ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος Καρκινος 26-27/09

miniaies-zwdio-karkinos

ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος Καρκινος 26-27/09

Σπιτόγατο ποιος; Η Σαββατιάτικη Σελήνης -Ουρανού αντίθεση στο ουράνιο στερέωμα προωθεί την εσωτερική σας δύναμη και βάζει μπρος το κρυφό πύραυλο εαυτό που έχετε.

Μιας τελευταίας στιγμής πτήση για το Παρίσι μπορεί να μην είναι ακριβώς δυνατό να πράξετε (αν και ποτέ μη λέτε ποτέ) όμως σίγουρα μπορείτε να βγείτε στα περίχωρα της περιοχής σας προς αναζήτηση της περιπέτειας που διψάτε ολόκληροι να ζήσετε ως την τελευταία σταγόνα.

zodia-taro-45

 

Επισκεφτείτε την διπλανή πόλη , ή απλά κατεβείτε κεντρικά και φάτε στο νέο μαγαζί τάκος της δική σας- εξερευνήστε ότι υπάρχει νέο ή παλιό στο ίδιο το κατώφλι σας και το αγνοούσα τε πλήρως ως τώρα τελικά.

Επιλέξτε και σχεδιάστε εσείς τα πλάνα και τις δραστηριότητες αυτό το διήμερο μιας και αποκλείεται να επιτρέψετε σε κάποιον άλλον να θέσει τα δικά του σχέδια επάνω σας αυτή την φορά.

zodia-zvdia-75

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

 

Την Κυριακή η Πανσέληνος και η Σεληνιακή Έκλειψη στον 10 οίκο σας θα κάνουν ένα σημαντικό κομμάτι της επαγγελματικής σας ζωής να σας αποδώσει καρπούς.

Αυτή η έκλειψη είναι και η τελευταία η τρίτη στη σειρά , σεληνιακών εκλείψεων που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο 2013 και οι οποίες προώθησαν ιδίως τον επαγγελματικό τομέα της εργασίας σας ανοδικά.

Κάτι που επιχειρήσατε μέσα στα δυο αυτά προηγούμενα έτη μπορεί τελικά να εκκινήσει ένα ολόκληρο νέο επαγγελματικό κεφάλαιο στη ζωή σας ξεφυτρώνοντας από το πουθενά.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

zodia-astra-tarot

 

Τις επόμενες ημέρες , κάποιο γεγονός θα σας “αναγκάσει” να πείτε αντίο στους παλαιούς τρόπους αντιμετώπισης κάποιων ζητημάτων και να ενσωματώσετε στη ζωή σας νέες μεθόδους στον τομέα αυτό τελικά και οριστικά.

Σε αυτό συνεπάγεται ακόμα και η αλλαγή του τρόπου σκέψης σας ως και το να αλλάξετε εντελώς επάγγελμα. Απολαύστε την περιπέτεια που θα ζήσετε! Η σχέση σας με τον πατέρα σας ή κάποιον άλλον σημαντικό άντρα στη ζωή σας θα υποστεί κάποιες αλλαγές καθώς η εν λόγω έκλειψη θα επηρεάσει τον 10 οίκο σας, που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις με τους άντρες γενικότερα.

zwdia astrologia : ολα τα ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος 26-27/09

zwdia