ζωδια για ελεύθερους 30/09 Σάββατο

ζωδια για ελεύθερους 30/09 Σάββατο

Ζωδια Κριος
Έχετε το πράσινο φως για να βάλετε σε τάξη τις προτεραιότητες σας στον ερωτικό τομέα, αρκεί να πάρετε κάποιες προφυλάξεις. Ενώ η επιθυμία σας είναι αξιέπαινη, δεν είναι σοφό να βιαστείτε να κάνετε μονομιάς πολλές αλλαγές.

Ζωδια Ταυρος
Μια έξτρα δόση ενέργειας δίνει στις προσωπικές σας σχέσεις ένα κίνητρο για να γίνουν καλύτερες. Κανείς δεν έχει ανοσία στην χαρισματική σας προσωπικότητα, οπότε εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να πάρετε σχεδόν όποιον θέλετε με το μέρος σας.

 

Ζωδια Διδυμοι
Η ενέργεια σας σάς πιέζει να συνεχίσετε να αντιμετωπίζετε την σκληρή αλήθεια, οπότε θα πρέπει να βάλετε τα συναισθήματα σας σε τάξη. Η τωρινή σας κατάσταση είναι συναισθηματικά κατάλληλη για εσάς; Να είστε απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Ενώστε τις δυνάμεις σας με έναν μη συνηθισμένο σύμμαχο και μπορεί να πετύχετε διάνα. Βάλτε στην άκρη τις διαφορές σας και δουλέψτε σαν ομάδα ώσπου να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πολλά περισσότερα κοινά από όσα νομίζατε. Μπορεί ο έρωτας να μείνει πίσω;

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Η ενέργεια σας σας παρέχει όσες δημόσιες σχέσεις χρειάζεστε και αυτή την περίοδο προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε σκληρά την πίεση. Σε αυτή τη φάση προσπαθείτε να μαγέψετε όλες τις ερωτικές προοπτικές με τα θεϊκά σας χαρίσματα. Τυχεροί!

Ζωδια Παρθενος
Τα σοβαρά ζητήματα είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεστε τώρα αλλά κάποιος πιθανός ερωτικός σύντροφος έχει κάποια ερωτήματα που απαιτούν την προσοχή σας. Διασκεδάστε αλλά παράλληλα δώστε σε αυτό το άτομο να καταλάβει ότι προσέξατε το ενδιαφέρον του και θα ασχοληθείτε με αυτό.

Ζωδια Ζυγος
Είναι εύκολο να πέσετε στην παγίδα του κυνισμού αλλά επίσης είναι συναισθηματικά εξουθενωτικό. Απλά δεν μπορείτε να παρατήσετε τα ιδανικά σας για τον έρωτα και για αυτό ακριβώς το λόγο οι άλλοι περνούν τόσο καλά μαζί σας. Κάποιος άλλος βρίσκει τη στάση σας ιδιαίτερα εμψυχωτική.

zwdia-fotia

Ζωδια Σκορπιος
Να είστε περισσότερο δεκτικοί, ανοικτόμυαλοι και με προοδευτική σκέψη σήμερα. Το να αποδέχεστε όλο τον κόσμο σημαίνει ότι αποδέχεστε και αυτό το ιδιαίτερο άτομο με το οποίο διασταυρώνονται οι δρόμοι σας. Και μάλιστα αυτή την περίοδο σας ελκύουν περισσότερο οι αντίθετοι χαρακτήρες.

Ζωδια Τοξοτης
Οι ιδιαίτερες σχέσεις που αναπτύσσετε με γήινους χαρακτήρες σας βάζουν ακριβώς στον σωστό δρόμο σε ό,τι αφορά την αναζήτηση του έρωτα. Σταματήστε να ψάχνετε για αυτό το μαγικό ένα και μοναδικό άτομο – μια ευγενική χειρονομία σας κατευθύνει σε κάποιον/κάποια με περισσότερη ουσία.

Ζωδια Αιγοκερως
Νέες ρομαντικές ευκαιρίες και μακρινά μέρη είναι στενά συνδεδεμένα με εσάς αυτή την περίοδο, οπότε να είστε σε εγρήγορση για οποιαδήποτε ευκαιρία προκύψει για κάποιο ταξίδι. Εξασκηθείτε στο να είστε ανοικτόμυαλοι ενώ παραμένετε πιστοί στον εαυτό σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Υδροχοος
Είστε γεμάτοι ευδαιμονία λόγω μιας καινούργιας ερωτικής αύρας και αυτό δεν είναι έκπληξη. Το πιο πιθανό είναι ότι χρειάστηκε λίγη δουλειά και κάποιου είδους διαπραγμάτευσης αλλά βρίσκεστε στο σωστό τόπο με το σωστό άτομο – συνεχίστε αυτό που κάνετε!

Ζωδια Ιχθυες
Δεν κουραστήκατε να πρέπει να είστε τόσο καλοί προκειμένου να σας αγαπήσουν; Δεν προτιμάτε να είστε ο πραγματικός ειλικρινής, αστείος, πνευματώδης εαυτός σας και να αγαπιέστε για αυτό ακριβώς που είστε; Κάντε τον έρωτα πιο απλή διαδικασία και να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις