ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 13-19/03 B

romantikes-yposxeseis

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 13-19/03 B

ζωδια ζυγός
Με μια δόση οραματισμού αλά Χριστόφορος Κολόμβος μπαίνετε στη νέα εβδομάδα, καθοδηγώντας στόλους πλοίων γεμάτα ανθρώπους προς συναρπαστικές ανακαλύψεις! Μπορεί να μην καταλάβατε ποια στιγμή γίνατε εσείς ο αρχηγός όλου αυτού, όμως η ηγεσία είναι κάτι σύνηθες για την ιδιοσυγκρασία σας.

Το μέσο της εβδομάδας θα σας βρει με πλήρη διαύγεια προς τη συνολική εικόνα των πραγμάτων. Μην σπαταλήσετε χρόνο στις λεπτομέρειες, αυτές ας τις χειριστούν οι υπόλοιποι! Σε κάποιον εορτασμό γύρω στην Παρασκευή, φροντίστε να κρατήσετε παθητική στάση και τεντώστε τα αφτιά σας για όσα εντυπωσιακά θα ειπωθούν. Το Σαββατοκύριακο σας αναμένει ρομαντισμός, ομορφιά και πολλή δραστηριότητα – με την καλή έννοια!

 

ζωδια σκορπιός
Θέλετε να μπείτε στη νέα εβδομάδα με ανοιξιάτικη διάθεση και χρώμα ακόμη και στα ρούχα σας, όμως τα άστρα σας καλούν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να προτιμήσετε τους ασπρόμαυρους συνδυασμούς. Σας διέπει μια επιδεικτικότητα που πρέπει να κατευνάσετε, να επιστρατεύσετε τον αυτοέλεγχό και τον επαγγελματισμό σας.

zodia-taro-45

Την ανορθωμένη σας διάθεση θα αξιοποιήσετε από την Πέμπτη και μετά, που θα ελαφρύνει κατά πολύ το κλίμα. Μην δώσετε πολλή σημασία σε κάποια σχόλια που θα ίπτανται στην ατμόσφαιρα. Διακριτικά και ήρεμα θα περάσετε και το Σαββατοκύριακο, με πολλές όμορφες απολαύσεις.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Ένα μήνυμα ή μια κάρτα από μακριά θα φτάσει στα χέρια σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Είναι βέβαιο ότι μέχρι την Τετάρτη θα είστε με ένα αεροπορικό εισιτήριο στα χέρια, αν δεν είστε ήδη εν πτήση! Είναι τόσο ευχάριστες αυτές οι μέρες, που θα πονάνε οι μύες του προσώπου σας από το συνεχές χαμόγελο.

Από την Πέμπτη και μετά ένα υψηλά ιστάμενο άτομο θα βγάλει το εν λόγω χαμόγελο από τα χείλη σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, γιατί το Σαββατοκύριακο είναι ήδη εδώ και σας περιμένουν κι άλλες χαρές. Τώρα θα δείτε να βάφεται με τα πιο αίσια χρώματα το μέλλον σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια αιγόκερως
Με ένα ερώτημα θα μπείτε στη νέα εβδομάδα: ποιος κατανάλωσε τον καφέ που ήταν στο βάζο; Θα σας προβληματίσει – και αυτός ο προβληματισμός θα σας συνοδεύσει μέχρι και το μέσο της εβδομάδας στον εργασιακό σας χώρο. Γιατί όλοι θα θεωρούν ότι δικαιούνται περισσότερα πράγματα, χωρίς κανείς να έχει γενναιόδωρη διάθεση. Όλο αυτό θα έχει επίδραση στην απόδοσή σας.

Από την Πέμπτη και μετά ωστόσο, οι διαθέσεις αλλάζουν και αρχίσετε να λειτουργείτε εξελικτικά. Σχεδιάστε τώρα το πλάνο σας για ένα μεγαλεπήβολο νέο εγχείρημά σας, που δεν αποκλείεται να σας κρατήσει απασχολημένους και στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Ενδώστε σε καθετί καινούργιο!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια υδροχόος
Θα αρχίσετε τη νέα εβδομάδα με μια παρορμητική απόφαση, που θα αποτελέσει την απάντηση σε έναν εξαιρετικά περίπλοκο γρίφο που σας ταλαιπώρησε τελευταία. Ενδώστε σε αυτή την παρόρμηση που θα λύσει μαγικά πολλά θέματά σας και μην φοβηθείτε τις προκλήσεις και τις νέες ιδέες. Κάτι προσπαθεί να σας πει το ένστικτό σας!

Από την Πέμπτη και μετά θα χρειαστεί να επιστρέψετε στις βασικές αρχές λειτουργίας σας για να αποδώσετε. Αφήστε για λίγο στην άκρη την τεχνολογία και επιδοθείτε στα εργαλεία που σας χαρακτηρίζουν, όπως η επικοινωνία, η διευθέτηση λεπτομερειών, η διαχείριση του προγράμματός σας. Επιστρατεύστε τα όλα αυτά – και το Σαββατοκύριακό σας θα είναι κοινωνικά υπέροχο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια ιχθύες
Όσο κι αν αγαπάτε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, στην αρχή αυτής της εβδομάδας οι ενέργειές σας θα είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Εκείνοι θα απασχοληθούν πολύ με κουτσομπολιά, στα οποία δεν θέλετε με τίποτα να εμπλακείτε. Η ανάγκη σας είναι να αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί. Κάντε το, για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Από την Πέμπτη και μετά στραφείτε στις αναλυτικές σας ικανότητες, για να συλλέξετε τις πληροφορίες που θα λύσουν έναν γρίφο. Φτιάξτε όλη την εικόνα. Το Σαββατοκύριακο σας αναμένει μια πρόκληση. Εσείς και ένα ιδιαίτερο άτομο θα κληθείτε να επιλύσετε ένα θέμα που σας απασχολεί.