ζωδια σαββατοκυριακο 13-14/08 A

zwdia-savvatokyriako-27-29-6

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 13-14/08 A

ζωδια Κριός
Ετοιμαστείτε για απογείωση! Το Σάββατο ο άρχοντας Κρόνος τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του  και επιβραδύνει στον ένατο Οίκο σας των ταξιδιών, της επέκτασης και της προσωπικής ανάπτυξης. Από τις 25 Μαρτίου ήταν μια ανηφορική μάχη, για να συνδεθείτε με το σκοπό σας ή να σηκώσετε μεγάλα σχέδια από το έδαφος.

Ίσως θα έπρεπε να επιστρέψετε πίσω στο σχεδιαστήριο, να ακονίσετε τις ικανότητές σας ή να πάρετε περαιτέρω κατάρτιση στον τομέα σας. Ίσως απλά να νιώθατε λίγη μελαγχολία για τις ιδέες σας, αμφισβητώντας το αν ήταν αρκετά καλές.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Ο άνεμος επιστρέφει στα πανιά σας, είστε έτοιμοι να βουτήξετε και να κάνετε τη δουλειά σας για να γίνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα. Το να περιορίσετε τον εαυτό σας, θα είναι μια συνταγή για εξέγερση την Κυριακή. Ενώ είναι ένα πράγμα να είστε ρεαλιστικοί, Κριοί, μπορεί να έχετε σφίξει τη ζώνη σας στο σημείο της στένωσης. Χαλαρώστε τη λίγο, και επιτρέψτε στον εαυτό σας να κακομάθει με μικρούς τρόπους – κάποιους που δεν θα καταρρεύσουν το λογαριασμό σας.

Αυτό μπορεί να σας αποτρέψει από το να πάτε σε ένα πλήρες ξεφάντωμα δαπανών αργότερα. Η μετριοπάθεια είναι το κλειδί! Εάν ξοδεύατε υπερβολικά, τα αστέρια της Κυριακής θα σας βοηθήσουν να αναζητήσετε προσιτές επιλογές διασκέδασης. Συσπειρώστε τους φίλους σας για μια βόλτα με ποδήλατο ή για πικ-νικ. Το γέλιο και οι καλές συζητήσεις θα σας δώσουν ζωή.

 

ζωδια Ταύρος
Βελτιώσεις στην οικειότητα θα μπορούσαν να είναι στην ατζέντα σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε ανακούφιση από την ένταση των τελευταίων πέντε μηνών, ειδικά με έναν ερωτικό ή επιχειρηματικό σύντροφο. Ο σοβαρός Κρόνος σας έδειχνε τις παροιμιώδεις ρωγμές στα θεμέλια, εκεί όπου θα πρέπει να έχετε καλύτερες παραμέτρους και να διευκρινίσετε σαφώς τις προσδοκίες σας από τον άλλον.

Ακόμα και αν μια σχέση είναι καθαρά σωματική, θα πρέπει και πάλι να είστε εκ των προτέρων ξεκάθαροι, σχετικά με το πού στέκεστε και οι δύο. Μια σκληρή οικονομική ή νομική κατάσταση, θα μπορούσε να αρχίσει να κοπάζει επίσης. Τώρα που έχετε το σχέδιό σας, ετοιμαστείτε να κάνετε σημαντικές πρακτικές αλλαγές σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας.

