ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 5 – 11/12 B

provlepseis-21-2-2014

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 5 – 11/12 B

ζωδια ζυγός
Η φώκια φημίζεται για την ικανότητά της στην ισορροπία. Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα έχετε αυτή την εξαίρετη ικανότητα, με έμφαση μάλιστα στον τομέα της επικοινωνίας. Οι ιδέες σας θα γίνονται ευχάριστα αποδεκτές και αυτή η ανταπόκριση θα σας γεννά όλο και μεγαλύτερα σχέδια. Στο μέσο της εβδομάδας όμως θα υπάρξει μια μικρή αποθάρρυνση.

Όσα κι αν σκέφτεστε θα έχουν μια χροιά από το παρελθόν, ειδικά εκείνα τα κομμάτια του παρελθόντος σας που σας κάνουν να νιώθετε αλλόκοτα.
Προς το τέλος της εβδομάδας θα εξαλειφθεί καθετί αλλόκοτο και θα είστε χαρωποί και πρόσχαροι… με ρομαντικά αίτια! Το Σαββατοκύριακο θα είστε τόσο πολυάσχολοι, που θα είστε τυχεροί αν βρείτε ένα λεπτό κενό για να πάρετε μια ανάσα.

 

ζωδια σκορπιός
Η απόλυτη έννοια του αφηρημένου είναι σε πλήρη εφαρμογή στην καθημερινότητά σας, από την αρχή κιόλας αυτής της νέας εβδομάδας. Θα νιώθετε να σας διέπει μια φιλοσοφική διάθεση, και παράλληλα θα σκέφτεστε ότι κάτι στη ζωή σας παραείναι καλό για να είναι αληθινό. Η αλήθεια είναι ότι όλα κυλούν καλά αυτή την περίοδο. Στο μέσο της εβδομάδας θα θελήσετε να μεσολαβήσετε μεταξύ δύο πλευρών που δεν συμφωνούν σε τίποτα.

zodia-taro-45

Στο τέλος της εβδομάδας μια συναισθηματική έκρηξη που θα γίνει μέσα στο περιβάλλον του σπιτιού σας, θα έχει ως αποτέλεσμα να κάνετε μια διαφωτιστική ανακάλυψη. Σκεφτείτε τα όλα μέσα στο Σαββατοκύριακο, που ενδείκνυται να το περάσετε χαλαρά στο σπίτι ή με μικρή παρέα σε κάποιο άλλο σπίτι.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Οι φίλοι σας θα είναι αυτοί που θα ικανοποιήσουν την ψυχή σας και όσα αποζητάτε από τους ανθρώπους, στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Θα νιώσετε τον σεβασμό, τη στήριξή τους, και θα ανακουφιστείτε. Βρείτε τον τρόπο να τους δείξετε ότι τους εκτιμάτε κι εσείς. Θα ήταν ευγενικό να τους γράψετε από ένα μικρό σημείωμα, μιας και θα έχετε την ανάλογη έμπνευση στο μέσο της εβδομάδας.

Η προσοχή σας θα διευρυνθεί και σε ευρύτερες ομάδες όσο κυλούν οι μέρες. Θέλετε να ξέρετε ποια μουσική τους αρέσει, τι σκέφτονται το βράδυ λίγο πριν αποκοιμηθούν. Η περιέργειά σας είναι στην έξαρσή σας και με αυτή τη διάθεση θα περάσετε όλο το Σαββατοκύριακο. Ενδώστε, για να διευρύνετε το σκεπτικό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια αιγόκερως
Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα συνειδητοποιήσετε πόσο παράδοξα απελευθερωτικό μπορεί να είναι, να θέτετε κάποια όρια – πλαίσιο για την πορεία που θέλετε να πάρετε. Θα ξεκαθαρίσει τους στόχους σας και θα ενισχύσει την αξία της πραγμάτωσής τους. Όσο κι αν σκέφτεστε ότι κάποια από τα όνειρά σας ίσως να είναι σχεδόν ανέφικτα, όσο κυλούν οι μέρες θα βρίσκετε τρόπους να προσεγγίζετε όσα έχετε φανταστεί.

Με το βλέμμα στο μέλλον θα παραμείνετε και το Σαββατοκύριακο. Θα μιλάτε ακατάπαυστα για αυτό όπου βρεθείτε, ακόμη και σε αγνώστους. Βρείτε λίγο χρόνο να πάτε να δείτε μια ταινία, και την Κυριακή ενδώστε στην παραγωγικότητα που θα σας διέπει.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια υδροχόος
Με τη βεβαιότητα ότι δεν είστε μόνοι θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, καθώς θα δείτε όλη τη «συμμορία» να στέκεται στο πλευρό σας. Έχετε αρκετή ενέργεια, που θα θελήσετε να τη διοχετεύσετε σε κινήσεις και προσφορά προς τους άλλους. Στο μέσο της εβδομάδας θα υπάρξουν κάποιες περιπλοκές στα θέματά σας και ίσως νιώσετε να παρασέρνεστε στην κίνηση ενός ανεμόμυλου.

Η φάση αυτή θα είναι παροδική, καθώς μέχρι την Παρασκευή θα έχει αλλάξει ο άνεμος, θα έχουν καθαρίσει οι ουρανοί και θα νιώσετε να σας λούζει μια ηλιαχτίδα. Το Σαββατοκύριακο θα χρειαστεί να στραφείτε στις ανάγκες ενός άλλου ατόμου, κάτι που θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα.

ζωδια ιχθύες
Θα νιώθετε υπερβολικά διαυγείς στην αρχή αυτής της εβδομάδας, κάτι που θα σας εξουθενώνει αλλά θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο παράλληλα. Τα σημεία που θα σας απασχολήσουν θα είναι η δουλειά σας, ο τρόπος που εκφράζετε τις απόψεις σας, η διαφορά ανάμεσα στο σωστό και το λάθος. Φυσικά για τη δική σας ιδιοσυγκρασία, όλα αυτά είναι περίπλοκα. Μπορείτε να εναποθέσετε μέρος του άγχους σας σε ένα τραπέζι, όπου θα μιλήσετε ειλικρινά με φίλους.

Θα κάνει καλό στο κάρμα σας να προσφέρετε λίγη εθελοντική βοήθεια, ακόμη κι αν είναι να βοηθήσετε μια άγνωστη ηλικιωμένη να μεταφέρει τις σακούλες της. Αν νιώσετε ότι χάνετε την εστίασή σας κάποια στιγμή μέσα στο Σαββατοκύριακο, ηρεμήστε και αφήστε να περάσει η φάση από μόνη της. Ειδικά την Κυριακή, όλα θα είναι και πάλι ήρεμα και λαμπερά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia