ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 3-9/10 B

imerisies-provlepseis-pempti-15-5

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 3-9/10 B

ζωδια ζυγός
Το εξαιρετικό σας χάρισμα της γοητείας θα είναι αυτό που θα σας εισάγει στη νέα εβδομάδα. Αυτός θα είναι και ο λόγος που δεν θα είστε σε θέση να κρατήσετε κακίες, γιατί δεν είναι καθόλου στις προθέσεις σας να φορτωθείτε τέτοιες αρνητικές ενέργειες!

Από την Τρίτη και μετά θα εξασκήσετε το ταλέντο σας του ακροατή, που ειδικά την Πέμπτη θα σας φανεί χρήσιμο στον τομέα του φλερτ. Αυτές οι μέρες θα διέπονται από ομορφιά και κοινωνική δραστηριότητα. Ωστόσο το Σαββατοκύριακο θα είστε κάπως μελαγχολικοί, γιατί θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας θέματα. Το καλύτερο για εσάς θα είναι να αφιερώσετε τώρα χρόνο στον εαυτό σας, για να τον περιποιηθείτε και να τον χαλαρώσετε.

 

ζωδια σκορπιός
Με την έναρξη της νέας εβδομάδας θα φτάσει στα χέρια σας μια πληροφορία, που θα αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική για να προχωρήσετε με τα σχέδιά σας και να οργανώσετε την πορεία σας. Θα είναι η ιδανική στιγμή να μιλήσετε με τους φίλους σας, για να επιβεβαιώσετε ότι έχετε την στήριξή τους. Θα χρειαστεί παράλληλα να βοηθήσετε κι εσείς ένα φιλικό σας άτομο, και θα το πράξετε για να έχετε να λαβαίνετε χάρες…

zodia-taro-45

Από το δεύτερο μισό της εβδομάδας και μετά, θα δυσκολευτείτε περισσότερο απ’ όσο θα θέλατε στη λήψη των αποφάσεών σας. Ενίοτε αποτελεί σοφή λύση το να επιλέγετε μια μικρή υποχώρηση… Ωστόσο το Σαββατοκύριακο θα σας κατακλύσει μια καινούργια αυτοπεποίθηση, και θα δείτε το περιβάλλον σας να σας αποδίδει τον σεβασμό που νιώθει για εσάς. Μην απογοητεύσετε κανέναν.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Πολλοί θα έχουν την τάση να προκαλέσουν τις αντοχές σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας, αλλά εσείς μην ενδώσετε. Κρατήστε τα λόγια σας για καταστάσεις που πραγματικά αξίζουν τον κόπο. Έχετε πολλά θέματα να ασχοληθείτε, και δεν σας χρειάζεται να επωάζετε δράματα που δεν έχουν υπόσταση στη δική σας ζωή.
Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα δείτε να αποδίδει αυτή σας η

αυτοσυγκράτηση, καθώς όλοι θα διακηρύττουν την πολυτιμότητά σας. Παρά το γεγονός ότι εισπράττετε κομπλιμέντα από παντού, έχετε ένα βαθύ αγκάθι που σας προβληματίζει. Διαθέστε χρόνο το Σαββατοκύριακο για να το διαχειριστείτε, ενώ μπορείτε να το συζητήσετε με ένα φιλικό σας άτομο που εμπιστεύεστε. Αυτό το διήμερο δώστε σημασία στα όνειρά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια αιγόκερως
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με ένα υπεραστικό τηλεφώνημα, που θα σας δώσει πολύ περισσότερες αποκαλυπτικές ειδήσεις απ’ όσες περιμένατε. Αν το άτομο στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ένας παλιός φίλος, η συζήτησή σας θα σας κάνει να νιώσετε προσγειωμένοι και συγκροτημένοι.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα αναπτερωθεί το ηθικό σας, όμως μην βιαστείτε να απογειωθείτε γιατί τα νέα ξεκινήματα απαιτούν τον χρόνο τους… Μέχρι και την Παρασκευή θα σας απορροφήσουν τα επαγγελματικά σας, που θα σας αποδώσουν άμεσα αποτελέσματα. Επιστρατεύστε την υπομονή σας και όλα θα πάνε καλά.

Το Σαββατοκύριακο η δουλειά θα μπει σε δεύτερη μοίρα, καθώς θα κυριαρχήσουν οι κοινωνικές σας ενασχολήσεις. Τώρα θα εκτιμήσετε ακόμη περισσότερο τους φίλους σας, που θα έχουν την ικανότητα να σας αποδείξουν πόσα πράγματα είναι εφικτά!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια υδροχόος
Αρχίστε αυτή τη νέα εβδομάδα δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες των θεμάτων σας. Να έχετε υπόψιν σας ότι αν δεν το κάνετε τώρα, θα έρθουν να σας ταλανίσουν αργότερα. Αν δείτε ότι οι υπόλοιποι του περιβάλλοντός σας δεν συντάσσονται μαζί σας αυτές τις μέρες, να ξέρετε ότι το λάθος είναι δικό σας. Βρείτε την τόλμη να το παραδεχθείτε μεγαλοφώνως.

Την Τετάρτη θα έχετε μια τυχαία συνάντηση με ένα άτομο που γνωρίζετε ελάχιστα, αλλά θα αποτελέσει εξαιρετική αποκάλυψη για εσάς! Επειδή το μυαλό σας θα αρχίσει να δουλεύει σε εντατικούς ρυθμούς, ενστικτωδώς θα θελήσετε να απομακρυνθείτε για λίγο από όλους και όλα. Αντισταθείτε σε αυτή την τάση, γιατί αυτή την εποχή οι επαφές θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας.

Το Σαββατοκύριακο θα αφιερώσετε τις μέρες με τις φιλοδοξίες για την καριέρα σας, αλλά τα βράδια σας θα τα περάσετε με έντονη κοινωνική διασκέδαση.

zodia-zvdia-75

ζωδια ιχθύες
Στην αρχή αυτής της εβδομάδας ένα φιλικό σας άτομο θα αναζητήσει λίγη ανακούφιση από εσάς. Μην επιστρατεύσετε τώρα το αναλυτικό σας πνεύμα, γιατί ενίοτε η καλύτερη πρακτική είναι να ακούσετε και μόνο. Αν ζητηθεί η συμβουλή σας, ακολουθήστε το ένστικτό σας. Ίσως να μην είναι πρέπον αυτή τη στιγμή να εκφραστείτε ξεκάθαρα, ειδικά αν οι απόψεις σας θα ακουστούν ως κριτική προς το άτομο που έχετε απέναντί σας.

Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα επιδοθείτε στο να συλλέγετε παλαιότερες χάρες, ίσως και χρήματα που σας οφείλουν. Αν προκύψει ένα πρόβλημα σε μια φιλική σας σχέση, σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να εξομαλύνετε τα πνεύματα. Το Σαββατοκύριακο μην παραδοθείτε στους «καρχαρίες»… Είστε πανέμορφα ψάρια από μόνοι σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia