ζωδια για ελεύθερους 30/05 Τρίτη

erwtikes-4414

ζωδια για ελεύθερους 30/05 Τρίτη

ζωδια Κριος
Αντί να βολευτείτε σε ένα μέρος σήμερα το βράδυ, προγραμματίστε να γυρίσετε λίγο έξω και να κάνετε οτιδήποτε ταιριάζει στα γούστα σας. Είστε σαν ένας «κοινωνικός καρχαρίας» – συνεχίστε να βρίσκεστε σε κίνηση και θα επιτύχετε πολλά περισσότερα από το να επιβιώσετε απλώς, θα θριαμβεύσετε.

ζωδια Ταυρος
Μια μεγάλη συζήτηση με κάποιον φίλο για την ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι καλή ιδέα. Αλλά το να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια ή να καταλήγετε σε μεγάλες αποφάσεις, δεν είναι και τόσο καλή ιδέα. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν λίγο ακόμη – και διασκεδάστε το κατά τη διάρκεια.

 

ζωδια Διδυμοι
Ψιλή κουβέντα, καταιγισμός ιδεών, εμπιστευτικές συζητήσεις – αυτή την περίοδο είστε ειδήμονες στην επικοινωνία. Αλλά όταν φτάνει η ώρα να κάνετε πνευματώδεις διαλόγους και φλερτ, το ξεχνάτε. Κάντε ελεύθερα τα σπιρτόζικα σχόλιά σας και αφήστε τα να δουλέψουν για εσάς.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Το πάρτι είναι εκεί που βρίσκεστε εσείς και οποιοσδήποτε σας ακολουθεί ευχαριστεί την καλή του τύχη. Αν έχετε κάποιο ραντεβού, πιθανόν να δει μια πιο έξαλλη πλευρά του εαυτού σας που δεν την περίμενε.

zwdia-66

ζωδια Λεων
Βρυχάστε σαν λιοντάρι και υπερίπταστε σαν πεταλούδα τώρα – μάλλον μια κοινωνική πεταλούδα. Με τα αμέτρητα χαρίσματά σας, με την αστείρευτη ενέργειά σας για συζήτηση και δικτύωση και με τις ικανότητές σας στο φλερτ, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι μπράβο σας!

ζωδια Παρθενος
Ξαναδιαβάστε αυτό το ερωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα πριν πατήσετε «Αποστολή». Ίσως αυτό που εσείς θεωρείτε ότι είναι αστείο, να μπερδέψει κάποιον άλλον και να τον αφήσει αποσβολωμένο. Με τον ίδιο τρόπο, να είστε έτοιμοι να σταματήσετε να κάνετε σχόλια που μπορεί να ενοχλήσουν τους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Ζυγος
Δύο μαζί διασκεδάζουν καλύτερα από έναν μόνο του και το πιο πιθανό είναι να κάνετε κάτι ουσιώδες παρά να ενδώσετε σε χαζομάρες. Πηγαίνετε με κάποιο ιδιαίτερο άτομο ή έναν φίλο σας σε μια διάλεξη, μια παρουσίαση βιβλίου ή κάποια αντισυμβατική εκδήλωση και χαλαρώστε συζητώντας για αυτό στη συνέχεια.

ζωδια Σκορπιος
Αν νομίζετε ότι υπάρχει κάτι περίεργο στον τομέα των ερωτικών σχέσεων αυτή την περίοδο, το πιο πιθανό είναι ότι δεν είναι της φαντασίας σας. Δείτε λίγο πιο μακριά και βαθιά, προκειμένου να διακρίνετε την πραγματικότητα.

ζωδια Τοξοτης
Εσείς θέλετε να μιλήσετε για μια σπουδαία ιδέα, το άτομο απέναντί σας μιλάει για άσχετα θέματα όπως τα καινούργια του παπούτσια. Μάλλον σε αυτή την περίπτωση δεν πρόκειται για το ιδανικό ταίρι. Αποχωρήστε όσο πιο γρήγορα και ευγενικά μπορείτε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγοκερως
Υπάρχει μια λεπτή διακριτική γραμμή ανάμεσα στο να χρησιμοποιείτε την εξυπνάδα σας στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, και του να σκέφτεστε υπερβολικά τα πράγματα. Η πρόκληση για εσάς τώρα είναι να διατηρήσετε ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δύο.

ζωδια Υδροχοος
Για καλύτερα αποτελέσματα στα ερωτικά σας τώρα, συνδεθείτε, επικοινωνήστε και να είστε δημιουργικοί. Τα άστρα λένε ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας – συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας μιας πολύ έντονης σχέσης. Κάντε πολλές γνωριμίες και αφήστε την προσωπικότητά σας να λάμψει.

ζωδια Ιχθυες
Κάποιος άλλος μπορεί να επιμένει να κινηθείτε με συγκεκριμένο τρόπο στις κοινωνικές συναναστροφές σήμερα το βράδυ, αλλά το πάντα εξαιρετικό σας ένστικτο λέει ότι είναι πιο πιθανό να διασκεδάσετε αν αφήσετε τα πράγματα στην τύχη. Να είστε έτοιμοι να μεταπείσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75