ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 19-25/12 Α

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 19-25/12 Α

ζωδια κριός
Η νέα εβδομάδα σας θα αρχίσει εξαιρετικά, γιατί θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε πολλές από τις υποχρεώσεις σας. Το μόνο αρνητικό στην πορεία σας όλες αυτές τις ημέρες, είναι ότι θα έχετε ανάγκη να τσιμπολογάτε κάτι συνεχώς. Να το προσέξετε, γιατί κάποια στιγμή αυτό θα σας ρίξει τη διάθεση.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα βρείτε την ισορροπία σας ακόμη και με τα άτομα που θα σας περιβάλλουν, ενώ θα αναδυθεί και ο υγιής ανταγωνισμός σας. Να περιμένετε τώρα πολύ καλές εξελίξεις και στο ρομαντικό πεδίο, καθώς θα σαρώνετε όπου βρεθείτε! Για το λόγο αυτό φροντίστε το Σαββατοκύριακο να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

 

ζωδια ταύρος
Θα μπείτε στη νέα εβδομάδα με τόση σιγουριά, που θα καταφέρετε να χαλαρώσετε τις άμυνές σας και να κατασταλάξετε όσο αφορά τα αισθήματά σας προς ένα συγκεκριμένο άτομο. Επί αυτού θα έχετε εξαιρετική ανταπόκριση… Η υπόλοιπη εβδομάδα θα κυλήσει με λίγες δυσχέρειες όσο αφορά τη συμπεριφορά των άλλων.

zodia-taro-45

Θα σας διέπει μια πάλη ισχύος και θα θέλετε να επικρατήσει το δίκαιο. Δεν αποκλείεται όλο αυτό να σας εμφανίζει στους άλλους ως πομπώδεις. Φτάνοντας το Σαββατοκύριακο ωστόσο η ατμόσφαιρα θα εξομαλυνθεί και θα περάσετε ένα πολύ διασκεδαστικό διήμερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια δίδυμοι
Η πρακτική σας πλευρά θα αναδυθεί από την έναρξη αυτής της εβδομάδας σας, με τη σκέψη σας να επικεντρώνεται στο μέλλον. Αν κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας σάς κατηγορήσει τώρα για τσιγγουνιά, θα είναι από πείσμα επειδή δεν θα λάβει όσα μετρητά θα ήθελε από εσάς. Από την Τετάρτη και μετά θα αλλάξει και η δική σας διάθεση. Θα έχετε πολλές ενδιαφέρουσες κοινωνικές συναναστροφές και θα ξοδεύετε πολύ περισσότερα.
Προς το τέλος της εβδομάδας η διασκέδαση θα πάρει την ανιούσα, αν και θα θέλετε να την συνοδεύετε με πνευματώδεις συζητήσεις και δραστηριότητες. Το Σαββατοκύριακό σας ωστόσο, θα είναι συνετό να το αφιερώσετε σε όλες τις λεπτομέρειες και τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει στις υποχρεώσεις σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Με την είσοδο της νέας εβδομάδας, θα έχετε την αίσθηση ότι ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για όλη την υπόλοιπη ζωή σας! Ο προβολέας θα είναι στραμμένος πάνω σας και θα είναι καίριες οι επόμενες κινήσεις σας. Φροντίστε να λειτουργήσετε με θετικό πνεύμα. Με αμέριστη ενέργεια και ανυπέρβλητες συγκυρίες θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες. Δεν αποκλείεται να κάνετε τώρα και μια υπερβολική αγορά, που θα σας ενθουσιάσει τόσο ώστε να γίνετε και λίγο επιδεικτικοί.

Μην σας ανησυχήσει αυτή η τάση, γιατί θα μειωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα επιστρέψετε στη συνήθη μετριοπαθή συμπεριφορά σας. Πάντως όλο αυτό το διάστημα, η σκέψη σας θα είναι επικεντρωμένη στο μέλλον και στα όνειρά σας.

ζωδια λέων
Όμορφα πράγματα σας περιμένουν από την έναρξη αυτής της εβδομάδας, που οφείλονται κυρίως στη δική σας ευαισθησία που αφήνετε επιτέλους να αναδυθεί. Θα είστε πολύ πιο σεμνοί από όσο συνηθίζετε και θα σας διέπει η ειλικρινής διάθεση της καλής θέλησης. Μάλιστα οι φίλοι σας θα συζητούν την ανέγερση ενός αγάλματος προς τιμήν σας γύρω στην Τετάρτη!
Όσο η εβδομάδα προχωρά οι μέρες σας θα γίνονται και πιο εκθαμβωτικές, με την αγάπη να σας περιβάλλει από παντού. Ωστόσο το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ανάγκη να στραφείτε και λίγο μέσα σας, αποσυρόμενοι για λίγο από τη δημόσια θέα. Ασχοληθείτε τώρα με τους προσωπικούς σας στόχους.

zwdia-768

ζωδια παρθένος
Στην αρχή της νέας εβδομάδας ο στόχος σας θα είναι να βρείτε μια αφορμή για να οργανώσετε μια συνάθροιση. Μπορεί να αφορά την οικογένειά σας, τους φίλους σας ή ένα συνδυασμό και των δύο. Ο περίγυρός σας θα είναι αυτός που θα σας παράσχει το κίνητρο για να προχωράτε τις μέρες που ακολουθούν, κάτι που θα έχετε απόλυτη ανάγκη μέσα στον αναβρασμό που θα επικρατεί.
Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε τη διάθεση να βοηθήσετε ένα άτομο που είναι λιγότερο προνομιούχο από εσάς. Φτάνοντας το Σαββατοκύριακο θα σας κατακλύσει πλήρη διαύγεια και ενεργητικότητα, ώστε να οργανώσετε τα πάντα. Και εσείς είστε πανευτυχείς, όταν τα έχετε όλα οργανωμένα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00