Ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 12-18/08 Δείξτε ξεκάθαρα τις ανάγκες σας και θα βιώσετε πυροτεχνήματα

zwdia-zodia-astrologia-3

Ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 12-18/08 Α

Ζωδια Κριός

Παρόλο που μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με την ανεξάρτητη φύση σας, θα λαχταράτε μια αίσθηση συντροφικότητας γύρω στις 15 Αυγούστου. Τότε η πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης. Συνεργαστείτε με τους συναδέλφους σας για να φτάσετε ένα φιλόδοξο έργο στη γραμμή τερματισμού ή περάστε χρόνο σε έναν οργανισμό ή ένα σωματείο με το οποίο νιώθετε συνδεδεμένοι. Η εμπειρία θα είναι συναισθηματικά ικανοποιητική και θα οδηγήσει σε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Και θα έχετε μια έκρηξη αυτοπεποίθησης και ενέργειας για να επιδιώξετε τους στόχους σας, όταν ο Άρης βρεθεί στον έκτο οίκο σας της υγείας από τις 18 Αυγούστου έως τις 3 Οκτωβρίου. Η ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες (όπως το πόσο νερό πίνετε ή την εξισορρόπηση των έντονων προπονήσεων με επαρκή ανάπαυση) είναι το κλειδί για την επίτευξη του αποτελέσματος που έχετε οραματιστεί.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Όλη η σκληρή δουλειά σας θα αποδώσει στις 15 Αυγούστου, όταν η πανσέληνος βρεθεί στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Αν δουλεύατε πάνω σε ένα μεγάλο έργο και νιώθατε ότι δεν λαμβάνατε την αναγνώριση που αξίζετε, αυτό πρόκειται να αλλάξει. Οι προϊστάμενοί σας θα αναγνωρίσουν την εργασιακή σας ηθική. Και όσο πιο προνοητικοί είστε τώρα, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα.

Η όρεξή σας για φλερτ, αισθησιακό παιχνίδι, παλιομοδίτικες χειρονομίες όπως λουλούδια και μαγικές βραδιές ραντεβού αυξάνονται. Ο Άρης περνάει μέσα από τον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού από τις 18 Αυγούστου έως τις 3 Οκτωβρίου. Θα έχετε την ενέργεια και την επιθυμία να δώσετε ακριβώς όσα θέλετε να λάβετε. Δείξτε λοιπόν ξεκάθαρα τις ανάγκες σας και θα βιώσετε πυροτεχνήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζωδια Δίδυμοι

Μετά χαράς εκπληρώνετε τις εργασιακές σας ευθύνες, αλλά θα θέλετε να ταρακουνήσετε τα πράγματα γύρω στις 15 Αυγούστου. Τότε η Πανσέληνος βρίσκεται στον ένατο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Χρειάζεστε μια εμπειρία που θα σας ανοίξει τα μάτια. Δύο οδοί που μπορείτε να επιλέξετε είναι οι διακοπές ή η επένδυση σε μαθήματα για να ακονίσετε το σύνολο των δεξιοτήτων σας και τελικά να προχωρήσετε την καριέρα σας. Τώρα είναι ο καιρός να ακολουθήσετε το ένστικτό σας.

Στις 16 Αυγούστου, ο συλλέκτης πληροφοριών Ερμής στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας συγκρούεται με τον Ουρανό στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Θα αντιμετωπίσετε μια επίθεση μηνυμάτων και ενέργειας που θα σας κάνει να θέλετε να κρυφτείτε κάτω από την κουβέρτα σας. Κάνετε διαλείμματα για να φροντίσετε τον εαυτό σας –σύντομες ασκήσεις βαθιάς αναπνοής. Αυτά θα σας βοηθήσουν να νιώσετε επικεντρωμένοι μέσα σε όλο το χάος.

xartomanteia

Ζωδια Καρκίνος

Μια έκρηξη δημιουργικότητας και κοινωνικής ενέργειας κάνει εύκολο να πάτε ένα έργο στο επόμενο επίπεδο στις 14 Αυγούστου. Τότε ο Ήλιος ζευγαρώνει με την καλλιτεχνική Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Εάν αισθάνεστε κολλημένοι, αυτή η δυναμική ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας. Μοιραστείτε και γιορτάστε την επιτυχία σας με συναδέλφους!

Στις 15 Αυγούστου, με την Πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας, θα σκέφτεστε πώς μπορείτε να ισορροπήσετε καλύτερα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας με του ταιριού σας. Αυτή η έντονη διέλευση που φέρνει όμως ισορροπία αφορά την εξασφάλιση της αμοιβαιότητας στους πιο στενούς δεσμούς σας. Αν δεν υπάρχει, ίσως χρειαστεί να κάνετε μια δύσκολη συζήτηση για να μετακινηθείτε προς μια πιο υγιή κατεύθυνση.

zwdia-zvdia-alex

ζώδια Λέων

Οι προβολείς σας φωτίζουν με ζεστό και όμορφο τρόπο, που σας κάνει να αισθάνεστε ακτινοβόλοι, χαρισματικοί και ιδιαίτερα ελκυστικοί στις 14 Αυγούστου. Τότε ο Ήλιος ζευγαρώνει με τη ρομαντική Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Θα θελήσετε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας: Να απολαύσετε τον ποιοτικό χρόνο με τους καλύτερους φίλους και το ταίρι σας… Είτε αν είστε ελεύθεροι, να βρεθείτε σε μέρη που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε γνωριμίες. Οι γλυκές σπίθες που απολαμβάνετε αυτή τη στιγμή πιθανότατα θα συνεχίσουν να καίνε και να λάμπουν!

Έπειτα, από τις 18 Αυγούστου έως τις 3 Οκτωβρίου, ο Άρης περνά από τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος και τροφοδοτεί τις προσπάθειές σας. Καθώς ξεκινάτε το όνειρό σας, θα έχετε επιπλέον αυτοπεποίθηση, ενέργεια και ορμή στο πλευρό σας.

Ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 12-18/08 Α

ζώδια Παρθένος

Ο διαλογισμός, το γράψιμο ή η απόλαυση της αγαπημένης σας αυτοφροντίδας έρχονται στις 14 Αυγούστου, όταν ο Ήλιος ζευγαρώνει με τη ρομαντική Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Περνάτε χρόνο μόνοι σας, σκέφτεστε και φροντίζετε για τη συναισθηματική και ψυχική σας ευεξία. Αυτή η ήρεμη, αποκαταστατική στιγμή μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε σαν να λάμπετε από μέσα προς τα έξω. Αυτό θα σας βάλει σε ακόμη πιο ισχυρή θέση για να κυνηγήσετε επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους.

Στη συνέχεια ο προσανατολισμένος στην δράση Άρης είναι στο ζώδιό σας από τις 18 Αυγούστου έως τις 3 Οκτωβρίου. Μπορεί να είναι πιο εύκολο να ακολουθήσετε μια φιλόδοξη ρουτίνα ευεξίας. Όσο αφορά το πρόγραμμα γυμναστικής σας ή το να δώσετε προτεραιότητα στην ευεξία του νου και του σώματός σας: Έχετε επιπλέον δύναμη και εστίαση. Και θα πάρετε τα αποτελέσματα που αναζητάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy