ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/07 B

romance-heavenly-view-and-infinity-pool-for-two

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 11-17/07 B

ζωδια ζυγός
«Κουτσοί, στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα» λέει η παροιμία, και σας ταιριάζει απόλυτα στην αρχή αυτής της εβδομάδας! Ο καθένας έχει και ένα πρόβλημα, και θεωρεί ότι εσείς έχετε λύσεις και απαντήσεις για όλα! Όσο κολακευτικό κι αν είναι να σας θεωρούν όλοι τόσο πολυμήχανους, έρχονται στιγμές που θέλετε να τους φωνάξετε «υπάρχω κι εγώ, με τα δικά μου θέματα»!

Η αλήθεια είναι ότι είστε τόσο ευφυείς, κι αυτό θα ενισχυθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη με σχολαστικότητα και παρατηρητικότητα. Αυτές θα είναι οι ποιότητες – κλειδιά που θα κινηθείτε αυτή την περίοδο. Και να αναμένετε ότι η μοίρα σας επιφυλάσσει για την Παρασκευή ανταμοιβή, με πολύ φλερτ και ρομάντζο. Έτσι θα μπείτε στο Σαββατοκύριακο, με την προσθήκη ενέργειας, ομορφιάς και πολλής προσοχής από πολλούς!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Πάντα θέλετε περισσότερα χρήματα, φυσικά!
Αλλά αυτή η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για να τα ζητήσετε από τους «χορηγούς» σας… Μάλιστα τα άστρα σας προτρέπουν να αναζητήσετε στο λεξικό τη λέξη «διακριτικότητα», και να μην εντείνετε τις καταστάσεις.

Με την ίδια προτροπή θα περάσουν και οι επόμενες μέρες για εσάς, καθώς η ενέργειά σας θα πρέπει να καταλαγιάσει.
Μια σημαντική απόφαση θα πρέπει να πάρετε προς το τέλος της εβδομάδας. Το Σαββατοκύριακο ενδείκνυται για να μείνετε σπίτι και να βάλετε επιτέλους λίγη τάξη στο χάος.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια τοξότης
Θα εύχεστε να αρχίζει κάθε εβδομάδα όπως θα αρχίσει αυτή!
Ένας πολύ χαρωπός άνθρωπος θα σας μεταφέρει εξαιρετικές ειδήσεις, η χαρά σας πλημμυρίζει, κάποια χρήματα φτάνουν προς το μέρος σας, ανακαλύπτετε ότι έχετε πράγματα που μπορούν να σας κάνουν να χαμογελάτε!

Στο μέσο της εβδομάδας θα μειωθεί λίγο η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, καθώς θα προκύψει μια παρεξήγηση με κάποιον υψηλά ιστάμενο, ενώ ένα φιλικό σας άτομο μπορεί να σας κάνει έξαλλους. Όμως ήδη την Παρασκευή όλα θα έχουν περάσει.
Θα ανεβείτε ξανά στο συννεφάκι της χαράς για όλο το Σαββατοκύριακο, που θα είναι ξέχειλο από αγάπη! Η Κυριακή θα είναι μια πολύ σπουδαία μέρα για εσάς…

zwdia-fotia

 

ζωδια αιγόκερως
Όσο κι αν νομίζετε ότι έχετε τα πάντα υπό έλεγχο στην αρχή αυτής της εβδομάδας, δεν τα έχετε. Και επειδή στη ζωή επικρατεί η παραπληροφόρηση, η συμβουλή για εσάς είναι να μην κάνετε καμία κίνηση με βάσει όσα γνωρίζετε! Θα είναι συνετό για εσάς να αναμένετε, μέχρι να φτάσουν σε εσάς τα νέα στοιχεία.

Το μέσο της εβδομάδας θα είναι ιδανικό για να αποκαλύψετε όλα τα δεδομένα. Θα κάνετε πολλές ερωτήσεις, θα ψάξετε πολλή χαρτούρα, ίσως να κρυφθείτε και πίσω από τις κουρτίνες για να μάθετε πράγματα! Και την Παρασκευή θα έχετε όλη την απαραίτητη ενέργεια για να αποδείξετε ή να καταρρίψετε τις νέες θεωρίες.
Το Σαββατοκύριακο θα έχετε πολλές συναντήσεις, αλλά θα κουραστείτε πολύ για να πετύχετε κάποιες ουσιαστικές προσεγγίσεις.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια υδροχόος
Να αναμένετε στην αρχή της εβδομάδας μια μεγάλη δόνηση!
Θα κάνετε την πλέον ασυνήθιστη ανακάλυψη, για το πλέον συνηθισμένο άτομο που ξέρετε, σε σημείο να πετάξετε από το παράθυρο κάθε στιβαρή άποψή σας! Όσο συναρπαστικό κι αν είναι κάτι τέτοιο, είναι εξίσου αποθαρρυντικό να πιστοποιείτε το ρητό ότι ποτέ δεν ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις…

Στο μέσο της εβδομάδας θα σας απασχολήσει μια επαγγελματική συμφωνία, στο ίδιο μοτίβο: Αν κάτι φαίνεται υπερβολικά καλό για να είναι αληθινό, συνήθως δεν είναι. Ωστόσο την Παρασκευή θα σας ενθουσιάσει μια τυχαία συνάντηση με ένα άτομο που γνωρίζετε ελάχιστα.
Ο κόσμος είναι γεμάτος και με εξαιρετικούς ανθρώπους. Δώστε περισσότερη σημασία σε κάποιους από αυτούς του Σαββατοκύριακο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια ιχθύες
Έχετε πάρα πολλές σκέψεις στο κεφάλι σας, για να αφιερώσετε χρόνο στις σκέψεις άλλων ανθρώπων. Για να ειπωθεί κυριολεκτικά, είστε στον κόσμο σας και δεν δίνετε διάρα για τους υπόλοιπους. Πολύ καλή πολιτική για εσάς, αφού σας απαλλάσσει από κάθε ευθύνη.

Υπό το ίδιο μοτίβο, στο μέσο της εβδομάδας θα έχετε τη διάθεση να ασκήσετε κριτική στους πάντες, αντί να ασχοληθείτε να βοηθήσετε με κάποιο τρόπο ανθρώπους ή καταστάσεις. Να έχετε όμως υπόψιν σας ότι μπορεί «να λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο»…
Στα τέλη της εβδομάδας θα έχετε την ανάγκη να βελτιώσετε τον εαυτό σας – καθόλου κακή ανάγκη αυτή…- καταλήγοντας το Σάββατο ότι δεν σας αφορά τίποτα παλιό, αναζητάτε μόνο καθετί καινούργιο. Την Κυριακή να αναμένετε κάτι ευχάριστο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75