ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Σαββατο 12/09

zwdia-nero-anthrwpini-yparksi

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Σαββατο 12/09

Νέα Σελήνη ηλιακή έκλειψη

Σταματήστε ότι κάνετε, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ότι διαδραματίζεται γύρω σας και ακούστε τι λένε ή τι έχουν να σας πουν οι άλλοι.

Σήμερα θα πρέπει να είστε απόλυτα σαφείς στην επικοινωνία σας με τους άλλους όπως επίσης και στην καλύτερη συμπεριφορά σας σε όλους του τομείς της ζωής σας.

zodia-taro-45

Οι δονήσεις από την Σελήνη είναι πάρα πολύ δυνατές σήμερα , γεγονός που το οποίο πρέπει να εκλάβετε ως ένα τελευταίο σημείωμα προειδοποίησης να ασχοληθείτε και να δώσετε τέλος σε όποια θέματα των προηγούμενων εβδομάδων δηλαδή του παρελθόντος είναι ακόμη ανοιχτά και σήμερα.

 

Θεραπευτικές δυνάμεις είναι καθ’οδόν σήμερα το πρωί στις 10.01 π.μ , καθώς ο Ήλιος στην Παρθένο κάνει την ετήσια αντίθεση του με τον Χείρωνα στους Ιχθείς . Οραματιστείτε τον εαυτό σας ως έναν σαμάνο- θεραπευτή διδάσκαλο ο οποίος δείχνει το σωστό πνευματικό μονοπάτι στους νεοφώτιστους μαθητές του.

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα ολα τα ζωδια 

zwdia-agnh

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα ολα τα ζωδια 

Προς το απόγευμα μην εκπλαγείτε αν παρουσιαστούν κάποια ερωτήματα -περισσότερο τεστ είναι- όσο αφορά την πίστη και την εμπιστοσύνη ως έννοιες και συμπαντικές ενέργειες μια και αυτή η κατάσταση είναι το αποτέλεσμα δυο ουράνιων φαινομένων. Το πρώτο γίνεται στις 17.08 μ.μ. όπου ο Ερμής σχηματίζει μία 45 μοιρών τραχιά επαφή με τον πλανήτη Κρόνο, ενώ λίγο αργότερα στις 20.19 μ.μ. ο Ήλιος εμπλέκεται σε μία ασυμβατη σύνδεση 150 μοιρών με τον απρόβλεπτο Ουρανό.

Με την Σεληνιακή σφαίρα τέλος στο ζώδιο της Παρθένου , όλη την ημέρα και το μεγαλύτερο μέρος της επομένης , καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να εντάξετε τα μικρά ζητήματα και πράγματα της καθημερινότητας σε όλα σας τα μεγάλα σχέδια και πλάνα της ζωής σας. ή τουλάχιστον να τα ταιριάξετε σε αυτά.

Η μεγάλη αλλαγή πάντως γίνεται νωρίς αύριο το πρωί γύρω στις 09.42 π.μ καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί ακριβώς εκείνη την ώρα την 21η μοιρα του ζωδίου της Παρθένου. Επιπλέον αυτού , η Νέα Σελήνη θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη καθώς 13 λεπτά μετά την ενεργοποίηση της θα πραγματοποιηθεί η ηλιακή έκλειψη στις 09.55 π.μ. ακριβώς. Το ουράνιο αυτό γεγονός αποτελεί και το Συμπαντικό καθολικό σήμα ώστε να αρχίσετε να κάνετε αλματώδη πρόοδο στον τομέα εξειδίκευσης σας καθώς επίσης και στις πολύ αγαπημένες τέχνες και δεξιότητες σας.

zodia-astra-tarot