ζωδια σαββατοκυριακο 20-21/08 Α

51i6OKUoJtL._SL1000_

ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 20-21/08 Α

ζωδια Κριός
Χασμουρητά! Το Σαββατοκύριακό σας ξεκινά με μια νυσταλέα αρχή, καθώς το φεγγάρι βρίσκεται στους Ιχθύες και στο δωδέκατο Οίκο σας της ανάπαυσης, το Σάββατο το πρωί. Αλλά επαναφορτίζονται οι μπαταρίες σας από το απόγευμα, καθώς η Σελήνη πλέει στον Κριό και ξυπνά τον πολεμιστή του Σαββατοκύριακου μέσα σας για τις επόμενες ημέρες. Έχετε πάρει φωτιά, Κριοί – αλλά προσέξτε τις διαμάχες για την εξουσία την Κυριακή.

Ένα τεταμένο τετράγωνο ανάμεσα στη συναισθηματική Σελήνη και τον εθισμένο στις κρίσεις Πλούτωνα, θα μπορούσε να δημιουργήσει μια μεγάλη μάχη με ένα εξουσιαστικό πρόσωπο. Η σύγκρουση δεν σας τρομάζει, αλλά να γνωρίζετε ότι οι άλλοι είναι λιγότερο πιθανό να πηδήξουν μέσα στο ρινγκ όπως εσείς. Μπορεί να καταλήξετε σε μια πάλη μόνοι σας, οπότε σκεφτείτε αν θέλετε πραγματικά να ξεκινήσετε αυτή τη μάχη. Αν το κάνετε, επικεντρωθείτε στα γεγονότα και κρατήστε την ψυχραιμία σας υπό έλεγχο. Οι άνθρωποι είναι περισσότερο διατεθειμένοι να ανταποκριθούν, αν δεν ανατινάζεστε πάνω τους – ανεξάρτητα με το πόσο δικαιολογημένη μπορεί να είναι η οργή σας.

 

ζωδια Ταύρος
Πάνω τους! Όχι τόσο γρήγορα, Ταύροι. Το Σάββατο το πρωί η Σελήνη αράζει στον κοινωνικό και εξωστρεφή ενδέκατο Οίκο σας, δελεάζοντάς σας να κάνετε μεγάλα σχέδια. Αλλά προσοχή: από το απόγευμα, η Σελήνη βουτάει μέσα στον Κριό και στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης. Μια αιώρα που ταλαντεύεται, φαίνεται ξαφνικά πολύ πιο ελκυστική από το να λικνιστείτε στους ρυθμούς ενός DJ σε ένα βραδινό πάρτι ή σε μια πολυσύχναστη καφετέρια. Η Σελήνη θα παραμείνει σε αυτή τη νυσταλέα ζώνη για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου, γι’ αυτό κρατήστε τα σχέδιά σας ανάλαφρα και αναζωογονητικά… αν κάνετε καθόλου! Το να καλύψετε την ανάπαυσή σας μπορεί να είναι αυτό που σας χρειάζεται.

zodia-taro-45

Η υπομονή απαιτείται την Κυριακή, Ταύροι. Σε κανένα δεν αρέσει να περιμένει και περισσότερο απ’ όλους σε εσάς. Ο εκνευρισμός σας – επειδή χρειάζεται να ακολουθήσετε τη διαδικασία ή να ασχοληθείτε με κάποιον που “χρειάζεται να το σκεφτεί” αιώνια – θα μπορούσε να σας βάλει στον πειρασμό να πιέσετε και να εξαναγκάσετε τα πράγματα. Μπορεί να κερδίσετε τη μάχη, αλλά να χάσετε τον πόλεμο.

Το να γοητεύσετε τους ανθρώπους για να κάνουν αυτό που θέλετε, μπορεί να σας δώσει τη φήμη του χειραγωγού. Ασκήστε την πολύ σημαντική (και δύσκολη!) τέχνη της παράδοσης. Αφεθείτε και δείτε τι σας φέρνει το σύμπαν. Ίσως αυτό το “κλειστό” άτομο να ανοιχτεί, αν δεν αιωρείστε από πάνω του με προσδοκίες. Αν ελπίζετε να πάρετε μια απάντηση, ίσως να ανακαλύψετε μια ακόμα καλύτερη επιλογή που θα σας εκστασιάσει – μια που η στενομυαλιά σας θα σας έκανε να την χάσετε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Φροντίστε τις δουλειές σας νωρίς αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο το πρωί, η Σελήνη αράζει στους Ιχθύες και στον τομέα των στόχων σας, μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσετε τις ευθύνες του Σαββατοκύριακου. Αλλά γρήγορα θα παρασυρθείτε έξω για να παίξετε από το απόγευμα, καθώς η Σελήνη κινείται στον Κριό και στη ζώνη της ομαδικής δραστηριότητας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Συγκεντρώστε την παρέα σας – ή αν αντιμετωπίζετε μια μεγάλη επιχείρηση, φέρτε κάποια διασκεδαστικά άτομα και βγάλτε ένα πάρτι απ’ αυτό. Δεχθείτε μια-δυο ώρες από τη βοήθειά τους και στη συνέχεια κεράστε τους ένα πλούσιο δείπνο.

