ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 10-16/10 Α

imerisies-31314-zwdia

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 10-16/10 Α

ζωδια κριός
Με ένα μυστηριώδες ραντεβού θα αρχίσει η εβδομάδα σας. Θα νιώθετε λίγο σαν ήρωας ταινίας νουάρ, σαν πράκτορας σε αποστολή σε έναν εξωτικό προορισμό. Είστε μέσα σε πλούσιο κόσμο κι όλες οι αισθήσεις σας είναι σε έξαρση. Με την ίδια ένταση και διαύγεια θα περάσετε όλες τις μέρες που έπονται.

Την Παρασκευή ίσως χρησιμοποιήσετε κάποιο άτομο προς όφελός σας. Φροντίστε ωστόσο να κερδίσει κι εκείνο κάτι… Το Σαββατοκύριακο, μετά από μια πετυχημένη αποστολή, θα σχεδιάζετε την επόμενη υψηλότερη κορυφή που θα κατακτήσετε!

 

ζωδια ταύρος
Όσο κι αν εκτιμάτε τους φίλους και τους συνεργάτες σας, στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα είναι παθητικό για την πορεία σας. Εσείς προχωρήστε με χάρη και διπλωματία, αλλά και σταθερότητα. Ενόσω έχετε τον έλεγχο και την ευθύνη του πιλοτηρίου, μην κάνετε διάλειμμα ούτε για καφέ.

zodia-taro-45

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα έχετε όλο το χρόνο στη διάθεσή σας για όσα διαλείμματα θέλετε. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα μπορέσετε να περάσετε ώρες ακούγοντας τις ιδέες των άλλων. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε επαφή με ένα ιδιόρρυθμο άτομο, που θα σας μπερδέψει αρκετά… Χρεώστε το στις αστρικές θέσεις, δεν θα έχει καμία αξία.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια δίδυμοι
Στην αρχή της εβδομάδας θα δείτε ότι όσα λέτε, δεν καταφέρνετε να τα κάνετε κατανοητά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Ίσως να φταίει ο τρόπος που τα λέτε, ίσως και οι θέσεις του εν λόγω ατόμου. Δοκιμάστε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση, όπως το να πείτε ανέκδοτα. Αν το καταφέρετε να γελάσει, σημαίνει ότι έχετε τραβήξει την προσοχή του.

Από το μέσο της εβδομάδας μέχρι και την Παρασκευή, θα ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας. Θα έχετε την αίσθηση ότι επικρατεί ένα μπέρδεμα στην ατμόσφαιρα. Το Σαββατοκύριακο θα μπουν όλα σε τάξη, ειδικά την Κυριακή που μια έκλαμψη θα σας κάνει να τα δείτε όλα καθαρά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια καρκίνος
Με μειωμένη την ενέργειά σας θα αρχίσει η νέα εβδομάδα. Μην αμελείτε τον εαυτό σας, αφιερώστε του χρόνο αποκλειστικότητας. Κάντε μια βόλτα μόνοι, δείτε μια ταινία που σας τονώνει, κάντε ένα αναζωογονητικό αφρόλουτρο. Με τον ίδιο ρυθμό θα κυλήσει η εβδομάδα σας: συγκρατημένα, ήρεμα, με προσήλωση στον εαυτό σας.

Όλο αυτό το κλίμα θα σας χαρίσει κάποιες αποκαλύψεις, από αυτές που δεν μπορεί να βιώσει κανείς μέσα στην πολυκοσμία και το θόρυβο. Το Σαββατοκύριακο θα σας κάνει καλό να το αφιερώσετε στα πιο ιδιαίτερα ενδιαφέροντά σας, ακόμη κι αν πρόκειται για τη διακόσμηση των κήπων.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με το βλέμμα σας προσηλωμένο στο δρόμο. Έχετε έναν διακαή πόθο να ταξιδέψετε, έχετε μια ανάταση που σας δραστηριοποιεί προς κάθε κατεύθυνση. Σε αυτό συντελεί φυσικά η καλή προσωπική σας ζωή αυτή την περίοδο. Όλη την εβδομάδα θα σας διέπει η ίδια δραστηριότητα και θα κάνετε καλή εντύπωση όπου βρεθείτε χωρίς να το προσπαθείτε καν.

Την Παρασκευή επιλέξτε μια υγιή πορεία για τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να μιλήσετε σε κανέναν με λεπτομέρειες επί αυτού, μπορεί να σας βγει επιδεικτικά… Το Σαββατοκύριακο θα έχετε όλες τις απαντήσεις, και θα επιλύετε τα προβλήματα των άλλων πριν καν σας τα εκθέσουν πλήρως!

zwdia

ζωδια παρθένος
Η εβδομάδα αρχίσει με εσάς να έχετε τη διάθεση να αλλάξετε πορεία στη σχεδία σας, που πλέει με τη δύναμη κάποιων ισχυρών ρευμάτων. Το ασφαλέστερο για εσάς είναι να δείτε τη συνολική εικόνα, και να αναμένετε να περάσουν οι πολλές εντάσεις για να ανασυνταχθείτε.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα μπορείτε να απολαύσετε το ρομάντζο, που θα επικρατήσει κι αυτό σαν δυνατό κύμα στη ζωή σας! Ειδικά η Παρασκευή, θα είναι μια υπέροχη μέρα. Το Σαββατοκύριακο θα μάθετε πολλά πράγματα μαζεμένα, ένα εκ των οποίων θα βάλει όλες τις απορίες σας σε τάξη. Διατηρήστε ανοικτό πνεύμα και θα σας ενθουσιάσουν όσα θα ανακαλύψετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις