ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος Ιχθυες 26-27/09

miniaies-zwdio-ixtheis

ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος Ιχθυες 26-27/09

Είστε πάντα εκεί για τους άλλους , γνωστούς και αγαπημένους σας. Αλλά τι συμβαίνει με τον ίδιο σας τον εαυτό του και τα θέλω του;

Το Σάββατο επιτέλους το δικό σας φως θα μπορέσει να λάμψει καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει μία δύσκολη όψη με τον Δία .

 

Θα αισθάνεστε ανήσυχοι, ενθουσιώδεις, και θα λαχταράτε μια αλλαγή στο τοπίο ή στον ρυθμό της ζωή σας γενικότερα.

zodia-taro-45

Αν η εργασία σας κατάντησε μονότονη, τότε βγάλτε έξω το βιογραφικό σας και ετοιμαστείτε από εβδομάδα να στείλετε μερικά σε δουλειές που σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Κρατήστε όμως τα σχέδια σας αποκλειστικά για τον εαυτό σας, καθώς οι γύρω σας ίσως δεν εγκρίνουν και τόσο αυτή την αλλαγή πλεύση σας.

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Αυτή η όχι και τόσο θετική αντιμετώπιση μόνο κατάθλιψη θα σας φέρει οπότε καλύτερα να μην πείτε κουβέντα…. Την Κυριακή η πανσέληνος και η έκλειψη πέφτουν πάνω στον τρίτο οίκο σας που αφορά τα οικονομικά σας και τα εργασιακά με αποτέλεσμα να επισπεύδουν την όλη αυτή κατάσταση.

Αυτή είναι η τρίτη και η τελευταία έκλειψη από τον Οκτώβρη του 2013 που αφορούσαν τον τρόπο που κερδίζετε , αυξάνετε και ξοδεύετε τα κέρδη σας αυτά τα δυο έτη.. Μία σημαντική αλλαγή καριέρας και εργασιακής θέσης σας περιμένει μέσα στον ερχόμενο μήνα , κάτι που θα αυξήσει κατά πολύ τα κέρδη σας.

zodia-zvdia-75

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

 

Αν σας έχει αρρωστήσει όλη αυτή η κατάσταση που επικρατεί στην εργασία σας και το κατά πόσο δεν λειτουργεί ούτε καν στο ελάχιστο το θέμα της αξιοκρατίας στην δουλειά σας, ήρθε τότε η ώρα απλά να κάνετε το άλμα της πίστης και να αλλάξετε εργασία. Η ζωή είναι πάρα πολύ μικρή για να τυραννιέστε απλά για να λάβετε αυτά που δικαιούστε και δουλέψατε. Ήρθε η ώρα επιτέλους να ζήσετε τα όνειρα σας, αυτά τα άστρα λένε για εσάς.

zwdia astrologia : ολα τα ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος 26-27/09

zodia-astra-tarot