ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος Υδροχοος 26-27/09

miniaies-zwdio-ydroxoos

Μήπως τώρα τελευταία η ζωή σας έγινε βαρετή; Ε λοιπόν αυτό το Σαββατοκύριακο τα νέα είναι υπέροχα για εσάς μια και θα ζήσετε έντονες νέες εμπειρίες επιτέλους.

Το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκεται στον οίκο σας που αφορά τα ζητήματα της καθημερινής σας ρουτίνας και θα σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον επεκτατικό Δία, αντιθετική όψη , με αποτέλεσμα να ενισχυθεί διπλά το ανήσυχο πνεύμα μέσα σας.

 

Δεν σας συνιστώ να πέσετε με τα μούτρα και να κάνετε εντελώς ριζικές αλλαγές στη ζωή σας για παράδειγμα να γράψετε το γράμμα παραίτησης από την δουλειά σας για την Δευτέρα και να αγοράσετε εισητήριο δίχως επιστροφή για κάποιο μακρινό μέρος, παρά να ενσωματώσετε στην ήδη υπάρχουσα καθημερινότητα σας κάποιες δραστηριότητες ικανές να ταράξουν τα νερά της ζωή σας έτσι όπως είναι τώρα.

zodia-taro-45

zodia-astra-tarot

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Αναλάβετε κάποια freelance πρότζεκτ ή κλείστε ραντεβού σε ένα μέρος που δεν έχετε πάει ποτέ ξανά. Μικρές αλλαγές που αν τις προσθέσεις θα φέρουν ως αποτέλεσμα μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας.

Και μιλώντας για αλλαγές την Κυριακή η πανσέληνος και η έκλειψη της σελήνης θα επηρεάσουν τον τρίτο οίκο σας , αυτόν της επικοινωνίας. Αυτή η έκλειψη θα φέρει ένα μήνυμα ή μια συνομιλία από την οποία θα αλλάξει όλη η πορεία του μέλλοντος σας.

zwdia

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

 

Πιθανόν να αντιμετωπίσετε και κάποια προβλήματα με τα αδέλφια σας ή τους γείτονες επίσης την ίδια ημέρα. Οι καινοτόμες ιδέες σας θα επανέλθουν στο προσκήνιο. Για αυτό βγάλτε τα ατελή σενάρια και έργα σας και τελειώστε τα ,έπειτα στείλτε τα σε κάποιον editor είτε με την μορφή χειρογράφου είτε με την μορφή του ηλεκτρονικού blog και η επιτυχία σας περιμένει λίγο πιο μετά.

zwdia astrologia : ολα τα ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος 26-27/09

zodia-zvdia-75