ζωδια σαββατοκυριακο 02 – 03/09 A

paixnidi-rantevoy

ζωδια σαββατοκυριακο 02 – 03/09 A

ζωδια Κριός
Το Σάββατο μπορεί να έχετε κάτι να γιορτάσετε, και το γλέντι μπορεί να γίνει χαοτικό. Με τον αυστηρό σας κυβερνήτη τον Άρη στο Λέοντα, να σχηματίζει ένα γρήγορων ρυθμών τρίγωνο με τον παρορμητικό Ουρανό στο ζώδιό σας, δεν σας κρατάει τίποτα πίσω. Μιλάμε για φιλιά στα μπαρ, σεξουαλικά λικνίσματα στην πίστα ή στα τραπέζια. Απλά αφήστε τον εγωισμό σας στην εξώπορτα του μαγαζιού, γιατί υπό αυτή την όψη η θερμότητα και τα δράματα μπορεί να ανάψουν γρήγορα. Μαζί με την ατμόσφαιρα, μπορεί να μεταμορφωθείτε από ροκ σταρ στο πάρτι μετά τη συναυλία, σε μισοπεθαμένοι σε φθηνά ξενοδοχεία και γροθιές έξω από τα κλαμπ.

Βρείτε το ρυθμό σας, Κριοί – ακόμα περισσότερο την Κυριακή, καθώς ο καυτός πλανήτης Άρης συναντά τον ανάδρομο Ερμή στον πέμπτο Οίκο σας του πάθους, του ρομαντισμού και του (ωχ) εγώ. Ποτέ δεν υπήρξατε ιδιαίτερα ντροπαλοί όταν βάζατε στο μάτι κάποιον ελκυστικό. Την Κυριακή θα τους κάνετε να τρώνε από την παλάμη του χεριού σας. Απλά προσέξτε να μην το πάτε υπερβολικά δυναμικά. Με τον Άρη στο μίγμα, ίσως να μην συνειδητοποιήσετε πόσο απότομοι είστε. Και στην τελική, ποιοι είναι αυτοί ούτως ή άλλως; Με τον Ερμή εκτός πορείας, μπορεί να ερωτευτείτε έναν γόη που είναι όλο λάμψη και καθόλου ουσία.

zodia-taro-45

 

ζωδια Ταύρος
Το Σάββατο μπορεί να υπάρξει πολλή δράση στο μέτωπο του σπιτιού, ακόμα και κάποιο εγχώριο δράμα. Ο θερμόαιμος Άρης και ο παρορμητικός Ουρανός, θα σχηματίσουν ένα υποστηρικτικό τρίγωνο που θα συγχωνεύσει τις πυροδοτικές δυνάμεις τους. Ναι, παίζουν ωραία μεταξύ τους, αλλά αυτό το εύφλεκτο κοσμικό δίδυμο μπορεί να ανεβάσει τις θερμοκρασίες στις διαθέσεις και τα συναισθήματα όλων. Απ’ την άλλη, μπορεί να υπάρξει δέσιμο στις οικογενειακές σχέσεις, συγκινητικές εξομολογήσεις και συζητήσεις που ζεσταίνουν την καρδιά. Αγκαλιαστείτε μέχρι δακρύων, Ταύροι!

Ο κίνδυνος είναι ότι κάποιος μπορεί να αναφερθεί το όχι και τόσο νοσταλγικό παρελθόν, ειδικά την Κυριακή που ο Άρης συναντάει τον αδιάκριτο ανάδρομο Ερμή. Σε εκείνο το σημείο θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ανοιχτά τις παραβάσεις σας, κάτι που θέλει να κάνει το ζώδιό σας. Όσο περισσότερο το πολεμάτε, τόσο χειρότερο θα γίνεται. Για να αποφύγετε να προσθέσετε προσάναμμα σε κάθε σύγκρουση, μείνετε σε δύο απλές φράσεις: «Έχεις δίκιο» και «Λυπάμαι». Αν είναι απαραίτητο, απομακρυνθείτε από έναν ψεύτικο φίλο ή έναν δύσκολο συγγενή. Μερικές φορές μόνο αυτό ή μια περίοδος ηρεμίας, βοηθούν. Αν έχετε δεσμευτεί σε μια οικογενειακή συγκέντρωση, μαζέψτε τους πάντες και κάντε κάποια σωματική δραστηριότητα, ένα αυτοσχέδιο πάρτι χορού είτε έναν μαραθώνιο φρίσμπι. Με τον Άρη στο μίγμα, θα έχετε όλοι πολλή ενέργεια για να κάψετε και αυτό μπορεί να μετατραπεί σε αγχωτικά καβγαδάκια αν δεν κινηθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Δίδυμοι
Το Σάββατο ο ενεργητικός Άρης στον εγκεφαλικό τρίτο Οίκο σας, σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον αυθόρμητο Ουρανό στον τομέα της ομαδικής δραστηριότητας. Μιλάμε για μια συνάντηση μυαλών! Να περιμένετε μια συνομιλία που θα σας αλλάξει τη ζωή, μια συνεργική σύνδεση ή μια ευκαιρία να συνεργαστείτε με ομοϊδεάτες καινοτόμους. Περιορίστε την αντιδραστικότητά σας ωστόσο, καθώς μια συζήτηση που μπορεί να προκαλεί, μπορεί να μετατραπεί σε σοβαρή λεκτική επίθεση. Θέλετε πραγματικά να μιλήσετε για πολιτική με αυτό το άτομο; Όχι, δεν το περίμενα, Δίδυμοι.

