ζωδια σαββατοκυριακο 1-2/04 A

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 1-2/04 A

ζωδια Κριός
Υποσχέσεις, υποσχέσεις. Μην πιστέψετε τις υποσχέσεις των πωλητών το Σάββατο. Αν και είναι πειστικές, η περαιτέρω έρευνα απαιτείται. Εξετάστε το δικό σας εύρος προσοχής – το οποίο μπορεί να είναι μικρότερο από των περισσότερων ανθρώπων, για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς. Εάν ένα σχέδιο δεν έχει αρκετή ποικιλία και ενθουσιασμό, θα βαρεθείτε γρήγορα. Εάν είναι δυνατόν, κάντε ένα δοκιμαστικό γύρο πριν δεσμευτείτε μακροπρόθεσμα.

Την Κυριακή, η ρομαντική Αφροδίτη η οποία είναι ανάδρομη από τις 4 Μαρτίου, γυρνά πίσω από τον Κριό στους Ιχθύες για το υπόλοιπο του ανάδρομου κύκλου της (έως τις 15 Απριλίου). Τώρα, η υποχώρηση συμβαίνει στον δωδέκατο Οίκο σας, του κλεισίματος και της συγχώρεσης.

 

Κάποιος πόνος από το παρελθόν μπορεί να έρθει ξανά στην επιφάνεια ή κάτι που σας προκαλεί κακές αναμνήσεις μπορεί να επανεμφανιστεί. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόσωπο και να το προκαλέσετε; Ή έχετε κρατήσει αυτή την κακία τόσο πολύ καιρό, που σας έχει κάνει τοξικούς; Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο σκέψης, για να αξιολογήσετε την ταχύτερη διαδρομή προς την επούλωση αυτής της πληγής. Το να κόψετε τους δεσμούς, μπορεί να είναι η πιο υγιής επιλογή σας. Βεβαιωθείτε ότι πήρατε τα μαθήματα από αυτή την κατάσταση, ώστε να μην κολλήσετε σε λειτουργία δυσανασχέτησης και επανάληψης. Ό,τι κι αν ήταν αυτό που σας τράβηξε σε αυτό το δράμα, είναι κάτι που μόνο εσείς μπορείτε να θεραπεύσετε.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ταύρος
Μόνο γεγονότα, Ταύροι. Τα ξέρετε; Το Σάββατο θα πρέπει να λειτουργείτε λίγο περισσότερο με μια μαύρη και άσπρη λογική, στη διαδικασία λήψης των αποφάσεών σας. Παρά το γεγονός ότι οι χορδές της καρδιάς σας δεν μένουν ανέγγιχτες – και πολύ πιθανόν και η λίμπιντό σας – μπορεί να πέσετε με τα μούτρα. Σκεφτείτε την επίδραση που θα έχουν οι επιλογές σας στην αξιοπιστία σας.

Παίξτε ένα καθαρό, δίκαιο παιχνίδι, Ταύροι, και θα κερδίσετε σίγουρα. Την Κυριακή η κυβερνήτης σας, η ερωτική Αφροδίτη, επανέρχεται στους Ιχθύες και στον ενδέκατο Οίκο σας της κοινότητας. Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη από τις 4 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου και αυτό το δεύτερο σκέλος της ανάδρομης πορείας της θα σας ζητήσει να αξιολογήσετε την ομάδα σας.

Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που αποκαλείτε «ομάδα», Ταύροι – και αξίζουν τον τίτλο; Κλαδέψτε τη λίστα των φίλων σας, διατηρώντας το χρόνο σας μόνο για τους ανθρώπους που δίνουν όσα παίρνουν. Η τριβή μπορεί να διαταράξει ένα κοινό έργο. Ένα άτομο μπορεί να κυριαρχεί στη δυναμική της ομάδας ή να μειώνει το ηθικό. Φύγετε, πριν όλο το καλάθι χαλάσει από αυτό το σάπιο μήλο. Χρειάζεστε μια αντικατάσταση; Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης θα μπορούσε να σας ενώσει ξανά με συνεργάτες από το παρελθόν για ένα σίκουελ.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Δίδυμοι
Πολύ κοντά για τα γούστα σας; Κάτω από τη Σελήνη στους Διδύμους του Σαββάτου, θα νιώσετε την ανάγκη να βρείτε την αυτονομία σας μέσα σε μια σχέση. Ποιος μπορεί να σας κατηγορήσει; Η φιλική ή ερωτική φούσκα μπορεί να προκαλέσει λίγο κλειστοφοβία μερικές φορές. Αλλά στην επιθυμία σας για περισσότερο φως, χώρο και αέρα, μην ξεσπάσετε στο άλλο σας μισό. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε έναν τσακωμό, μόνο και μόνο για να δώσετε στον εαυτό σας το χώρο που χρειάζεται. Την Κυριακή, η εμμονική με την εικόνα Αφροδίτη γλιστρά πίσω από τον Κριό στους Ιχθύες, για το υπόλοιπο του ανάδρομου κύκλου της που ξεκίνησε στις 4 Μαρτίου και τελειώνει στις 15 Απριλίου.

Τώρα που περνά μέσα από τη ζώνη της καριέρας σας, κάντε μια αξιολόγηση: χρειάζεται λίγη περιποίηση η επαγγελματική σας εικόνα; Βεβαιωθείτε ότι ντύνεστε κατάλληλα για την εργασία που θέλετε να έχετε, ακόμα και αν ακόμα είστε σε φάση αναζήτησης. Φυσικά δεν είναι αρκετό να υποστηρίζετε το Σανέλ κοστούμι που σας δίνει την εικόνα εξουσίας, Δίδυμοι, η στάση παίζει τεράστιο ρόλο. Με την ευγενική Αφροδίτη να γίνεται κατεργάρα, η δική σας μπορεί να χρειαστεί κάποια προσαρμογή. Προβάλετε μια ανοικτή και συνεργατική αύρα στο γραφείο και προσέξτε αυτά τα ζητήματα εξουσίας που έχετε. Δεν είναι κακό να έχετε το αφεντικό στο πλευρό σας, έτσι δεν είναι;

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος
Ο νοσταλγικός χάρτης του Σαββάτου μπορεί να σας βρει να κοιτάτε παλιά φωτογραφικά άλμπουμ και να παρακολουθείτε τα βίντεο που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνό σας για χρόνια. Μήπως άλλαξε μια φιλία, λόγω των πολυάσχολων συνθηκών της ζωής; Αν σας λείπει αυτό το άτομο πραγματικά, ελάτε σε επαφή.

Ένα τηλεφώνημα για να τα πείτε ή ένα ραντεβού για καφέ, μπορεί να σας επανασυνδέσει με τα μέρη της δικής σας προσωπικής ιστορίας που θα θέλατε να αναζωπυρώσετε. Την Κυριακή η ευγενική Αφροδίτη υποχωρεί από τον Κριό πίσω στους Ιχθύες, για το υπόλοιπο του ανάδρομου κύκλου της ο οποίος θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Απριλίου.

Καθώς γλιστρά πίσω μέσα από τον εύγλωττο ένατο Οίκο σας, προσέξτε με αυτό τον ορό της αλήθειας! Η διπλωματία θα είναι σε παύση τώρα και τα πνευματώδη «αστεία» σας μπορεί να παρερμηνευθούν ως αλαζονικά, αγενή ή επικριτικά. Αν ταξιδεύετε, μην ακολουθείτε τη στερεοτυπική στάση τουρίστα. Ακόμα κι αν αντιμετωπίσετε κάποιον αγενή αεροσυνοδό ή κάποιον «ανίκανο» (κατά τα δικά σας πρότυπα) ξενοδόχο, προσπαθήστε να δείξετε ανωτερότητα. Αν αφήσετε το αίμα σας να βράσει, μπορεί να αμαυρώσετε τις διακοπές σας που μπορούν να είναι υπέροχες. Σκεφτείτε το δύο φορές πριν μπλέξετε ρομαντικά με τους ντόπιους, μπορεί να πάρει πιο περίπλοκο δρόμο από αυτόν που περιμένατε. Σε σχέση; Επιστρέψτε σε ένα ρομαντικό σημείο από την κοινή σας ιστορία και μπορεί να ανατροφοδοτήσετε τη φλόγα φέτος την άνοιξη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια Λέων
Δεν είναι εύκολο για εσάς, Λέοντες, να ξεθωριάσετε στο παρασκήνιο, αλλά το Σάββατο θα περάσετε καλύτερα αν παίξετε το δεύτερο ρόλο του φίλου, απ’ ότι αν πάρετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αφήστε κάποιον άλλο να αποφασίσει το μέρος που θα πιείτε καφέ ή να φιλοξενήσει τη βραδινή μάζωξη. Διασκεδάστε με έναν μικρό κοινωνικό πειραματισμό, καλώντας ένα-δυο νέους φίλους να μπουν στη δοκιμασμένη και αληθινή παρέα σας.

Την Κυριακή η ερωτική Αφροδίτη, η οποία είναι ανάδρομη από τις 4 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου, περνάει από τον Κριό στους Ιχθύες και στον έντονα κτητικό όγδοο Οίκο σας. Μια ανάρμοστη ορμή ζήλιας ή ελέγχου μπορεί να σας διαπεράσει – κρατήστε την υπό έλεγχο, Λέοντες! Τούτου λεχθέντος, ίσως να έχετε λόγο να αισθάνεστε δυσπιστία; Καθώς οι ανάδρομες πορείες κυβερνούν το παρελθόν, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να είναι μια παλαιότερη παράβαση που παραμερίσατε. Εάν έχετε προσπεράσει μια προδοσία ή ακόμα και μια ενοχλητική αίσθηση, πηγαίνετε πίσω και επιλύστε το θέμα. Ο έρωτας θα μπορούσε να ανάψει με ένα παλιό φλερτ, αλλά μην βιαστείτε να ξανανοίξετε αυτό το κεφάλαιο – ειδικά αν είχε τελειώσει άσχημα την προηγούμενη φορά.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Παρθένος
Κρατήστε τα πράγματα λίγο πιο επαγγελματικά το Σάββατο, Παρθένοι, ακόμα και αν όλοι οι άλλοι λένε τα πιο κρυφά τους μυστικά. Θα ήταν εύκολο να αποσπαστεί η προσοχή σας από τις συζητήσεις για σχέσεις, από κουτσομπολιό, και άλλα πράγματα εκτός θέματος, αλλά το μυαλό σας είναι επικεντρωμένο στην επίτευξη των προσωπικών σας στόχων. Εάν πρέπει να βρείτε μια διέξοδο, κάντε το με πειθαρχημένους φίλους σας, που σας δίνουν προληπτικές συμβουλές αντί να σας χαϊδεύουν τα αυτιά. Ένας καφές με έναν σύμβουλο ή έναν επιτυχημένο φίλο, μπορεί να φέρει μια πεφωτισμένη έμπνευση.

Την Κυριακή μπορεί να ξυπνήσετε δίπλα στο πρασινομάτικο τέρας – όχι ακριβώς η σύνδεση που ελπίζατε, έτσι δεν είναι; Η πρόσκληση για τη διευθέτηση των συγκρούσεων – και την πραγματική ειλικρίνεια –γίνεται εντονότερη, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη γυρνά στους Ιχθύες και τη ζώνη της σχέσης σας. Εσείς και το άλλο σας μισό ή ένας βασικός επιχειρηματικός συνεργάτης, μπορεί να βρίσκεστε σε διαφωνίες για το υπόλοιπο αυτού του ανάδρομου κύκλου, ο οποίος διαρκεί μέχρι τις 15 Απριλίου. Αν πρόκειται για ένα απλό σημείο τριβής είτε για μια μεγάλη διαφωνία, μένει να το ανακαλύψετε, οπότε μην σκάτε απευθείας. Προσέξτε για χαμηλά και ύπουλα χτυπήματα κάτω από τη μέση, καθώς ψάχνετε για αμοιβαία επωφελείς λύσεις. Κατά ειρωνικό τρόπο, το να αφήσετε μεγαλύτερη αυτονομία μέσα στη σχέση μπορεί να είναι αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia