ζωδια για ελεύθερους 31/05 Τετάρτη

1265351843kFfENHv

ζωδια για ελεύθερους 31/05 Τετάρτη

ζωδια Κριος
Μπορεί να θέλετε να παρακολουθήσετε μια συγκινητική παράσταση ή να κάνετε προπόνηση με τον σάκο του μποξ – έχετε κάποια εσωτερικά θέματα που πρόκειται να βγουν στην επιφάνεια με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Γιατί να μην το ευχαριστηθείτε;

ζωδια Ταυρος
Αν μπαίνετε στον πειρασμό να μιλήσετε σε αυτό τον γλυκούλη τύπο, κάντε το. Στη χειρότερη περίπτωση, θα αποκτήσετε έναν νέο φίλο. Και με αυτό το σκεπτικό, μπορείτε να είστε χαλαροί και να διασκεδάσετε πιάνοντας κουβέντα μαζί του. Η πρακτική φέρνει την τελειότητα!

 

ζωδια Διδυμοι
Συνήθως είστε έτοιμοι για να κάνετε τα πάντα, αλλά μια αλλαγή σχεδίων μπορεί να σας κάνει έξαλλους τώρα. Στην πραγματικότητα, οι κοινωνικές συναναστροφές δεν σας ελκύουν ιδιαίτερα. Μην αγχώνεστε – όλοι θέλουν το χώρο τους μια φορά στις τόσες.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Μια απίστευτη ευαισθησία από τα άτομα που σας περιτριγυρίζουν, εκφράζεται προς εσάς με όλους τους σωστούς τρόπους αυτή την περίοδο. Οι ομορφιές της ζωής είναι μπροστά σας, το ένστικτό σας είναι απίστευτο και υπέροχα συναισθήματα πηγάζουν από μέσα σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Κάποιοι μπορεί να εκπλαγούν, επειδή αυτή την περίοδο δεν είστε ακριβώς η ψυχή του πάρτι. Το πιο πιθανό είναι να καθίσετε σε μια γωνία για να αισθάνεστε άνετα και να παρατηρείτε τους άλλους (και φυσικά να δώσετε στους θαυμαστές σας την ευκαιρία να υποβάλλουν τα σέβη τους).

ζωδια Παρθενος
Η ρομαντική σας συμπεριφορά καθορίζει το πόσο ψηλά θα φτάσετε στον τομέα των ερωτικών σχέσεων – ή τουλάχιστον μια θετική στάση μπορεί να αποτρέψει μια μεγαλειώδη αποτυχία. Διατηρήστε πάντοτε την αίσθηση του χιούμορ σας και την σπιρτάδα σας.

ζωδια Ζυγος
Έχετε την τάση να αντιδράτε λίγο συναισθηματικά τώρα, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι για κάποια ξαφνική αφηρημάδα, δάκρυα ή μια έκρηξη θυμού. Όλα θα ξεκαθαρίσουν αλλά μπορεί να θέλετε να ελαχιστοποιήσετε την ένταση στον ερωτικό τομέα επί του παρόντος.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιος
Μια μεγάλη, έντονη συζήτηση σας ενδιαφέρει πολύ περισσότερο από το να γνωρίζεστε επιφανειακά με πολλά διαφορετικά άτομα. Αν αυτό που ακούτε δεν σας εξιτάρει, βρείτε ευγενικά έναν τρόπο να αποχωρήσετε.

ζωδια Τοξοτης
Καλός ο σχεδιασμός, αλλά τα άστρα λένε ότι θα διασκεδάσετε περισσότερο και θα βρείτε τις πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες (και άτομα) χρησιμοποιώντας μια τυχαία προσέγγιση τώρα. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ξεκινήσετε έχοντας περιπετειώδες πνεύμα.

ζωδια Αιγοκερως
Αν το ερωτικό σας ενδιαφέρον είναι επικεντρωμένο σε ένα πρόσωπο, μπορεί να θέλετε να τα δώσετε όλα. Γιατί να βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι, όταν μπορείτε να κρατήσετε τις επιλογές σας ανοικτές και να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για διασκέδαση;

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχοος
Οι σκέψεις και τα συναισθήματα έρχονται με μεγάλη ταχύτητα αυτή την περίοδο. Αντί να βρίσκεστε σε υπερδιέγερση και να σκέφτεστε υπερβολικά μια κατάσταση, χαλαρώστε το μυαλό σας με μια μεγάλη βόλτα, ένα πάρτι για χορό ή οτιδήποτε σας αρέσει.

ζωδια Ιχθυες
Αν ο κόσμος ήταν μια σκηνή, αυτή τη στιγμή θα ήσασταν σίγουρα οι πρωταγωνιστές – και η αλήθεια είναι ότι οι προβολείς σας πάνε. Ο έρωτας είναι επίσης στο πρόγραμμα, οπότε σχεδιάστε τα κοστούμια και τις παραστάσεις σας αναλόγως.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις