ζωδια ερωτικες συμβουλες Τριτη 25/08

zwdia-afriditi-krios

ζωδια ερωτικες συμβουλες Τριτη 25 Αυγουστου 2015

 

ζωδια Κριός
Οι πλανήτες βοηθούν την αισιοδοξία σας να επιστρέψει όπως και των γύρω σας. Είστε σε καλή φόρμα. Συνεχίστε τις προσπάθειές σας με την διατροφή και θα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα.

 

ζωδια  Ταύρος
Μπορείτε να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας με αυτοπεποίθηση. Είστε σε καλή κατάσταση και μπορείτε να αντιμετωπίσετε ότι χρειάζεται. Μην ξοδεύετε άσκοπα την ενέργειά σας.

 

 ζωδια  Δίδυμοι
Η διαίσθησή σας δεν είναι πολύ καλή και σας κάνει πολύ επιλεκτικούς. Συμβαίνουν πολλά γύρω σας και έχετε μόνο μια ευκαιρία να είστε ο εαυτός σας. Αυτό χρειάζεστε πραγματικά.

zodia-taro-45

 

ζωδια  Καρκίνος
Αξίζει να κάνετε κάτι παραπάνω για τους άλλους. Αναρωτηθείτε. Υπερβάλετε και υπεραναλύετε τα πάντα. Πρέπει να κάνετε λίγο πίσω. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να βρείτε ευκολότερα λύσεις.

zodia-astra-tarot

ζωδια  Λέων
Θα πάρετε ρίσκα και η τύχη σας περιμένει αν το κάνετε, παρά τον κίνδυνο. Να είστε προσεκτικοί απέναντι σε προβλήματα και να πίνετε πολύ νερό. Πρέπει να σκεφθείτε τις προτεραιότητές σας σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

 

ζωδια  Παρθένος
Μην πιέσετε τον εαυτό σας αν υιοθετήσει έναν ρόλο που είναι λάθος για εσάς. Η αυθεντικότητά σας είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας σήμερα. Κρατάτε την ενέργειά σας και είναι καλή ιδέα να ξεφορτωθείτε το άγχος με σωματική άσκηση.

 

ζωδια  Ζυγός
Να είστε αντικειμενικοί με τις κρίσεις σας. Είστε πολύ καλά ψυχολογικά και ξεκινάτε να ελπίζετε ξανά. Βρείτε την ισορροπία σας φροντίζοντας τον εαυτό σας περισσότερο.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια  Σκορπιός
Θα δείχνετε κατανόηση και θα είστε πιο ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους. Είναι καιρός να έρθετε πιο κοντά με αυτούς που αγαπάτε. Θα πρέπει να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και θα αυτό θα βοηθήσει την ενέργειά σας.

 

ζωδια  Τοξότης
Ελέγχετε περισσότερα τα συναισθήματά σας σήμερα. Προσέξτε να μην είστε απροσέγγιστοι σήμερα όμως. Να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας. Να έχετε μια ισορροπημένη διατροφή.

 

ζωδια  Αιγόκερως
Η ικανότητά σας να προσαρμόζεστε την αλλαγή θα σας φανεί χρήσιμη αύριο. Θα είναι καλό να είστε ανοιχτοί στις διάφορες επιλογές που θα εμφανιστούν. Τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας θα επηρεάσουν την πέψη σας. Καλύτερα να αποφύγετε τα πικάντικα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Αναλυτικες μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Σεπτεμβριος 2015

Ερωτικες μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις

Μηνιαιες ερωτικες συναστριες Σεπτεμβριος 2015

ζωδια  Υδροχόος
Είστε ανάλαφροι για την εμφάνισή σας. Οι επαφές σας θα είναι πολύ ευχάριστες. Θα ενδιαφερθείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην διατροφή σας. Όλα θα πάνε καλύτερα.

 

ζωδια  Ιχθύες
Καλύτερα να αποφύγετε διαμάχες και ταυτόχρονα να είστε σταθεροί στις αξίες σας. Είστε σε εξαιρετική κατάσταση. Θα πρέπει να διώξετε τον εκνευρισμό ώστε να μπορέσετε να σταθεροποιήσετε την ενέργειά σας.

Αναλυτικες μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Σεπτεμβριος 2015

Ερωτικες μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις

Μηνιαιες ερωτικες συναστριες Σεπτεμβριος 2015