ζωδια για ελεύθερους 29/09 Παρασκευή

erwtikes-11414

ζωδια για ελεύθερους 29/09 Παρασκευή

Ζωδια Κριος
Εξετάστε τι είναι αυτό που θέλετε πάση θυσία να κρατήσετε μακριά από τη ζωή σας και σας κάνει να υψώνετε τείχη (πραγματικά ή φανταστικά). Είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας στον ερωτικό τομέα αλλά πρώτα θα πρέπει να ξεκλειδώσετε αυτό το κλουβί που οι ίδιοι έχετε φτιάξει.

Ζωδια Ταυρος
Σήμερα έχετε την τύχη με το μέρος σας στον ερωτικό τομέα μέσω τυχαίων συναντήσεων, καθημερινών ασχολιών και αυθόρμητων συγκεντρώσεων. Όσο πιο παρορμητικοί γίνετε, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα δώσετε στον έρωτα. Να είστε αυθόρμητοι!

 

Ζωδια Διδυμοι
Το να βρείτε τον έρωτα μπορεί να μην έχει να κάνει μόνο με την τύχη, αλλά σίγουρα δεν βλάπτει! Ευτυχώς η ενέργειά σας φέρνει κάποια τυχερά στοιχεία ακριβώς εκεί που τα χρειάζεστε. Πηγαίνετε εκεί όπου μπορείτε να δείξετε όλα τα προσόντα σας.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Σήμερα έρχονται προς το μέρος σας νέες, συναρπαστικές ιδέες που αφορούν τον έρωτα και αυτή η εξέλιξη ανοίγει το δρόμο για ανανέωση. Είναι κατανοητό να νιώθετε διστακτικοί στην αρχή. Το να λέτε «ναι» σε κάτι σημαίνει ότι θα πρέπει να πείτε «όχι» σε κάτι άλλο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να ψάξετε για νέα ραντεβού – κυριολεκτικά σκοντάφτετε πάνω τους. Κάποια χαρούμενα «ατυχήματα» σας προσφέρουν τις ευκαιρίες που χρειάζεστε τώρα στον ερωτικό τομέα.

Ζωδια Παρθενος
Σε ό,τι σας αφορά, η ελευθερία και η ιδιωτικότητα είναι και οι δύο απαραίτητες έννοιες για να μπορέσει να αναπτυχθεί η αληθινή αγάπη. Σταματήστε να επιστρέφετε τηλεφωνήματα, να απαντάτε σε e-mailκαι να κάνετε επαφές μέσω κοινωνικών δικτύων αν θέλετε να απογειώσετε έναν καινούργιο έρωτα.

Ζωδια Ζυγος
Η σημερινή μέρα σας προσφέρει την ευκαιρία να αλλάξετε τα όρια του συναισθηματικού σας κόσμου. Αυτό γίνεται ιδιαίτερα ισχυρό σε ό,τι αφορά τις κοινωνικές σας συναναστροφές – ενδυναμώνεται η διπλωματικότητα σας και τα πράγματα μπορούν να πάνε εξαιρετικά καλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζωδια Σκορπιος
Παρατηρήστε τον τρόπο που αλληλεπιδράτε με τους άλλους ανθρώπους. Εντυπωσιάζεστε από τα μηνύματα που οι άλλοι παίρνουν μέσω της γλώσσας του σώματος και των ασυνείδητων χειρονομιών. Μήπως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σας βοηθήσει στην αναζήτηση του έρωτα;

Ζωδια Τοξοτης
Σας καλούν μακρινοί τόποι και δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε αυτό. Υπάρχει μια περίπτωση να μπορέσετε έτσι να βρείτε έναν καινούργιο έρωτα. Και δεν χρειάζεται καν να βρίσκεστε σε κάποιο εξωτικό μέρος – αρκεί να κοιτάξετε με μια φρέσκια ματιά τα μέρη που συχνάζετε συνήθως.

Ζωδια Αιγοκερως
Κάποιος/κάποια που έχετε βάλει στο μάτι το τελευταίο διάστημα μάλλον δεν συνειδητοποιεί πόσο περιπετειώδης μπορείτε να γίνετε επειδή είστε συνήθως τόσο αξιόπιστοι. Εκπλήξτε τους με αστραπιαίες αλλαγές και ριψοκίνδυνες αναζητήσεις.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Υδροχοος
Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, θα πρέπει να αφήσετε τη γειτονιά σας και να ζήσετε και λίγο. Η ενέργεια σας σήμερα είναι ιδανική προκειμένου να εξερευνήσετε νέες επιλογές. Ήρθε η ώρα για κάτι καινούργιο, οπότε αρχίστε να ψάχνετε.

Ζωδια Ιχθυες
Υπάρχει και τρίτο άτομο που ανακατεύεται στη σχέση σας με τον τωρινό ή κάποιον μελλοντικό ερωτικό σύντροφο. Ήρθε η ώρα να επικεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία στη σχέση σας. Στη συνέχεια, βρείτε τον ευκολότερο τρόπο δράσης και ακολουθήστε τον.

zwdia shmera