Την Κυριακή να είστε ακόμα πιο επιλεκτικοί στους διαλόγους που επιλέγετε να συμμετέχετε. Ο μαχητικός Άρης και ο ανάδρομος Ερμής ευθυγραμμίζονται στη ζώνη της επικοινωνίας σας, και δεν θα είναι δύσκολο να καταλήξετε με φερμουάρ στο στόμα (και την ταυτόχρονη επιθυμία να βάλετε το πόδι σας στο στόμα κάποιου άλλου). Καθώς οι λέξεις μπορεί να πετάνε από το στόμα σας γρηγορότερα από ό,τι προλαβαίνετε να τις λογοκρίνετε, αποφύγετε τους ανθρώπους που σας εκνευρίζουν. Θα είστε γεμάτοι από πικάντικα σχόλια και εξυπνάδες, αλλά βάλτε μερικά φίλτρα, παρακαλώ! Τουλάχιστον προσέχετε ποιος είναι μέσα στο δωμάτιο πριν ανοίξετε το στόμα σας. Μπορεί να είναι καλύτερο να παραμείνετε σε κίνηση. Αφήστε την περιέργειά σας να είναι η πυξίδα σας: ταξιδάκι, κανείς;

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος
Το Σάββατο αναπάντεχα οικονομικά κέρδη μπορεί να φτάσουν, από εκεί που δεν το περιμένατε. Με τον ενεργητικό Άρη στον Οίκο των χρημάτων σας, να σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον αυθόρμητο Ουρανό στον τομέα της σταδιοδρομίας σας, μια προσφορά για εργασία ή μια ευκαιρία για να κερδίσετε χρήματα μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά (ναι, ακόμη και το Σαββατοκύριακο). Μπορεί να κάνετε μια συζήτηση με έναν παλιό συνάδελφο, που να οδηγήσει σε μια επιχειρηματική πρόταση ή να υποβάλετε αίτηση για μια δουλειά σε μια σταρτ απ και ο ιδρυτής να σας απαντήσει μια ώρα μετά. Καθώς ο Ουρανός κυβερνά την τεχνολογία, μια μίνι ονλάιν αναζήτηση για δουλειά μπορεί να αποτελέσει δελεαστική προσφορά.

