ζωδια σαββατοκυριακο 07-08/01 B

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 07-08/01 B

ζωδια Ζυγός
Παύσατε πυρ, Ζυγοί! Το καλόβολο ζώδιό σας μπορεί να γίνει πραγματικά τρομακτικό, όταν υποψιαστείτε ότι κάποιος πειράζει τον εσωτερικό σας κύκλο. Η συνάντηση του Σαββάτου, του παθιασμένου Ήλιου και του κτητικού Πλούτωνα στον εγχώριο τέταρτο Οίκο σας, θα μπορούσε να σηκώσει κόκκινες σημαίες και να ξυπνήσει το πολεμικό σας πνεύμα. Ένας φίλος ή ένας εχθρός θα μπορούσε να πιαστεί να διασχίζει τη γραμμή των συνόρων σας. Από τη στιγμή που μπορεί να είστε πολύ συναισθηματικοί για να αντιμετωπίσετε άμεσα αυτό το άτομο, καλέστε ένα ουδέτερο τρίτο μέρος που να μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τον καλύτερο τρόπο για την αντιμετώπιση του ζητήματος. Επιλέξτε τις μάχες σας, επίσης. Αν ανατιναχτείτε για τα μικρά πράγματα, δεν θα έχετε πολύ έδαφος για να πατήσετε αν κάτι όντως εκνευριστικό συμβεί.

Την Κυριακή ο Ερμής τελειώνει τον τριών εβδομάδων ανάδρομο κύκλο του και επιταχύνει μπροστά, στη ζώνη της συνεργασία σας και της επικοινωνίας μέχρι τις 12 Ιανουαρίου. Το να βρείτε τις νικηφόρες για όλους λύσεις, θα είναι σίγουρα πιο εύκολο και πάλι και θα είστε σε θέση να εκφράσετε με λόγια το θυμό σας χωρίς να ανατινάσσεστε πάνω στους άλλους. Θα αισθανθείτε πιο πρόθυμοι να κοινωνικοποιηθείτε και πάλι επίσης, οπότε μαζεύετε την παρέα σας και συναντηθείτε για ζεστή σοκολάτα ή καφέ την Κυριακή. Σαρώνετε την αγορά για νέες ρόδες ή ένα καλύτερο σχέδιο μεταφοράς; Κάντε Test-drive στα μοντέλα του 2017 ή ζητήστε από τους συναδέλφους σας να μοιραστείτε τις μετακινήσεις – ειδικά αν ξοδεύατε μια περιουσία στα ταξί.

 

ζωδια Σκορπιός
Η πένα και η φωνή είναι ισχυρότερες από το σπαθί αυτό το Σάββατο, Σκορπιοί, οπότε κάντε την κάθε λέξη να μετράει. Ο κυβερνήτης σας ο ισχυρός Πλούτωνας, συγχρονίζεται με τον Ήλιο στον τρίτο Οίκο σας της επικοινωνίας, φορτίζοντας στο φουλ την αυτοπεποίθησή σας και βοηθώντας σας να πείτε την αλήθεια σας. Αυτή δεν είναι η ώρα για να μπερδέψετε, να συγχύσετε ή να χειριστείτε. Με το να εκφράσετε ειλικρινά τον εαυτό σας μπορείτε να αγγίξετε τις μάζες. Αλλά βεβαιωθείτε ότι ξέρετε τι θέλετε να πείτε, ιδίως εκεί που ζυμώνεται μια σύγκρουση. Ο θυμός ή η αγανάκτηση, το μόνο που θα κάνουν είναι να αποδυναμώσουν το μήνυμά σας. Στοχεύστε στη χάρη αντί για τη φωτιά, και κάντε αυτό το σύνθημά σας.

