ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/05 Β

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/05 Β

ζωδια ζυγός
Αυτός είναι ο τρόπος που θα έπρεπε να ξεκινούν όλες οι εβδομάδες! Είστε υπερπλήρεις από αυτοπεποίθηση και γοητεία από τη Δευτέρα, και ο κόσμος φαίνεται να μην μπορεί να σας χορτάσει! Φλερτάρετε μέχρι κατάρρευσης.
Την Τρίτη και την Τετάρτη είναι πιθανό να νιώσετε ασυνήθιστα σφιχτοχέρηδες. Εκμεταλλευτείτε για καλό αυτή την αλλαγή της οικονομικής σας οπτικής, αφιερώνοντας χρόνο στην αναθεώρηση των μακροχρόνιων σχεδίων και προϋπολογισμών.

Από την Πέμπτη μέχρι και νωρίς το Σάββατο θα είναι σε εξαιρετική κλίμακα το χαρακτηριστικό σας επικοινωνιακό χάρισμα. Θα μπορείτε να χειριστείτε αμέτρητες ιδέες ταυτόχρονα και να περάσετε στους πάντες σχεδόν κάθε θέση σας.
Από το Σάββατο το απόγευμα και την Κυριακή ενδώστε στη διάθεσή σας για μια νοσταλγική ματιά στο παρελθόν, φροντίστε όμως να μην γίνετε υπερβολικά συναισθηματικοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

ζωδια σκορπιός
Με την έναρξη αυτής της εβδομάδας μη διστάσετε να εκφράσετε όλες τις ιδέες σας, καθώς τη Δευτέρα θα είστε ιδιαίτερα φιλοσοφικοί και διαισθητικοί. Και αυτό θα είναι σε τέλεια αρμονία με την εσωστρεφή και ενδοσκοπική διάθεσή σας.
Την Τρίτη και την Τετάρτη η μαγνητική σας προσωπικότητα θα σας αποφέρει θαυμασμό και αφοσίωση, γι’ αυτό φροντίστε να εκμεταλλευτείτε την έξαρση της δημοτικότητάς σας προς όφελός σας. Από την Πέμπτη μέχρι και νωρίς το Σάββατο θα είναι συνετό θα επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή στα ρίσκα που θα θελήσετε να πάρετε. Όποιος κι αν σας επικροτεί, αν έχετε την αίσθηση ότι κάτι παραείναι καλό για να είναι αληθινό, συνήθως ισχύει αυτό ακριβώς!
Το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο ενδείκνυται για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια τοξότης
Κάτι πρέπει να κάνετε σωστά για να σας αγαπούν όλοι τόσο πολύ από την αρχή αυτής της εβδομάδας. Ειδικά τη Δευτέρα, φροντίστε να γνωστοποιήσετε τις επιθυμίες σας και μην εκπλαγείτε αν δείτε πολλούς να προστρέχουν προκειμένου να τις κάνουν πραγματικότητα.
Την Τρίτη και την Τετάρτη η διάθεσή σας ενδέχεται να πέσει λίγο, γι’ αυτό επιδείξτε λίγη προσοχή. Ελαττώστε τους ρυθμούς σας και φανείτε υπομονετικοί με την κυκλοθυμία σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να αποτραβηχτείτε για λίγο στην εσωστρέφειά σας. Όμως από την Πέμπτη μέχρι και νωρίς το Σάββατο θα επιστρέψει η ενέργειά σας και να νιώθετε ιδιαίτερα γενναιόδωροι και κοινωνικοί, γι’ αυτό μοιραστείτε ώρες χαράς με τα άτομα του φιλικού σας κύκλου.
Το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο να έχετε πίστη στη γνησιότητα και την επινοητικότητά σας.

ζωδια αιγόκερως
Η αρχή αυτής της εβδομάδας είναι ιδανική για να αρχίσετε κάποιο καινούργιο σχέδιο, καθώς τη Δευτέρα είστε γεμάτοι ενέργεια και διάθεση για πρωτοβουλίες.
Την Τρίτη και την Τετάρτη θα έχετε μια ιδιαίτερη και ασυνήθιστη έφεση στις λεπτομέρειες, γι’ αυτό αξιοποιήστε αυτή την υπεροχή για να οργανώσετε τις προτεραιότητές σας και τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Αυτά θα είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν μέχρι και το πρωινό του Σαββάτου, αρκεί να διατηρήσετε σε υψηλά επίπεδα την πίστη στην ικανότητά σας να καταφέρετε ακόμη και όσα είναι φαινομενικά απίθανα!
Το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε πολλές από τις εκκρεμότητές σας και θα λάβετε σημαντικές επιβραβεύσεις γι’ αυτό…

zwdia-taro-astra

ζωδια υδροχόος
Δοκιμάστε κάτι νέο στην έναρξη αυτής της εβδομάδας, καθώς η πνευματική σας περιέργεια και η φυσική σας φιλικότητα θα σας φέρουν κοντά με καινούργιους ανθρώπους αλλά και καινούργιες εμπειρίες τη Δευτέρα.
Την Τρίτη και την Τετάρτη όμως θα κληθείτε να μειώσετε λίγο την ταχύτητά σας, τόσο πνευματικά όσο και συναισθηματικά. Ίσως είναι συνετό για εσάς να αφιερώσετε τώρα λίγο χρόνο στον εαυτό σας, προκειμένου να κατασταλάξετε όσο αφορά τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας και τις φιλοδοξίες σας. Από την Πέμπτη μέχρι και νωρίς το Σάββατο θα έχετε ξαναβρεί τον κοινωνικό χαρακτήρα σας, έγκαιρα για να περάσετε χρόνο με τους φίλους σας αλλά και καινούργιους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σας και δεν χορταίνουν την θετική σας παρουσία.
Το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο προσπαθήστε μόνο να μην ενδώσετε στην παρόρμηση να αναλύετε υπερβολικά τα πάντα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια ιχθύες
Προσοχή στην αρχή αυτής της εβδομάδας, καθώς ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα σε μια συνεργασία σας. Ειδικά τη Δευτέρα φροντίστε να έχετε τα μάτια σας ανοικτά για αντικρουόμενες λεπτομέρειες και απαιτήσεις, στις οποίες θα πρέπει να βρείτε τρόπο να επαναφέρετε την ισορροπία.
Την Τρίτη και την Τετάρτη μην διστάσετε να υπερασπίσετε τον εαυτό σας σε νομικά και οικονομικά θέματα που μπορεί να προκύψουν. Από την Πέμπτη και μέχρι το πρωί του Σαββάτου η ζυγαριά θα γέρνει προς το μέρος σας. Υποστηρίξτε τα δικαιώματα κάποιου που θα δείτε ότι αδικείται, ακόμα κι αν θα είστε οι μόνοι που θα θεωρήσετε ότι αυτό είναι το σωστό.
Το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο θα αναζητήσετε στήριξη από φιλικά σας άτομα σε υψηλά ιστάμενες θέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75