Ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 08-14/07 Οι πιο καυτές και ονειρεμένες επιθυμίες σας

eytyxia

Ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 08-14/07 Α

Ζωδια Κριός

Στις 8 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής συναντά τον καταφερτζή Άρη στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού. Θα νιώθετε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για ένα δημιουργικό ραντεβού ή για το παιχνίδι κρυφτού που θα παίξετε με το ταίρι σας για να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Θα έχετε επίσης την τάση να δείχνετε όλα τα συναισθήματά σας και να μιλάτε για τις πιο καυτές και ονειρεμένες επιθυμίες σας. Το να εκφράζετε όλα αυτά που θέλετε θα δημιουργήσει τη μαγεία!

Στις 9 Ιουλίου, ο Ήλιος στον τέταρτο οίκο σας της οικιακής ζωής έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο στον δέκατο οίκο της καριέρας σας. Μπορεί να νιώθετε ιδιαίτερα στρεσαρισμένοι από την έλλειψη ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής. Ίσως κινητοποιηθείτε να υψώσετε το ανάστημά σας σε ένα άτομο με εξουσία. Η ένταση όμως θα είναι μεγάλη αυτή την περίοδο, γι’ αυτό βαδίζετε με προσοχή.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Στις 10 Ιουλίου ο Ήλιος στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας εναρμονίζεται με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον ενδέκατο οίκο της δικτύωσης. Καθιστά την ημέρα ιδανική για να μοιραστείτε τις πιο τρελές σκέψεις, φαντασιώσεις και παρουσιάσεις με τους συναδέλφους ή τους φίλους σας. Προσπαθήστε να αφήνετε τις ιδέες να ρέουν χωρίς κρίση και θα μπορούσατε να εμπνεύσετε μια παρουσίαση που είναι πραγματικά μοναδική και εντυπωσιακή.

Στη συνέχεια, στις 12 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας εναρμονίζεται με τον προσανατολισμένο στη δράση Άρη στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Μια γλυκιά νύχτα μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που λαχταρά η καρδιά σας. Αν είστε δεσμευμένοι, θα νιώσετε ότι μπορείτε να χαλαρώσετε τελείως με τον εαυτό σας και με το ταίρι σας. Αν είστε ελεύθεροι, αφιερώστε το βράδυ στη φροντίδα σας και περιποιηθείτε τον εαυτό σας για να νιώσετε καλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζωδια Δίδυμοι

Στις 8 Ιουλίου, ο Ερμής συναντά τον προσανατολισμένο στη δράση Άρη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Θα πάρετε φόρα επαγγελματικά, θα μαγειρέψετε μαζί με τους συναδέλφους σας μια σειρά από δημιουργικές ιδέες που αποτελούν τροφή για σκέψη. Θα νιώθετε γεμάτοι και παραγωγικοί, γι’ αυτό επωφεληθείτε από τη στιγμή και ανταλλάξτε ιδέες. Θα σας βγει σίγουρα σε καλό!

Στη συνέχεια, στις 12 Ιουλίου, ο Άρης εναρμονίζεται με τη συναισθηματική Σελήνη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Ενισχύει την επιθυμία σας να συνδεθείτε με σωματικό και ειλικρινή τρόπο με το ταίρι σας ή ένα νέο ρομαντικό ενδιαφέρον. Θα είστε επίσης ιδιαίτερα συντονισμένοι με τη διαίσθησή σας. Για τον λόγο αυτό, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι νιώθετε ή σας παθιάζει. Είναι ένα φυσικό, όπως και συναρπαστικό, μέρος της διαδρομής σας.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Ιουλίου αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

prodosia

ζώδια Καρκίνος

Θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ ή να οργανώσετε το οικονομικό σας σχέδιο ακόμα περισσότερο και να κινηθείτε σε πλήρη ταχύτητα στις 8 Ιουλίου. Ο επικοινωνιακός Ερμής και ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης ζευγαρώνουν στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Η αυτοπεποίθησή σας και η πνευματική σας οξύτητα είναι υψηλές. Μπορείτε να πετύχετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας. Θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο τώρα να επιστρέψετε στο σχεδιαστήριο για να αναλύσετε τι έχει πάει καλά και τι δεν λειτούργησε στο παρελθόν.

Στις 10 Ιουλίου, ο Ήλιος στο ζώδιό σας σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Μπορεί να βρεθείτε εν μέσω αγώνων για την εξουσία με το ταίρι σας ή έναν συνεργάτη. Ξέρετε ότι υπάρχει ένα μάθημα που πρέπει να μάθετε εδώ, παρόλο που ίσως είναι δύσκολο να το καταλάβετε αυτή τη στιγμή.

Ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 08-14/07 Α

Ζωδια Λέων

Στις 8 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής συναντά τον καταφερτζή Άρη στο ζώδιό σας. Είστε ενθουσιασμένοι, ενεργοποιημένοι και εστιάζεστε στους μεγάλους, προσωπικούς στόχους σας. Μπορείτε να εκφράσετε με λόγια αυτά που έχετε στη καρδιά σας ιδιαίτερα καλά τώρα. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να κλείσετε αυτή την τρομακτική συνάντηση με το αφεντικό σας και να του παρουσιάσετε αυτό το φιλόδοξο πρότζεκτ σας. Η ορμή, η αποφασιστικότητα και η φωτιά σας θα φανούν δυνατά και καθαρά.

Στις 10 Ιουλίου, ο Ήλιος στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας εναρμονίζεται με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Μπορεί να θέλετε να αποφύγετε τη καθημερινή σας ρουτίνα ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τις ονειροπολήσεις και τις φαντασιώσεις σας. Κάντε το! Αυτή η μικρή διαφυγή μπορεί να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας.

zwdia-66

ζώδια Παρθένος

Στις 10 Ιουλίου, ο Ήλιος στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης εναρμονίζεται με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Οι προσπάθειές σας να προχωρήσετε σε ένα ομαδικό έργο ενισχύονται από την εστίασή σας στη δημιουργικότητα και την εφαρμογή της φαντασίας σας στη δουλειά σας. Θα σας βοηθήσει επίσης το να συνεργαστείτε με φίλους και, αν είστε δεσμευμένοι, με το ταίρι σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από τη στιγμή και ακολουθήστε τις πιο τρελές ιδέες σας και η επιτυχία είναι σίγουρη.

Στη συνέχεια, στις 12 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον καταφερτζή Άρη στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Θα είστε ιδιαίτερα συντονισμένοι με τις ανάγκες σας, αυτά που σας παθιάζουν και τα συναισθήματα των αγαπημένων σας. Θα ενισχύσει τους δεσμούς σας σημαντικά ο ποιοτικός χρόνος για χαλάρωση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia