ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος Διδυμοι 26-27/09

ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος Διδυμοι 26-27/09

Το Σάββατο μία κοσμική σύγκρουση μεταξύ της Σελήνης και του ανοιχτόκαρδου Δία , στον δέκατο οίκο σας που έχει να κάνει με τους στόχους και το μέλλον σας , θα σας βάλει σε μία στοχαστική διάθεση.

Μήπως τα συναισθήματα σας , σας εμποδίζουν από το να λάβετε μία καθαρή και σωστή λογική απόφαση τελικά; Μπορεί τώρα τελευταία να πέσετε πάνω σε μερικά οδοφράγματα όσο αφορά την επιχειρηματική σας εργασία , και επειδή σας έτυχε αυτό αναζητάτε το γιατί τελικά βιώσατε αυτά τα προβλήματα στα ξαφνικά.

 

Αν θέλετε να βρείτε την απάντηση, τότε απλά αναλογιστείτε το πρόβλημα σας και βρείτε τη ρίζα του προβλήματος. Τι είναι άραγε αυτό που σας κρατάει πίσω τελικά;

zodia-taro-45

zodia-zvdia-75

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

 

Μόλις απαντήσετε σε αυτό το ερώτημα , τότε θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν βρίσκεστε και τόσο μακριά από το τέλος της διαδρομής όσο θεωρείτε ότι είστε στη σκέψη σας.

Την Κυριακή , μία Πανσέληνο και μία σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού, επηρεάζει άμεσα τον 11ο οίκο σας – το ελεύθερο πνεύμα σας γενικά- με αποτέλεσμα να υπάρξει μια απρόσμενη αλλαγή σε μια φιλική σας σχέση ή να σας δοθεί μία εκπληκτική ευκαιρία συνεργασίας.

zwdia

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Η συγκεκριμένη έκλειψη , η τελευταία μίας τριλογίας σεληνιακών εκλείψεων που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2013, μπορεί να εμπνεύσει την φανέρωση μίας μεγάλης αποκάλυψης και να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν νέο , καινοτόμο μονοπάτι από μόνοι σας. Ποτέ σας δεν είχατε πρόβλημα με το να δράτε εκτός των ορίων, και η τρομερή προσαρμοστικότητα σας, είναι δυο κύρια χαρακτηριστικά σας τα οποία μπορεί πραγματικά να σας επιφέρουν κέρδη με την όποια έννοια αυτό το διάστημα.

zwdia astrologia : ολα τα ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος 26-27/09

zodia-astra-tarot