Την Κυριακή παρατηρείστε, μην αντιδράτε. Είστε σχεδόν έτοιμοι να τρελαθείτε από μια ασημαντότητα, αλλά ξέρετε πραγματικά την πλήρη ιστορία; Γυρίστε σε λειτουργία Sherlock και κάντε τη δουλειά του ντετέκτιβ. Αυτό που μπορεί να ανακαλύψετε θα μπορούσε να αλλάξει τα πάντα, κάνοντάς σας να χαίρεστε που αντιδράσατε αλόγιστα. Εάν χρειάζεται πραγματικά να ανταποκριθείτε, είναι καλύτερα να κάνετε μια υπολογισμένη κίνηση αντί για μια βιαστική.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Επιτέλους! Αυτό το Σαββατοκύριακο θα μπορούσε να σημάνει μια νίκη σε μια σχέση. Αν έχετε φτάσει μέχρι εδώ με έναν σύντροφο, αξίζετε συγχαρητήρια. Το Σάββατο ο άρχοντας Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία (προς τα εμπρός) στον Τοξότη, μετά από μια ανάδρομη που σας άφησε να αμφισβητείτε ολόκληρη την προσέγγισή σας στον ερωτικό τομέα από τις 25 Μαρτίου. Ίσως είδατε την ανάγκη να αναδιοργανώσετε μια επιχειρηματική συμφωνία. Όποια κι αν είναι τα μαθήματα, έχετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να προχωρήσετε προς τα εμπρός τώρα, για να θεσπίσετε καλύτερα τα όρια και να φέρετε τις πιο κοντινές σας συμμαχίες σε στερεό έδαφος. Εάν είστε αδέσμευτοι, ίσως να αισθάνεστε τελικά έτοιμοι για μια δέσμευση.

Την Κυριακή, το να μείνετε πολύ κοντά στη παρέα σας μπορεί να είναι επιζήμιο για την ερωτική σας ζωή. Οι άνθρωποι μπορεί να νιώθουν φοβισμένοι να σας πλησιάσουν, εάν ταξιδεύετε σε αγέλη. Αν κάποιος αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον σας, κάντε ένα βήμα μακριά και στείλτε φιλικά, προσβάσιμα vibes. Είτε κατεβάστε ένα φλιτζάνι θάρρους και πηγαίνετε να συστήσετε τον εαυτό σας. Είστε ήδη σε σχέση; Λίγος χρόνος με την παρέα σας θα ήταν διασκεδαστικός, αλλά μην αγνοήσετε το ταίρι σας επειδή είστε σε διάθεση κοινωνικής πεταλούδας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Καρκίνος
Ανεβείτε πάλι στο βαγόνι της ευεξίας! Το Σάββατο ο περιοριστικός Κρόνος τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του (προς τα πίσω), και μπαίνει στον Τοξότη βάζοντας τις υγιείς συνήθειές σας πίσω σε στέρεο έδαφος. Ίσως να σταματήσατε να πηγαίνετε στο γυμναστήριο από τις 25 Μαρτίου ή απλά να σας ήταν πιο δύσκολο να επιλέξετε τα υγιεινά και πράσινα, αντί για τις ζαχαρούχες λιχουδιές. Είτε ίσως αποφεύγατε τον εκπαιδευτή σας ή τα πιο βασικά πράγματα που σας βοηθούσαν να λειτουργείτε, όπως την εβδομαδιαία καθαριότητα.

Τώρα η λογική επιστρέφει, και σας δίνει μια ευκαιρία να κάνετε σημαντικές αλλαγές –όπως το να είστε πιο πειθαρχημένοι και στις πιο μικρές λεπτομέρειες της ζωής σας. Την Κυριακή, κρατήστε τα πράγματα απλά. Δεν θα σηκώσετε ποτέ τα σχέδια σας από το έδαφος, αν σας πιάσει τελειομανία. Σχεδιάζετε μια εκδρομή; Αντί να χαρτογραφήσετε την τέλεια διαδρομή ή να δεσμεύσετε τον εαυτό σας με κρατήσεις, αγκαλιάστε το πνεύμα του αυθορμητισμού. Μια ανοικτή ημερήσια εκδρομή θα είναι πολύ πιο διασκεδαστική, αν αφήσετε χρόνο για παρακάμψεις και για να ανακαλύψετε τα κρυμμένα διαμάντια που δεν έχουν φτάσει ακόμα στο Google maps.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Το Σάββατο οι χαρές της ζωής κάνουν την επιστροφή τους, χάρη στον σοβαρό Κρόνο που επιστρέφει στην ορθή του κίνηση, στον Τοξότη και στον πέμπτο Οίκο σας του πάθους και της αυτοέκφρασης. Από τις 25 Μαρτίου, ο ανάδρομος Κρόνος μπορεί να σας χάλαγε τη διάθεση. Ίσως η ερωτική σας ζωή να βρέθηκε σε αδιέξοδο ή απλά να χρειάζεστε να θέσετε πολλά όρια με τους ανθρώπους γενικότερα. Ο Κρόνος ανάδρομος μπορεί να κοίμισε τη δημιουργικότητά σας ή να σας ανάγκασε να βάλετε ένα καλλιτεχνικό εγχείρημα σε δεύτερη μοίρα.

Τώρα μπορεί να αισθάνεστε πιο σίγουροι για το τι θέλετε, ή να είστε σε θέση να βρείτε χρόνο για τα έργα που σας παθιάζουν και πάλι. Προχωρήστε και μιλήστε! Την Κυριακή βάλτε σε εφαρμογή τη διαφορά μεταξύ του “τραβάω τη προσοχή του κοινού» και της απλής επίδειξης. Στην επιθυμία σας να εντυπωσιάσετε τους άλλους, θα μπορούσατε να ρουφήξετε όλο τον αέρα από το δωμάτιο, φερόμενοι στους ανθρώπους σαν να είναι σε παράσταση στο «Σόου του Λέοντα».

Ρίξτε λίγο τους τόνους σας και δώστε και στους άλλους την ευκαιρία να λάμψουν. Δεν χρειάζεται να δείξετε όλα σας τα χαρτιά με τη μία. Δώστε στους άλλους μια γεύση της μαγείας σας, για να ανοίξετε την όρεξή τους. Θα επιστρέψουν πίσω σύντομα, ικετεύοντας για περισσότερο. Και πάλι, Λέοντες, ενδιαφερθείτε και γι’ αυτά που έχουν οι άλλοι να προσφέρουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια Παρθένος
Βιαστική ζωή στο σπίτι, όχι πια! Το Σάββατο η ορθόδρομη (προς τα εμπρός) πορεία του σοβαρού Κρόνου στον Τοξότη, θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε ένα εσωτερικό θέμα, που σας ενοχλούσε ήδη από τις 25 Μαρτίου. Ίσως είχατε να αντιμετωπίσετε την ανακάλυψη ενός οικογενειακού μυστικού, ή μια δύσκολη κατάσταση με έναν συγγενή ή συγκάτοικο (πιθανόν θηλυκό). Είτε ίσως το σπίτι σας να ήταν σε αναβρασμό, με επισκευές, επισκέπτες ή μετακόμιση.

Η ηρεμία επιστρέφει τώρα και μπορείτε να προχωρήσετε σταθερά, με οποιεσδήποτε αλλαγές στον τρόπο ζωής σας. Την Κυριακή αξιολογείστε τη συναισθηματική θερμοκρασία ενός δωματίου, πριν ανοίξετε το στόμα σας. Θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποιες ευαίσθητες ψυχές ανάμεσά σας, και ακόμη και ένα απλό αστείο θα μπορούσε να τους χαλάσει τη διάθεση. Αυτό που μπορεί να φαίνεται σαν «σιγά το θέμα» σε εσάς, θα μπορούσε να είναι ένα τεράστιο ζήτημα για εκείνους – τουλάχιστον σήμερα.

Αν δεν έχετε τα ενεργειακά αποθέματα για να είστε υποστηρικτικοί, τουλάχιστον να είστε συμπονετικοί. Προσφέρετε μερικά ενθαρρυντικά λόγια, και έπειτα φύγετε για να απολαύσετε λίγο προσωπικό χρόνο. Με κάθε ειλικρίνεια, Παρθένοι, θα σας χρειαζόταν ένα διάλειμμα για τον εαυτό σας! Μια μέρα στην παραλία ίσως;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66