ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 26/09 – 2/10 A

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 26/09 – 2/10 A

ζωδια κριός
Με πλήρη διαύγεια πνεύματος θα αρχίσει η νέα εβδομάδα για εσάς, και θα είστε σε θέση να δείτε πολλά «ελάφια» από μίλια μακριά! Μαζί με τη διαύγεια, έρχεται και μια ευχέρεια λόγου, που σας κάνει να αρθρώνετε τις απόψεις σας χωρίς καμία δυσκολία.

Στο μέσο της εβδομάδας θα κληθείτε να παραμερίσετε κάθε πιθανό δισταγμό σας. Αν διεκδικήσετε τους στόχους σας δυναμικά, θα δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά ακόμη και τα πιο τολμηρά σας όνειρα – επιτέλους! Και να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι είστε ακόμη στην αρχή…

Από την Παρασκευή και όλο το Σαββατοκύριακο, η αυτοπεποίθησή σας θα σας κάνει στιβαρούς για τις θέσεις σας. Εξαλείψτε τις πιθανές σκέψεις για ιδιοτέλεια από πλευράς σας, προσφέροντας την ενθουσιώδη βοήθειά σας στα σχέδια φίλων σας.

zodia-taro-45

 

ζωδια ταύρος
Είστε άνθρωποι, κι αυτό καθιστά ανέφικτο να είστε παντού και τα πάντα για τους άλλους. Ωστόσο ό,τι δυσκολέψει εσάς, ενδέχεται να είναι απλό για έναν φίλο σας, είτε να έχει την κατάλληλη γνωριμία για την πραγμάτωσή του. Με τον ίδιο τρόπο που αξιοποιείτε τα δικά σας φυσικά χαρίσματα για χάρη των άλλων, αφήστε και τα ταλέντα των ανθρώπων του περιβάλλοντός σας να προωθήσουν τις δικές σας κινήσεις.

Ένα γεύμα ή δείπνο στο μέσο της εβδομάδας, μπορεί να εξελιχθεί στην κατάστρωση της στρατηγικής σας. Θα είναι καλό να το οργανώσετε στο σπίτι σας, που έχει εξαιρετικά θετική ενέργεια αυτή την περίοδο. Το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να αναδυθεί μια μάχη ισχύος ανάμεσα σε εσάς και έναν στενό σύμμαχό σας. Δώστε το περιθώριο της αμφιβολίας, γιατί οι προθέσεις είναι αγνές.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια δίδυμοι
Με ανυψωμένη την έμπνευσή σας θα αρχίσει αυτή η εβδομάδα.
Ίσως να έχει τη μορφή ενός ρομαντικού κινήτρου, καθώς αυτή είναι μια αίσια περίοδος για εσάς όσο αφορά το φλερτ. Η προσέγγισή σας προς τους άλλους θα έχει γενικότερα μια χροιά ερωτοτροπίας, γι’ αυτό θα θολώσει λίγο η γραμμή που διαχωρίζει τη φιλία από το ερωτικό ενδιαφέρον.

Στο μέσο της εβδομάδας ωστόσο, θα στρέψετε και πάλι το ενδιαφέρον σας στα πρακτικά και όχι κοινωνικά θέματά σας, μέχρι και την Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο θα είστε η ψυχή της διασκέδασης, παρά το γεγονός ότι στο πίσω μέρος του μυαλού σας θα επεξεργάζεστε όσα αφορούν την καριέρα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια καρκίνος
Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θεωρήστε δεδομένο ότι η καλύτερη λύση για όλα, θα είναι αυτή που φαντάζει πιο απομακρυσμένη. Θα έχετε καινοτόμα διαύγεια αυτή την περίοδο, γι’ αυτό εμπιστευτείτε το ένστικτό σας ακόμη κι αν οι ιδέες σας ηχούν παράδοξες στους άλλους. Τολμήστε να είστε παράδοξοι!

Το μέσο της εβδομάδας θα κατακλυστεί πεδίο δράσης, καθώς η ενέργεια στην ατμόσφαιρα θα κόβεται με το μαχαίρι! Θα είναι πολλές οι ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν, τόσο σε κοινωνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η προσωπική σας ζωή θα παραγκωνιστεί κάπως και το Σαββατοκύριακο, γιατί θα σας διέπει δημιουργικότητα και φιλοδοξία. Αξιοποιήστε όλη αυτή την έμπνευση, τώρα που την έχετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Οι φίλοι σας θα είναι η καλύτερη επιρροή για εσάς, στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Θα έχουν πολλές δικές τους στιβαρές ιδέες, ενώ θα αποτελέσουν το λίπασμα και για τις δικές σας. Εξάλλου είναι οι άνθρωποι που αντέχουν να υποστούν άλλη μια διάλεξή σας για τους βάτραχους, για τη φύση της αγάπης ή τη δομή της ζαχαροπλαστικής… Το σίγουρο είναι ότι είστε πρωτότυποι.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα είστε πιο προσγειωμένοι, μετριόφρονες και συγκροτημένοι. Και όταν φτάσει η Παρασκευή, θα βιώσετε την εκπλήρωση, την ακμή σας! Αυτό θα είναι το καλύτερο κλείσιμο μιας παραγωγικής εβδομάδας, και το Σαββατοκύριακο η περηφάνια για τον εαυτό σας θα ξεχειλίζει από κάθε πόρο σας!

zodia-zvdia-75

ζωδια παρθένος
Οι ουσιαστικές επαφές θα καθορίσουν αυτή την εβδομάδα, που έχει τη δυναμική να είναι εξαιρετική ή δραματική. Γι’ αυτό φροντίστε από την αρχή της να είστε ειλικρινείς προς σημαντικές σχέσεις, και να δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες. Είστε εξαιρετικοί στην επικοινωνία όταν το θελήσετε, γι’ αυτό θελήστε το!

Στο μέσο της εβδομάδας θα αντλείτε ενέργεια από τους άλλους. Φροντίστε να έχετε γύρω σας ανθρώπους με θετική ενέργεια, μέχρι και την Παρασκευή που η ταχύτητά σας θα έχει φτάσει στο απόγειό της. Θα έχετε διάθεση για ενθουσιώδεις εμπειρίες, και θα τις βιώσετε το Σαββατοκύριακο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66