν τον/την χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα, πάρτε τον.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζωδια Αιγοκερως
Το μυαλό σας λέει ότι πρέπει να κάνετε κάποιο βήμα στο θέμα των σχέσεων αλλά ο εσώτερος εαυτός σας ξέρει ότι έχετε χρόνο στη διάθεση σας. Ακούστε τον. Αν κινηθείτε πολύ βιαστικά, μπορεί να καταλήξετε να μετανιώσετε με την πρώτη ευκαιρία.

Ζωδια Υδροχοος
Μια ευγενική, φιλόξενη πλευρά της προσωπικότητας σας παίρνει το προβάδισμα προς το παρόν. Μπορείτε να είστε εξυπηρετικοί και θα έπρεπε. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον που θα αξίζει την προσπάθεια που καταβάλλετε.

Ζωδια Ιχθυες
Τα βαθύτερα σας συναισθήματα μπορεί να έχουν ανάγκη από λίγη τρυφερότητα, αγάπη και φροντίδα. Αν πρόκειται να βγείτε έξω, πείτε στο ραντεβού σας ότι ίσως χρειαστεί να προγραμματίσετε εκ νέου τη συνάντηση σας. Εξάλλου, ο συγχρονισμός είναι το κλειδί σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Επιλέξτε μια καλύτερη στιγμή για την επαφή σας.

zwdia-zodia-astrologia-65