Βαρεθήκατε το τρέχον ωράριό σας; Κάτω από αυτή την φλογερή όψη, μπορεί να περάσετε το Σαββατοκύριακο γράφοντας την ομιλία παραίτησής σας. Απλώς προσέχετε τις βιαστικές κινήσεις, τις οποίες σίγουρα μπορεί να προκαλέσει αυτό το τολμηρό τρίγωνο Άρη – Ουρανού. Ίσως να θέλετε να αποθηκεύσετε αυτό το «άντε γεια» μήνυμα για το αφεντικό σας, στα προσχέδια, Καρκίνοι. Μην πατήσετε – επαναλαμβάνω, μην πατήσετε την αποστολή! Τα λεφτά κάνουν τρύπα στην τσέπη του συνήθως λιτού Καβουριού την Κυριακή, χάρη σε μια συγχώνευση ανάδρομου Ερμή – Άρη. Δαμάστε την παρόρμηση να ξοδέψετε ή κάνετε τον προϋπολογισμό σας, προτού περάσετε από ένα γκουρμέ μαγαζί ή μια ημέρα προσφορών στην μπουτίκ με εσώρουχα από τη Γαλλία. Μιλήστε με τους φίλους σας για τα επίπεδα της τσέπης τους για την ημέρα. Μπορεί να έχετε διαφορετικές ιδέες για το πόσα μπορείτε να ξοδέψετε, και θα είναι καλύτερο να συγχρονιστείτε πριν αγοράσετε εισιτήρια ή κάνετε κρατήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Λέων
Το Σάββατο ετοιμαστείτε να εκτοξευτείτε! Ο υποκινητής Άρης στον Λέοντα σχηματίζει ένα χρήσιμο τρίγωνο με τον Ουρανό, που προκαλεί αλλαγές στον ένατο Οίκο σας του οράματος. Είστε έτοιμοι να αδράξετε τη στιγμή και να φτιάξετε όνομα για τον εαυτό σας, όχι άλλη αναμονή ούτε δικαιολογίες. Έχετε ένα μήνυμα να μοιραστείτε και δεν μπορείτε να το κρατάτε άλλο πίσω. Μπορεί να έχετε μια ενοχλητικά αυθεντική συνομιλία με κάποιον, όπου και οι δύο λέτε την αλήθεια σας και (ας ελπίσουμε) καθαρίζετε την ατμόσφαιρα ανάμεσά σας. Απλώς προσέξτε την αμεσότητά σας, καθώς μπορεί να γίνετε λίγο απότομοι κάτω από αυτή την όψη. Να θυμάστε, το νόημα είναι να κάνετε μια νέα εμπνευσμένη αρχή, όχι να επαναλάβετε το οδυνηρό παρελθόν.

Με τον Ερμή ανάδρομο και τον καυτό Άρη να συναντιούνται στο ζώδιό σας, το ταβάνι δεν μπορεί να σας κρατήσει κάτω την Κυριακή, Λέοντες, αλλά ίσως θα έπρεπε να ρίξετε άγκυρα ούτως ή άλλως. Η προσπάθειά σας για απογείωση μπορεί να σας στείλει σε λάθος γαλαξία, ειδικά με τον Ερμή να αναστατώνει το GPS σας. Πατήστε παύση για λίγο ακόμα και θυμηθείτε ότι ο Ερμής θα γυρίσει στην κανονική του πορεία την επόμενη Τρίτη, επαναφέροντας στα κανονικά της την πυξίδα σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο επιδοθείτε σε άλλες δραστηριότητες, όπως στην βελτιστοποίηση, την έρευνα και πάνω απ’ όλα τη χαλάρωση!

zwdia shmera

ζωδια Παρθένος
Το Σάββατο ο ενεργητικός Άρης στον δωδέκατο Οίκο σας του κλεισίματος, σχηματίζει τρίγωνο με τον παρορμητικό Ουρανό στη ζώνη της οικειότητάς σας. Μπορεί να περάσετε μία από αυτές τις φρενίτιδές σας που αποκόβετε ανθρώπους από τον κύκλο σας και να αποφασίσετε να καθαρίσετε τη λίστα επαφών σας. Ενώ για μια δυο περιπτώσεις αυτό μπορεί να είναι απαραίτητο, είναι κυρίως μια φάση προβολής και κατηγοριών. Κάντε κάποιον βαθύ αυτοστοχασμό… και μην πυροβολείτε τον αγγελιοφόρο. Κοιτάξτε πραγματικά τον σκοπό που εξυπηρετούν αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή σας.

Τα αστέρια της Κυριακής προειδοποιούν για υπερβολή εξυπηρέτησης! Έχετε δύο επιλογές, Παρθένοι: περάστε τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού σας φροντίζοντας τις ανάγκες των άλλων, σαν αρνί για σφαγή ή πείτε: «Ας πάνε να πνιγούν όλοι!» και ξεκινήστε προς μια γλυκιά απόδραση. Με τον ομιχλώδη Ερμή ανάδρομο να ευθυγραμμίζεται με τον τολμηρό Άρη, το να μείνετε μπορεί απλώς να οδηγήσει σε εξάντληση και τσακωμούς. Αποδράστε για μια μέρα αναζωογόνησης στην παραλία ή στο σπα ή βάλτε το στάτους σας σε «είμαι μακριά» και περάστε την Κυριακή κοντά στο σπίτι μόνοι ή με έναν ακόμα, σέξι κατά προτίμηση. Μην είστε υπερβολικά αυθόρμητοι, όμως. Με τον Ερμή εκτός πορείας, το να βρείτε ξενοδοχείο όταν φτάσετε μπορεί να σημαίνει ύπνος στο αυτοκίνητο!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις