ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος Παρθενος 26-27/09

miniaies-erwtikes-zwdio-parthenos

ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος Παρθενος 26-27/09

Μια σημαντική σχέση σας θα μπορούσε να κάνει σημαντική πρόοδο αυτό το Σαββατοκύριακο αν πραγματικά θέλετε να γίνει αυτό φυσικά.

Το Σάββατο η Σελήνη που θα επηρεάσει τον οίκο συνεργασίας σας, θα αντεπιτεθεί στον επεκτατικό Δία και αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να αμφισβητήσετε κάποιες από τις μακροχρόνιες υπάρχουσες πεποιθήσεις σας.

 

 

Ίσως νιώσετε πολύ έντονα την ανάγκη να συζητήσετε με το άλλο σας μισό για το κατά πόσο θα μπορέσετε να καταφέρετε να κρατήσετε την ανεξαρτησία σας ενώ θα είστε ταυτόχρονα και μέλος μιας κάποιας ομάδας.

zodia-taro-45

Υπάρχει η πιθανότητα τελικά να είστε εσείς η μεριά που θα πρέπει να χαλαρώσει κάπως τα δεσμά της και να ηρεμήσει τους τόνους της. Σκεφτείτε και βρείτε μία μέθοδο συμβιβασμού ώστε κανείς από εσάς να μην νιώθει εγκλωβισμένος και ανελεύθερος τελικά.

zwdia

 

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Την Κυριακή τόσο η Πανσέληνος όσο και η ολική σεληνιακή έκλειψη στον 8ο οίκο σας, τον οίκο των σχέσεων σας, θα επικυρώσει την επανένωση με τον σύντροφο σας ολοκληρωτικά. Θα μπορούσε επίσης να επιφέρει και ένα σημείο καμπής σε κάποια διαπροσωπική σας σχέση πχ το να χωρίσετε από κάποιον.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις σας οδηγούν στο να κάνετε βήματα πέρα από τον φράχτη και να περπατήσετε πάνω στο μονοπάτι που επιδιώκετε τελικά. Οπότε εδώ θα θέσετε το ζήτημα ως εξής … είτε θα προχωρήσετε ακόμα και στην τέλεση του αρραβώνα σας ή απλά θα εγκαταλείψετε αυτή την σχέση οριστικά.

zodia-zvdia-75

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

 

Τα πάντα εμφανίζονται μπροστά σας άσπρα ή μαύρα και μιας και αυτή είναι και η τελευταία από μια σειρά σεληνιακών εκλείψεων που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2013 ήρθε η στιγμή να υλοποιήσετε την απόφαση που ήδη έχετε πάρει αφού μέσα σας ξέρετε πια πολύ καλά τι επιθυμείτε να κάνετε από δω και ύστερα. Ωστόσο θα σας συμβούλευα να περιμένετε μερικές ημέρες ακόμα πριν ανακοινώσετε την τελεσίδικη απόφαση σας , να περάσει λίγο η ενεργειακή επιρροή της έκλειψης. Τέλος η εν λόγω σεληνιακή έκλειψη θα φέρει αλλαγές και στα οικονομικά σας. Θέματα κληρονομιάς, μια κοινοπραξία ή μια απροσδόκητη ευκαιρία για παθητικό εισόδημα , όλα αυτά τα σενάρια είναι πιθανά να εμφανιστούν στη ζωή σας επιφέροντας θετικά κερδοφόρα αποτελέσματα.

zwdia astrologia : ολα τα ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος 26-27/09

zodia-astra-tarot