zodia-taro-45

Την Κυριακή ο Ερμής στρέφεται στην ορθή του κίνηση μετά από τρεις εβδομάδες ανάδρομης πορείας. Μέχρι τις 12 του μήνα θα φιλοξενείτε τον έξυπνο πλανήτη στον οικονομικό τομέα σας, στρέφοντάς σας για άλλη μια φορά σε μια θετική για τα χρήματα κατεύθυνση. Τα χρήματα κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αρχίσουν μαγικά να ρέουν μπροστά σας, οπότε γίνετε ο δικός σας συνήγορος. Αυξήστε την ωριαία αμοιβή σας, συζητήστε μια ανανέωση στο μισθό σας με τον προϊστάμενό σας, επαναδιαπραγματευθείτε τους όρους της σύμβασής σας. Αν δεν είστε σίγουροι για το ποια είναι τα ποσοστά εξέλιξης στη βιομηχανία σας, κάντε έρευνα στη σημερινή αγορά και στραφείτε στις επαφές σας για να δείτε τι γίνεται. Εκτός από το να αυξήσετε το εισόδημά σας, αξιολογήστε τις δαπάνες σας και δείτε πού μπορείτε να κόψετε λίγο.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Διαβάστε τα ψιλά γράμματα και ελέγξτε αυτές τις πολιτικές επιστροφής. Με τη μαγευτική ομάδα του Σαββάτου, με τον Ήλιο και τον μυστικιστικό Πλούτωνα στην οικονομική σας ζώνη, η παρόρμησή σας να ξοδέψετε πολλά θα μπορούσε να είναι απολύτως ακόρεστη. Είτε πρόκειται για ένα νέο έπιπλο είτε για ένα χειμερινό παλτό, κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσει από το να ξεκινήσετε ένα από τα διάσημα κυνήγια θησαυρού σας, όταν στο όραμά σας υπάρχουν οι λέξεις «θέλω» ή «χρειάζομαι».

Το πρόβλημα είναι ότι θα μπορούσατε επίσης να αναπτύξετε προσωρινή αμνησία, για έναν λογαριασμό που πρέπει να πληρώσετε. Πριν αφήσετε την καταναλωτική θεραπεία να υπερνικήσει, κάντε ένα τσεκ στον προϋπολογισμό σας – και να είστε αυστηροί με τον εαυτό σας σχετικά με το ανώτατο όριο χρημάτων που μπορείτε να ξοδέψετε για τις αγορές σας. Και σας παρακαλώ, Τοξότες, κρατήστε την απόδειξη!

Η ανακούφιση στις σχέσεις φτάνει την Κυριακή, όταν ο αγγελιοφόρος Ερμής τελειώνει τον ασταθή, τριών εβδομάδων ανάδρομο κύκλο του. Από τις 8, αυτό το αποδιοργανωτικό γεγονός συνέβαινε στο ζώδιό σας, κάνοντας αυτή την εβδομάδα μια από τις πιο περίεργες για την επικοινωνία. Αν οι καλοπροαίρετες βόμβες αλήθειας σας δημιούργησαν εκρηκτικές δυναμικές με τους ανθρώπους που αγαπάτε, επανορθώστε, μην δικαιολογείστε. Ένα απλό «συγγνώμη» θα είναι πολύ καλύτερο από ένα «συγγνώμη, αλλά…». Με τον Ερμή να πάλλεται με δύναμη μέσα από το ζώδιό σας μέχρι τις 12 του μήνα, ο δρόμος είναι ανοιχτός για να προωθήσετε μια μεγάλη ιδέα και απλά να παρακολουθήσετε την υποστήριξη να έρχεται!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Αιγόκερως
Ο μαγνητισμός σας είναι γοητευτικά ψηλαφητός αυτό το Σάββατο, καθώς ο Ήλιος σας φέρνει αυτοπεποίθηση και κάνει την ετήσια σύνδεσή του με τον ισχυρό Πλούτωνα. Η επιθυμία σας είναι η εντολή του κόσμου, αλλά χρησιμοποιήστε αυτή την εξουσία με σύνεση. Ενώ οι άλλοι θα ακολουθήσουν εύκολα το παράδειγμά σας, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχουν τόσο το κεφάλι τους όσο και την καρδιά τους στο παιχνίδι. Αν δεν είστε σίγουροι ότι πρόκειται για μια κατάσταση που θα σας αφήσει όλους κερδισμένους, παραμείνετε ανεξάρτητοι. Αλλά εκεί που τα οφέλη είναι αμοιβαία, κάντε την κίνησή σας! Εάν έχετε ένα σχέδιο να προωθήσετε, κάντε το χωρίς αιδώ αυτό το Σάββατο και παρακολουθήστε τους φαν σας να αυξάνονται.

Ο Ερμής κάνει έναν θετικό κύκλο 180 μοιρών την Κυριακή, επιταχύνοντας μπροστά μέσω του δωδέκατου Οίκου σας των συναισθηματικών δεσμών. Προβάλετε την πιο ευαίσθητη πλευρά σας. Η άμεμπτη ψυχραιμία σας μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε αναίσθητοι, αλλά όχι αυτή την Κυριακή. Επιτρέψτε στην εσωτερική σας συμπόνια να καθοδηγήσει τις συζητήσεις σας, ειδικά ενώ ο Ερμής ρέει μέσα από αυτή τη ζώνη μέχρι τις12 Ιανουαρίου. Αν κάποιος ζητήσει τη συμβουλή σας, σκεφτείτε το διπλά πριν του παράσχετε μια έτοιμη λύση. Μερικές φορές, αυτό που οι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο από την καθοδήγηση, είναι η επικύρωση. Να είστε ενεργοί ακροατές και κάντε πολλές ερωτήσεις, για να τους βοηθήσετε να ανακαλύψουν τις απαντήσεις μόνοι τους. Δώστε δύναμη, όχι απαντήσεις, Αιγόκεροι.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος
Μην βιαστείτε να εμπιστευτείτε αυτό το Σάββατο, Υδροχόοι, ακόμα και αν πιαστείτε στη μαγεία της στιγμής. Οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι εντελώς ειλικρινείς, και με τον Ήλιο να ευθυγραμμίζεται με τον μυστικοπαθή Πλούτωνα, θα μπορούσατε να δώσετε την πίστη σας σε λάθος ανθρώπους ή να γοητευτείτε από μια καλή «προσφορά» πώλησης. Αν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, θα είναι σοφότερο να κάνετε τους ελέγχους σας. Αλλά ούτε να υποθέτετε ότι βρίσκεστε μπροστά στη χειρότερη περίπτωση. Αυτή η κοσμική σύζευξη μπορεί να φέρει κάποιες θαυματουργές ευκαιρίες στο δρόμο σας, οπότε να είστε συγκρατημένα αισιόδοξοι αντί για αφελείς ή παρανοϊκά ύποπτοι.

Την Κυριακή ο αγγελιοφόρος Ερμής τελειώνει αποτελεσματικά τον τριών εβδομάδων ανάδρομο κύκλο του και στρέφεται δυναμικά προς τα εμπρός, μέσω του ενδέκατου Οίκου σας της τεχνολογίας και της ομαδικής εργασίας μέχρι τις 12 Ιανουαρίου. Μήπως οι ψηφιακές συσκευές σας χρειάζονται μια αναβάθμιση; Ο δρόμος είναι ανοιχτός για να ξεκινήσετε τα ψώνια σας και πάλι. Θα μπορούσε η online παρουσία σας να χρειάζεται μια ανανέωση; Ίσως ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε ένα blog, ένα online κατάστημα, ακόμα και μια εφαρμογή για κινητά, αν έχετε τόση έμπνευση. Συνδεθείτε με την κοινότητά σας στον πραγματικό χρόνο, επίσης. Θα μπορούσατε να γνωρίσετε την παρέα/αδελφή ψυχή σας για το 2017 – ή ένα νέο μέλος που θα ενταχθεί στην ομάδα σας μέχρι τις 12.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Ιχθύες
Δεν είναι ποτέ σοφή κίνηση να κρίνετε κάτι από το παρουσιαστικό του, Ιχθύες. Το Σάββατο, κάτω από μία συνάντηση του Ήλιου και του απατηλού Πλούτωνα στη ζώνη της ομαδικής εργασίας σας, θα είναι καλύτερο να κρατήσετε ανοικτό το μυαλό σας – ακόμη και αν παίζετε με τα χαρτιά σας κλειστά. Κρατήστε τα πρότυπά σας σε υψηλά επίπεδα, αλλά όχι τόσο υψηλά ώστε κανείς να μην μπορεί να τα φτάσει. Πατήστε στις γοητευτικές δυνάμεις του Πλούτωνα για να βγάλετε τους ανθρώπους έξω από τον εαυτό τους. Μπορεί ακόμη και να εκπλαγείτε από το πόσο εύκολα θα μοιραστούν τα μυστικά τους μαζί σας. Ενώ μπορεί να ακούσετε πολλή κριτική από εδώ κι από κει, θα χαρείτε να μάθετε τι έχουν οι άνθρωποι να προσφέρουν. Οι πιο ήσυχοι μπορεί απλά να σας εκπλήξουν – και να σας εκπλήξουν ευχάριστα!

Την Κυριακή αφήστε τα σακάκια σας και τα ταγιέρ σας μακριά, για να καθαριστούν ή να προσαρμοστούν. Ο Ερμής κάνει στροφή και βγαίνει από την ανάδρομη πορεία του και προκαλεί μια έκρηξη στον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας μέχρι τις 12 Ιανουαρίου. Επιτέλους, θα μπορέσετε πραγματικά να βάλετε φωτιά σε αυτές τις αποφάσεις που πήρατε για το 2017. Κάντε μια λίστα με τα άτομα που θέλετε να προσεγγίσετε την προσεχή εβδομάδα. Ήρθε η ώρα να βάλετε αυτά τα δείπνα διασύνδεσης στο ημερολόγιό σας και να αρχίσετε να συζητάτε συνεργασίες με συναδέλφους σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66