Ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 01-07/06 Ατομα από το παρελθόν μπορεί να έρθουν ξανά στη ζωή σας

sxeseiw-empodia

Ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 01-07/06 B

Ζωδια Ζυγός

Γύρω στις 2 Ιουλίου η Νέα Σελήνη και η ολική έκλειψη του Ηλίου συμβαίνουν στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Θα σκέφτεστε τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσετε να πάτε τη δουλειά σας στο επόμενο επίπεδο. Προϊστάμενοι μπορεί να σας προσεγγίσουν με προτάσεις για περισσότερη ευθύνη ή μπορεί να αναγνωρίσουν την εργασιακή σας ηθική. Καλά θα κάνετε να οραματιστείτε το ιδανικό μονοπάτι για την καριέρα σας από ‘δω και πέρα και έπειτα να κάνετε βήματα για να το πραγματοποιήσετε.

Από τις 7 έως τις 17 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον ενδέκατο Οίκο σας της δικτύωσης. Ατομα από το παρελθόν μπορεί να έρθουν ξαφνικά ξανά στη ζωή σας. Μην υποτιμάτε τη δύναμη του να συζητάτε τις ελπίδες και τα όνειρά σας με αυτές τις συνδέσεις. Οι παθιασμένες συζητήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε μια κοινή προσπάθεια.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Σκορπιός

Ενώ ο καταφερτζής Άρης περνά από τον δέκατο Οίκο σας της καριέρας από την 1η Ιουλίου έως τις 17 Αυγούστου, θα τείνετε περισσότερο στις τολμηρές κινήσεις στη δουλειά σας. Θα έχετε ακόμα περισσότερη ενέργεια και ορμή για να αναλάβετε πιο φιλόδοξα έργα, να κάνετε παρουσιάσεις και να πουλάτε τις καλύτερες ιδέες σας. Οι προϊστάμενοι θα το προσέξουν!

Γύρω στις 2 Ιουλίου, όταν η νέα Σελήνη και η ολική έκλειψη του Ηλίου φωτίσει τον ένατο Οίκο σας της περιπέτειας, μπορεί να νιώσετε λιγότερο ενθουσιασμένοι ή ακόμα και ενοχλημένοι από τις καθημερινές ευθύνες σας. Θα λαχταράτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να βιώσετε κάτι ασυνήθιστο, που θα μπορέσει να σας μάθει πολλά για την οπτική σας για τη ζωή. Αν, λοιπόν, παρουσιαστεί η ευκαιρία να ταρακουνήσετε λίγο τα πράγματα, καλά θα κάνετε να την εκμεταλλευτείτε τώρα.

zodia-zwdia-9988

Ζωδια Τοξότης

Γύρω στις 2 Ιουλίου η Νέα Σελήνη και η ολική έκλειψη του Ηλίου συμβαίνουν στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα θέλετε να βαθύνετε τη σύνδεσή σας με το ταίρι σας ή έναν πιθανό σύντροφο. Εκμεταλλευτείτε αυτή την έντονη ενέργεια ακούγοντας την καρδιά σας. Σκεφτείτε τις πιο βαθιές επιθυμίες σας, έπειτα μοιραστείτε τες ανοιχτά. Αν αυτό οδηγήσει στον μετασχηματισμό των πιο στενών σχέσεων σας και του εαυτού σας, τότε ξέρετε ότι προχωράτε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Στις 6 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας εναρμονίζεται με τον Ουρανό στον έκτο Οίκο σας της καθημερινότητας. Μπορεί να εμπνευστείτε να κάνετε μια τολμηρή κίνηση και να ταρακουνήσετε την προσέγγισή σας προς τους επαγγελματικούς στόχους σας. Καλά θα κάνετε να βασίσετε τις αποφάσεις σας στις συναισθηματικές ανάγκες σας και στα ένστικτά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια Αιγόκερως

Ο καταφερτζής Άρης περνά από τον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας από την 1η Ιουλίου έως τις 17 Αυγούστου; Μπορεί να διαπιστώσετε ότι λαχταράτε περισσότερη σωματική στοργή και συναισθηματική σύνδεση με το ταίρι σας. Αν ζητήσετε δυναμικά αυτά που θέλετε και χρειάζεστε, θα ανοίξετε το μονοπάτι προς την ικανοποίηση που σας αξίζει.

Μπορεί να σκέφτεστε τη σημασία της διατήρησης των πιο στενών σχέσεων σας με το ταίρι σας, έναν συνάδελφο ή έναν καλό φίλο γύρω στις 2 Ιουλίου. Τότε η νέα Σελήνη και η ολική έκλειψη του Ηλίου επηρεάζει τον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων. Αναρωτηθείτε για το πόσο καλά συνεργάζεστε στις σχέσεις σας και για την ικανότητά σας να στηρίζεστε σε κάποιον άλλο. Σκεφτείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε αυτούς τους τομείς. Αυτό δεν θα δυναμώσει μόνο τους δεσμούς σας αλλά θα βελτιώσει και τις πιθανότητες για προσωπική επιτυχία.

Ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 01-07/06 B

ζώδια Υδροχόος

Οι αλλαγές στην υγεία και τη ρουτίνα άσκησής σας μπορεί να είναι στο πάνω μέρος του μυαλού σας γύρω στις 2 Ιουλίου. Τότε η νέα Σελήνη και η ολική έκλειψη του Ηλίου πέφτει στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας. Θα θέλετε να αναβαθμίσετε το πλάνο διατροφής σας, να μάθετε περισσότερα για ένα στούντιο γυμναστικής ή να μιλήσετε με έναν επαγγελματία υγείας για ένα νέο σχέδιο δράσης για μια ανησυχία σας. Κάντε τώρα την έρευνά σας, έπειτα ακούστε τα ένστικτά σας. Θα ξέρετε πώς και πότε να ξεκινήσετε την ανανεωμένη στρατηγική σας.

Από τις 7 έως τις 19 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Απαιτεί να στρέψετε την προσοχή σας σε ένα συναισθηματικό θέμα από το παρελθόν που πρέπει να επουλωθεί. Αντιμετωπίζοντας τις παλιές πληγές σας θα νιώσετε πιο συγκεντρωμένοι, πιο χαρούμενοι και πιο υγιείς.

taro-6-9

Ζωδια Ιχθύες

Θα νιώσετε ένα κύμα συναρπαστικής ενέργειας να σας χτυπά, το οποίο μπορείτε να εφαρμόσετε στις προσπάθειές σας για τη φυσική σας κατάσταση. Αυτό οφείλεται στον προσανατολισμένο στη δράση Άρη: Που περνά από τον έκτο οίκο σας της ευεξίας από την 1η Ιουλίου έως τις 17 Αυγούστου. Οδηγείστε να γίνεται ο δικός σας συνήγορος και να κάνετε τις δύσκολες ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις σωματικές ανησυχίες σας. Θα θέλετε επίσης να πιέσετε περισσότερο τον εαυτό σας στο γυμναστήριο ή να μάθετε περισσότερα για την καθαρή διατροφή. Κάντε ό,τι νιώθετε ότι είναι σωστό και ανανεώνει τη ζωτικότητά σας!

Γύρω στις 2 Ιουλίου, η νέα Σελήνη και η ολική έκλειψη του Ηλίου ενεργοποιο΄θν τον πέμπτο οίκο σας του έρωτα. Θα θέλετε να εκφράσετε τι έχετε στην καρδιά σας, ίσως με δημιουργικό τρόπο. Θα διαπιστώσετε ότι αν είστε στο παρόν, χαρούμενοι και αγαπάτε τη διασκέδαση τώρα, θα μάθετε ένα γλυκό, σημαντικό μάθημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia