Ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 08-14/07 Συντονιστείτε με την καρδιά σας

erwtikes-provlepseis-kyriaki-11-5

Ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 08-14/07 B

Ζωδια Ζυγός

Στις 8 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής συναντά τον προσανατολισμένο στη δράση Άρη στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης. Καθιστά τη στιγμή ιδανική για να ανταλλάξετε ιδέες και να δείτε τις λεπτομέρειες για ένα ομαδικό έργο με συναδέλφους. Θα είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί, αποφασιστικοί και έτοιμοι για δουλειά. Οι συνάδελφοί σας θα τροφοδοτούνται από την ενθουσιώδη ενέργειά σας!

Στη συνέχεια, στις 10 Ιουλίου: Η συναισθηματική Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος εναρμονίζεται με την καλλιτεχνική Αφροδίτη στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Θα κινητοποιηθείτε να δείτε πιο δημιουργικά τις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Αν περιμένατε να παρουσιάσετε μια δημιουργική ιδέα ή ένα σχέδιο που σας παθιάζει, τώρα είναι η ώρα. Συντονιστείτε με την καρδιά σας, μείνετε πιστοί στον εαυτό σας και ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και θα δεχτείτε αναγνώριση και ανταμοιβές.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Σκορπιός

Στις 10 Ιουλίου, ο Ήλιος στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας σχηματίζει μια αρμονική γωνία με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα. Θα μπείτε στον πειρασμό να απομακρυνθείτε από τη ρουτίνα σας και να βυθιστείτε σε μια πολύχρωμη φαντασίωση, ιδανικά με το ταίρι σας ή έναν δυνητικό σύντροφο. Αυτό μπορεί να πάρει τη μορφή κρυφτού από τη δουλειά σας και εκδρομή ή απλώς ένα νυχτερινό ραντεβού κατά το οποίο παρασύρεστε μαζί και απολαμβάνετε την αυθόρμητη διασκέδαση, αντί να κολλάτε σε ένα προγραμματισμένο σχέδιο.

Στις 13 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον πέμπτο οίκο σας της δημιουργικότητας. Ίσως να έχετε την τάση να βλέπετε πολύ ιδεαλιστικά ή ακραία ένα επαγγελματικό πρότζεκτ. Κάντε ό,τι μπορείτε για να παραμείνετε στα γεγονότα.

zwdia-zodia-33

Ζωδια Τοξότης

Στις 8 Ιουλίου ο πλανήτης της επικοινωνίας, Ερμής, συναντά τον προσανατολισμένο στη δράση Άρη στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Θα είστε έτοιμοι για ρίσκα στη δουλειά. Ίσως θελήσετε να κάνετε μια παρουσίαση για ένα τολμηρό έργο. Μια συνάντηση με τους ανωτέρους σας για να μοιραστείτε τις πιο φιλόδοξες ιδέες σας… Ή να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αίτηση για μια συναρπαστική νέα ευκαιρία. Βάζετε όσα έχετε στην καρδιά σας στα λόγια σας και το κάνετε πολύ καλά!

Στις 13 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει τετράγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε συναισθηματικό άγχος, ειδικά όσον αφορά τη δυναμική της σχέσης σας με έναν συγγενή. Ο καλύτερος τρόπος για να αντεπεξέλθετε: Σκεφτείτε όσο πιο ρεαλιστικά μπορείτε.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Ιουλίου αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζωδια Αιγόκερως

Στις 8 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής συναντά τον προσανατολισμένο στη δράση Άρη στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Η εκδήλωση των σωματικών και συναισθηματικών αναγκών σας έρχεται πιο φυσικά απ’ ό,τι συνήθως. Καλά θα κάνετε να εκφράσετε αυτά που θέλετε με τολμηρό τρόπο. Η αποδοχή αυτών που σας παθιάζουν μπορεί να οδηγήσει σε μια δυναμική, αξέχαστη στιγμή.

Στις 9 Ιουλίου, ο Ήλιος στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο στο ζώδιό σας. Η αντίθεση αυτή σηματοδοτεί εντάσεις και έναν πιθανό αγώνα εξουσίας με το ταίρι σας ή έναν στενό συνάδελφό σας. Προσπαθήστε να μην επιτρέψετε στην υπερηφάνεια σας να πάρει τα ηνία. Εστιάστε, αντίθετα, στα καθήκοντά σας και στο πώς μπορείτε να συνεργαστείτε καλύτερα και να διασχίσετε τη γραμμή του τερματισμού μαζί. Θα ξεπεράσετε την κατάσταση ακόμα πιο δυναμικά ως ομάδα.

chartomantia-098

ζώδια Υδροχόος

Στις 8 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής συναντά τον καταφερτζή Άρη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα έχετε επιπλέον διάθεση να εστιάσετε στη δουλειά προς έναν κοινό στόχο με το ταίρι σας ή τον συνεταίρο σας. Μοιράζεστε τις ιδέες σας πιο εύκολα απ’ ό,τι συνήθως και καταλήγετε σε ένα δυναμικό σχέδιο που σας εξιτάρει και τους δύο. Κυνηγήστε το!

Στη συνέχεια, στις 9 Ιουλίου, ο Ήλιος στον έκτο οίκο σας της καθημερινής ρουτίνας βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Το να τα βάζετε με το αφεντικό σας ή να το παρακάνετε με τη γυμναστική μπορεί να επηρεάσει την ευεξία σας. Κάντε ένα διάλειμμα για να ξεκουραστείτε. Δώστε προτεραιότητα στον χρόνο για τον εαυτό σας και σκεφτείτε πώς μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά ενώ νιώθετε πιο κεντραρισμένοι.

zwdia-66

Ζωδια Ιχθύες

Είναι πιο εύκολο τώρα να κάνετε πρόοδο στο σχέδιο που έχετε για την κατάσταση της υγείας σας. Στις 8 Ιουλίου ο επικοινωνιακός Ερμής και ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Το μυαλό σας θα είναι γεμάτο ιδέες για τη βελτίωση των καθημερινών σας ασκήσεων, για πειραματισμούς με καθαρές, νόστιμες συνταγές ή για μια νέα προσέγγιση όπως ο βελονισμός. Η συζήτηση για τις επιλογές σας με κάποιον που εμπιστεύεστε θα σας κάνει ακόμα πιο αποφασιστικούς.

Στις 13 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον δέκατο Οίκο σας της καριέρα σχηματίζει τετράγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Μπορεί να νιώσετε μπερδεμένοι ή εκτός πορείας σε κάποιο σημαντικό πρότζεκτ στη δουλειά. Προσπαθήστε να παραμείνετε στη στιγμή και να επικεντρωθείτε στις εργασίες που έχετε μπροστά σας και αυτή η περαστική φάση θα είναι λιγότερο ενοχλητική.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9