ζωδια: μηνιαίες προβλεψεις Δεκεμβριος-καρκινος

miniaies-zwdio-karkinos

ζωδια: βάλτε στόχο να περάσετε λίγο χρόνο με τον εαυτός ας στο ξεκίνημα του μήνα, για να φροντίσετε την ψυχή σας –ειδικά κοντά στις  6 του μηνός. Εκείνη την ημέρα έχουμε πανσεληνο στον 12ο οικο σας, στον οίκο της απομόνωσης, έτσι είναι σημαντικό να βρείτε λίγο χρόνο μέσα στην πολυάσχολη καθημερινότητα για να κατανοήσετε τι πραγματικά χρειάζεστε για να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Επίσης, αν συνεισφέρατε πρόσφατα σε κάποια φιλανθρωπία ή κάνατε κάτι σημαντικό για να βοηθήσετε κάποιον που είχε ανάγκη, θα μάθετε περισσότερα για τον αντίκτυπο της καλοσύνης σας.

 

Υπάρχουν υπέροχα νέα για εσάς όσον αφορά τις σχέσεις –και τις επαγγελματικές και τις προσωπικές. Στις 10 του μηνός, η αφροδιτη εισέρχεται στον 7ο οικο σας, τον οίκο των σχέσεων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2015. Αυτή η διέλευση, σηματοδοτεί μία κατάσταση ειρήνης με τον συντροφο σας. Αν είστε συνέταιροι με κάποιον, θα υπάρξει αρμονία μεταξύ σας –ειδικά αν πρέπει να πάρετε μαζί κάποιες αποφάσεις. Αν είστε ελεύθεροι, είναι πιθανό στη νεα σεληνη –στο ίδιο κομμάτι του χάρτη σας στις 21 του μηνός –να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες. Ίσως σοβαρέψει η κατάσταση με κάποιον ή αποφασίσετε να συζήσετε, να αρραβωνιαστείτε ή να παντρευτείτε ακόμα. Επαγγελματικά, είναι μεγάλη ευκαιρία για συμφωνίες.

 

Στις 23 Δεκεμβρίου, ο κρονος αλλάζει ζωδιο και περνάει σε ένα νέο κομμάτι του χάρτη σας –στον 6ο οικο, τον οίκο της υγείας και της εργασίας. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ευθυγραμμίσετε την υγεία σας και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Με τον κρονο εδώ, ίσως να παρατηρήσετε κάποιες αλλαγές στην εργασία σας. Οι άνθρωποι δεν θα σας βοηθούν ιδιαίτερα και θα χρειαστεί να βασιστείτε ολοκληρωτικά στις ικανότητές σας για να βγει η δουλειά. Αν έχετε δική σας επιχείρηση με υπαλλήλους, θα δυσκολευτείτε να βρείτε τη βοήθεια που ψάχνετε.

zodia-taro-45

 

ζωδια διαβάστε επίσης