ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 28/11 – 4/12 B

erwtikes-provlepseis-pempti-24-4

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 28/11 – 4/12 B

ζωδια ζυγός
Ποτέ δεν ξέρετε από ποια πηγή θα προέλθει η επόμενη μεγάλη ιδέα σας. Γι’ αυτό μπείτε στην καινούργια εβδομάδα με τη διάθεση ακροατή, σε κάθε περίσταση. Δεν έχει σημασία αν βρίσκεστε με έναν φίλο, αν είστε στη δουλειά ή αν παίζει το ράδιο κάπου στο βάθος. Όλα θα σας μάθουν και κάτι. Στο μέσο της εβδομάδας θα έρθει ο έξω κόσμος να σας συναντήσει, και θα σας βάλει στο επίκεντρο της προσοχής αλλά και της στοργής του…

Τις επόμενες μέρες εσείς θα στρέψετε και πάλι το βλέμμα στα πρακτικά και επαγγελματικά σας θέματα που χρειάζονται προσοχή. Η οικονομική σας κατάσταση θα επικρατήσει το Σάββατο, αλλά την Κυριακή θα αφιερώσετε χρόνο στον ιδεαλισμό και τις καλές πράξεις.

 

ζωδια σκορπιός
Ένας φίλος θα σας προσεγγίσει στην αρχή της εβδομάδας για να ζητήσει μια χάρη. Όσο άνετα κι αν θα προσφέρετε τα φώτα σας, να ξέρετε ότι η καλή σας πράξη θα σας επιστραφεί πολλαπλάσια τις μέρες που έπονται. Όσο αφορά εσάς, τα άστρα συστήνουν υπομονή στο μέσο της εβδομάδας. Θα είναι δύσκολες οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, οι ανώτεροί σας θα είναι απαιτητικοί, η κοινωνική σας ζωή θα έχει εμπόδια.

zodia-taro-45

Πριν φτάσει η Παρασκευή, τα νερά θα έχουν αλλάξει φορά και θα νιώσετε σαν να είστε το πιο τυχερό πλάσμα επί γης! Μαγνητισμός, ενέργεια και δύναμη θα ενισχύσουν τα ήδη έντονα ταλέντα σας. Το Σαββατοκύριακο είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε μια αναθεώρηση και αναγέννηση των πάντων, ενώ ειδικά την Κυριακή θα κληθείτε να πάρετε ένα ρίσκο.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Όσο και να σας ταλαιπωρήσει ο προϊστάμενός σας από τη Δευτέρα κιόλας, σε καμία περίπτωση μην ενδώσετε στον πειρασμό να μην γυρίσετε στη δουλειά σας μετά το μεσημβρινό διάλλειμα. Πρέπει να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, προς συγκεκριμένα άτομα. Αντέξτε αυτή την πίεση, γιατί ήδη από την Τρίτη θα βελτιωθεί το κλίμα και θα ανταμοιφθείτε αδρά. Δεν αποκλείεται να σας προσεγγίζουν πολλά άτομα, φέρνοντάς σας δώρα.
Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας θα είστε τόσο κατακλυσμένοι από ευγνωμοσύνη για όλους και για όλα, που θα περιφέρεστε σαν χαμένοι στις δικές σας σκέψεις. Η φαντασία σας θα χτυπά υπερωρίες, και θα νιώθετε απόλυτα ευτυχείς στη μοναξιά σας. Το Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε λίγο με τη διαλεύκανση της ευρύτερης εικόνας της ζωής σας, όμως ειδικά την Κυριακή θα την αφιερώσετε στη διασκέδαση με τα φιλικά σας άτομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια αιγόκερως
Η εβδομάδα σας θα ανοίξει με μια εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία, που θα φτάσει σε εσάς από πάρα πολύ μακριά μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού μηνύματος. Αυτό θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα χαρείτε πολύ που έχετε διατηρήσει τις επαφές σας με παλιούς φίλους. Η αίσθηση και τις μέρες που θα ακολουθήσουν, είναι ότι τα πάντα είναι πιθανά. Θα είστε τόσο απορροφημένοι στα δικά σας σχέδια που δεν θα ακούτε καν το θόρυβο της πόλης όπου κι αν βρεθείτε, ενώ παντού θα γεννάτε ιδέες.

Στην αρχή του Σαββατοκύριακου θα είστε τόσο έξω από τον κοινωνικό σας κύκλο, που θα χρειαστεί να σας σκουντήξει κάποιος για να σας επαναφέρει στη γη! Κάντε μια μικρή παύση από τις προσωπικές σας σκέψεις για να συνδεθείτε ξανά με το περιβάλλον σας, ειδικά την Κυριακή.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια υδροχόος
Όλα τα παράπλευρα φαίνονται εξαιρετικά τακτοποιημένα και καθαρά στην αρχή της νέας εβδομάδας. Τι γίνεται όμως με το κέντρο και κάτω από το χαλί; Το μονοπάτι που έχετε πάρει, είναι τόσο σταθερό όσο νομίζετε; Καλές είναι οι αμφιβολίες αυτή την περίοδο, αλλά μην φτάσετε σε σημείο να θεωρείτε ότι και οι άλλοι σας βλέπουν ως κριτή τους.

Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να κινηθείτε με μικρή ταχύτητα, γιατί πολλά θα είναι αυτά που θα σας προβληματίζουν χωρίς να μπορείτε να εντοπίσετε την αιτία που συμβαίνει αυτό. Θα την εντοπίσετε όμως μέσα στο Σαββατοκύριακο, και θα αφορά την ένταση που υπάρχει ανάμεσα στον ιδιωτικό και τον δημόσιο εαυτό σας. Αποφύγετε για λίγο τις κοινωνικές διαδρομές.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια ιχθύες
Με προβληματισμό για την προσωπική σας ζωή θα μπείτε στη νέα εβδομάδα. Μαθαίνετε κάθε μέρα και πιο πολλά για το άτομο που σας ενδιαφέρει, ακόμη και τις μέρες που δεν βλέπεστε. Και το πρόβλημα με τις μέρες που δεν βλέπεστε, είναι ότι εσείς τις αφιερώνετε στο να αναλύετε υπερβολικά τα πάντα. Για άλλη μια φορά, βρίσκεστε σε έναν φαύλο κύκλο εξαιτίας του εγωκεντρισμού σας και της απόλυτης αδιαφορίας σας για όσα συμβαίνουν στον πλανήτη.

Μάλιστα τις μέρες που έπονται θα έχετε στήσει μια εξαιρετικά περίπλοκη ιστορία, γεμάτη συναισθηματικές καταθέσεις και αναλήψεις, που δεν θα έχουν καμία απολύτως συνάφεια με την πραγματικότητα και τη σχέση σας με το εν λόγω άτομο! Η συμβουλή για εσάς είναι να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια, γιατί πρέπει κάποτε να συνέλθετε. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε καταλήξει μόνοι σας στο συμπέρασμα ότι οι άλλοι σας εκμεταλλεύονται. Αν μη τι άλλο, πριν εκραγείτε προς ζώντες και νεκρούς, αφήστε κι ένα μικρό πλεονέκτημα αμφιβολίας προς τους άλλους…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia