ζωδια για ελεύθερους 30/07 Κυριακή

egwismos-simainei-eleytheria

ζωδια για ελεύθερους 30/07 Κυριακή

Ζωδια Κριος
Πρόκειται να χτυπήσετε κάτι καλό σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε την τύχη που έχετε στο έπακρο για να διεκδικήσετε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας. Παρά ταύτα, αν το σενάριο είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, σιγουρευτείτε πρώτα ότι το μελετήσατε προσεκτικά.

Ζωδια Ταυρος
Η κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την – ξέρετε – ποιον/ποια προχωράει πολύ γρήγορα; Κάντε ένα βήμα πίσω ή ακόμη καλύτερα μείνετε μερικές μέρες χώρια. Μερικές νέες προοπτικές θα εμποδίσουν για λίγο την κατάσταση να γίνει υπερβολικά έντονη.

 

Ζωδια Διδυμοι
Νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα για τον έρωτα; Νιώθετε ότι έχετε δει τα πάντα σε ότι αφορά τα ραντεβού; Λοιπόν, σας περιμένουν εκπλήξεις! Τα άστρα πρόκειται να σας στείλουν μια διάψευση κατευθείαν στην καρδιά και θα σας αρέσει.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Σκεφτείτε το κάρμα. Δεν πρόκειται μόνο για το «όσα πάνε κι όσα έρθουν» αλλά το να γνωρίζετε ότι κάθε σας δράση έχει μια ίση αντίδραση. Αντιμετωπίστε τους άλλους με τις καλύτερες προθέσεις και η ερωτική σας ζωή θα ανθίσει.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Το άτομο που σας κάνει να γελάτε μέχρι να πονέσει το στομάχι σας, μπορεί να είναι το κατάλληλο για εσάς. Η αίσθηση του χιούμορ είναι ένα από τα πιο πολύτιμα δώρα που μπορεί να φέρει κάποιος σε μια σχέση. Δώστε του μια ευκαιρία.

Ζωδια Παρθενος
Αυτό το άτομο φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό – ή μήπως είναι; Σταματήστε να ψάχνετε για προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν! Πρόκειται να φανείτε πολύ τυχεροί στον ερωτικό τομέα τώρα. Χαλαρώστε και απολαύστε το!

Ζωδια Ζυγος
Συναυλίες, σόου με ροκ μουσική, η σχολική παράσταση της ανιψιάς σας – τα άστρα λένε να παρευρεθείτε σε όλα, από όπερα μέχρι ποπ. Θα γνωρίσετε ένα χαριτωμένο μουσικόφιλο άτομο, με το οποίο θα ταιριάξετε πολύ. Η μουσική είναι η τροφή του έρωτα, οπότε παίξτε στο ρυθμό της.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζωδια Σκορπιος
Θυμάστε που στο σχολείο οι φαντασιώσεις σας είχαν ως αντικείμενο μουσικούς και ηθοποιούς του σινεμά; Τώρα δοκιμάστε την πιο ενήλικη εκδοχή του ίδιου πράγματος και φανταστείτε αυτά που θέλετε από έναν σύντροφο. Το να κάνετε κάτι εικόνα, είναι το πρώτο βήμα για να το βρείτε.

Ζωδια Τοξοτης
Είναι αλήθεια, το πρόγραμμά σας είναι τρελό αυτή την περίοδο αλλά χρειάζεται να βρείτε λίγο χρόνο για τον έρωτα. Τουλάχιστον προσπαθήστε να διασκεδάσετε λίγο. Είστε κάτι σπάνιο – δώστε στους άλλους την ευκαιρία να απολαύσουν τη λάμψη και τη γοητεία σας.

Ζωδια Αιγοκερως
Είστε χαριτωμένοι, είναι πικρόχολοι. Σας αρέσουν τα καυτερά, τους αρέσουν τα κρύα. Σκεφτήκατε ποτέ να ενώσετε τις δυνάμεις σας; Παρόλο που δεν πιστέψατε ποτέ σε αυτό το παλιό ρητό που λέει ότι τα ετερώνυμα έλκονται, αρχίζετε να βλέπετε πιθανότητες.

zodia-zvdia-75

Ζωδια Υδροχοος
Έχετε τις καλύτερες προθέσεις – πιστεύετε ότι δεν υπάρχει αρκετή μαγεία στον κόσμο. Πρόκειται να γοητεύσετε και να ικανοποιήσετε αβίαστα, κάθε άτομο που βλέπετε. Κάποιο εξαιρετικά χαριτωμένο πρόσωπο παρακολουθεί και κρατάει σημειώσεις.

Ζωδια Ιχθυες
Αυτές τις μέρες ασχολείστε με την αυτοέκφραση – και αν αυτό σας ευχαριστεί και σας διασκεδάζει, ας είναι. Καθόλου περίεργο που οι άλλοι απλά δεν μπορούν να αντισταθούν και σας ερωτεύονται – κάνετε κάθε χώρο που μπαίνετε να φωτίζεται!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις