ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος Κριος 26-27/09

miniaies-erwtikes-zwdio-krios

ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος Κριος 26-27/09

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα ίσως σας φανεί σαν το γκραντ φινάλε ενός ολόκληρου κεφαλαίου της ζωής σας.

Το Σάββατο , η Σελήνη θα βρεθεί στον 12ο οίκο σας, τον οίκο που έχει να κάνει με το κλείσιμο των υποθέσεων της καθημερινότητας, κάτι που θα προκαλέσει μία αντεπίθεση προς την ενέργεια του περιπετειώδη Ουρανού επάνω σας, με αποτέλεσμα να σας εμπνεύσει ώστε να προβείτε σε μία μικρή εσωτερική ενδοσκόπηση.

 

Τι είναι άραγε αυτό που μπορεί να σας κάνει να πεταχτείτε από το κρεββάτι σας το πρωί και να ανυπομονείτε να αρχίσετε την ημέρα σας; Αν τίποτα απολύτως από την καθημερινή σας ρουτίνα δεν έρχεται στο μυαλό σας , τότε ήρθε η ώρα να αλλάξετε κάποιες από τις συνήθειες σας. Μέσα σας βαθιά ήδη γνωρίζετε τι είναι αυτό που πρέπει να φύγει από την ζωή σας : μια σχέση; η εργασία σας; κάποιες παλιές σας πεποιθήσεις; ότι και να είναι πρέπει όντως να βγάλετε τον επίδεσμο του από επάνω σας ολοκληρωτικά.

zodia-taro-45

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψειςzodia-astra-tarot

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

 

Η Πανσέληνος καθώς και η ολοκληρωτική έκλειψη της Σελήνης που θα συμβεί στο ζώδιο σας την Κυριακή θα επιταχύνει κατά πολύ την όλη αυτή διαδικασία. Αυτό είναι πραγματικά ένα σημείο καμπής της ζωής σας, και θα αισθάνεστε ενεργά την δύναμη του αναπόφευκτου στον αέρα που αναπνέετε καθώς αυτή είναι και η τρίτη και τελευταία στη σειρά σεληνιακή έκλειψη που θα πάρει μέρος στο ζώδιο του Κριού, κάτι που ξεκίνησε ως ουράνιο φαινόμενο τον Οκτώβρη του 2013.

zwdia

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

 

Κοιτάζοντας πίσω θα μείνετε έκπληκτοι με το πόσο ωριμάσατε κατά τη διάρκεια των δύο αυτών ετών. Είναι πλέον η σωστή στιγμή να φανερώσετε τον νέο σας εαυτό προς τα έξω. Η αλλαγή μπορεί αρχικά να είναι κάτι το τρομακτικό, όμως όταν βρεθούμε στην απέναντι όχθη , τότε συνήθως αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε γιατί περιμέναμε τόσο πολύ καιρό για να αλλάξουμε ότι αλλάξαμε τελικώς. Γυρίστε προς τα εμπρός και αντιμετωπίστε κατάματα τον λευκό καμβά που υπάρχει μπροστά σας γεμάτοι με θάρρος και ενθουσιασμό. Άλλωστε η όλη διαδικασία δεν είναι όπως είπαμε και νωρίτερα τόσο εκφοβιστική όσο δείχνει.

zwdia astrologia : ολα τα ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος 26-27/09

 

zodia-zvdia-75