ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος Ζυγος 26-27/09

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος Ζυγος 26-27/09

Ως τον τέλειο αναζητητή της άριστης ισορροπίας των πραγμάτων , γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα ότι το να ακολουθεί κανείς πιστά ένα πρόγραμμα είναι κάτι τρομερά θετικό και κερδοφόρο.

Όμως το Σάββατο η σύγκρουση μεταξύ της Σελήνης και του Δία που θα συμβεί στον έκτο οίκο σας θα φέρει στην επιφάνεια την επαναστατική πλευρά του εαυτού σας ως επικρατέστερη αυτό το διήμερο τελικά.

 

Ίσως σας μπούνε σκέψεις να αφήσετε στην άκρη τις όποιες υποχρεώσεις σας και απλά να βγείτε για καφέ με την παρέα σας, αλλά αυτό απλά θα μετατοπίσει το τι έχετε να κάνετε για αργότερα. Συνεχίστε με το πρόγραμμα , στριμώξετε λίγο ότι δεν είναι και δα τόσης μεγάλης σημασίας και έτσι ενισχύστε χρονικά το διάστημα της ώρας που θα περάσετε με τους φίλους σας.

zodia-taro-45

zodia-zvdia-yy

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

 

Θα μπορέσετε να απολαύσετε καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο σας διότι δεν θα έχετε να κουβαλάτε μέσα σας κρυφές ενοχές έτσι και μείνετε στο πρόγραμμα που θέσατε αρχικά.

Την Κυριακή τόσο η Πανσέληνος όσο και η Σεληνιακή έκλειψη θα διαδραματιστούν πάνω στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων . Αν βγαίνετε με κάποιον εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα ίσως ακουστεί κάτι περί αρραβώνα, μιας και οι σεληνιακές εκλείψεις ακολουθούνται και από τολμηρές καταστάσεις και κινήσεις.

Αν βρίσκεστε ήδη εκτός της ερωτικής αναζήτησης και προσφοράς , τότε εσείς και ο σύντροφος σας θα είστε σε θέση να κάνετε το επόμενο βήμα ότι και να είναι αυτό : ίσως να παντρευτείτε, να συ ζήσετε ή ακόμα και να κάνετε ένα παιδί.

zodia-astra-tarot

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Οι εκλείψεις πάντως αυτές να ξέρετε ότι δεν συγχωρούν υποσχέσεις που αναιρούνται για αυτό να ξέρετε ακριβώς τι θέλετε όταν θα κάνετε τη δέσμευση σας διότι έπειτα θα είναι πολύ αργά για δεύτερες σκέψεις.

Η απόφαση σας εδώ είναι του στυλ η όλα ή τίποτα. Δεν υπάρχουν ενδιάμεσα στάδια. Μπορεί ακόμα και να δώσετε ένα ακλόνητο και αμετάκλητο τέλος έτσι και μέσα σας βαθιά γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει γραμμένο στην μοίρα σας μέλλον με το άτομο αυτό.

Αυτή είναι η τρίτη και τελευταία σεληνιακή έκλειψη από μια σειρά εκλείψεων που άρχισαν το Οκτώβρη του 2013 οπότε πλέον είστε εντελώς σίγουροι για το αν πρέπει να μείνετε ή απλά να φύγετε από αυτή την σχέση τελικά.

zwdia astrologia : ολα τα ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος 26-27/09

zwdia