Την Κυριακή ανταποδώστε με κοινωνική προσφορά, αλλά προσοχή μην εκδώσετε και δελτίο τύπου σχετικά με τις ευεργετικές πράξεις σας! Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει τους ανθρώπους να αμφισβητήσουν τη γενναιοδωρία σας, κάνοντάς σας να φανείτε σαν να ενδιαφέρεστε περισσότερο να φτιάξετε τη δημόσια εικόνα σας, απ’ όσο να βοηθήσετε πραγματικά τον σκοπό. Εάν θα πρέπει να μιλήσετε για τις φιλανθρωπικές σας πράξεις, χρησιμοποιήστε τη φωνή σας για ευαισθητοποιήσετε σχετικά με το θέμα και να συσπειρώσετε περισσότερη υποστήριξη και δωρεές για έναν οργανισμό που πιστεύετε. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε πραγματικά ένα σούσουρο για να συγκεντρώσετε σημαντικά κεφάλαια σήμερα. Αυτό θα κάνει τη διαφορά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Καρκίνος
Θα πρέπει να απαντήσετε στην κλήση της περιπέτειας… ή του καθήκοντος; Το Σάββατο το πρωί μπορεί να ξυπνήσετε με μια άσχημη ανάγκη για περιπλάνηση, καθώς η Σελήνη χασομερά στους Ιχθύες και στον κοσμογυρισμένο ένατο Οίκο σας. Αλλά πριν να μπορέσετε να πακετάρετε ένα τροχόσπιτο για την παραλία ή να ανεβείτε σε μια πτήση, η Σελήνη πορεύεται προς τον Κριό, και τον δομημένο με προσανατολισμό στο στόχο δέκατο Οίκο σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Θα μπορούσατε να εμπνευστείτε να τελειώσετε κάποια εργασία ή να αντιμετωπίσετε ένα μεγάλο έργο. Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να χρειαστεί να σκύψει πάνω στον ανθεκτικό ώμο σας. Απλά θυμηθείτε να κρατήσετε κάποια από αυτή την ενέργεια και για τον εαυτό σας!

Η Κυριακή δεν είναι η μέρα για να είστε ταπεινοί. Διεκδικήστε την δική σας δουλειά, ως δική σας, αλλιώς κάποιος άλλος μπορεί να γλιστρήσει μέσα και να σας κλέψει τη δόξα. Δεν έχετε κανέναν ενδοιασμό να δώσετε τα εύσημα όπου πρέπει, αλλά μην υποθέσετε ότι οι άλλοι κατέχουν το ίδιο ηθικό πρότυπο με εσάς. Εάν είναι απαραίτητο, απευθυνθείτε σε έναν δικηγόρο για τη πατέντα σας, για τα πνευματικά σας δικαιώματα ή το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την ιδέα σας. Η προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας σας, είναι μέρος της οικονομικής σας ασφάλειας, Καρκίνοι.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Ξυπνήσατε στη λάθος πλευρά του κρεβατιού; Το Σάββατο το πρωί η Σελήνη περνάει τις τελευταίες της ώρες στους Ιχθύες και στον εσωτερικό όγδοο Οίκο σας. Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι ευάλωτα και να ποθείτε κάποια επιπλέον ιδιωτικότητα. Αλλά μην αφήσετε την ταμπέλα «Μην ενοχλείτε» στο πόμολο σας όλη την ημέρα.

Από το απόγευμα, η Σελήνη περνά στον πύρινο Κριό και στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας. Μια αυτοσχέδια ημερήσια εκδρομή ή μια απόδραση για το Σαββατοκύριακο, θα μπορούσε να εμφανιστεί σαν μαγικό. Είτε θα μπορούσατε να προσκληθείτε σε μια ζωντανή τοπική συγκέντρωση, όπου μπορείτε να συνδυάσετε κάποιες συναρπαστικές νέες φάσεις. Συγκεντρωθείτε και πηγαίνετε – δεν θα το μετανιώσετε.

Την Κυριακή, νιώστε το φόβο και κάντε το ούτως ή άλλως. Το σύμπαν ανοίγει ένα παράθυρο ευκαιρίας που δεν θα διαρκέσει για πολύ, οπότε θα χρειαστεί να πηδήξετε μέσα από αυτό και με τα δυο σας πόδια, πριν κλείσουν ερμητικά αυτά τα παραθυρόφυλλα. Σίγουρα είναι τρομακτικό, αλλά αν δεν τολμήσετε τίποτα, δεν θα κερδίσετε τίποτα, Λιοντάρια. Μπορείτε να το κάνετε: βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να μην κοιτάτε πίσω.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Παρθένος
Δώστε στους στενότερους δεσμούς σας λίγη αγάπη αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Σελήνη είναι στα πιο οικεία και συντροφικά μέρη του χάρτη σας, βοηθώντας σας να αποκαταστήσετε την ισορροπία στους δεσμούς σας. Το Σάββατο το πρωί θα μπορούσατε να διευθετήσετε ένα ζήτημα που σας φάνηκε άδικο, ή να κάνετε κάποιους νέους συμβιβασμούς που λειτουργούν και για τους δυο σας. Το βράδυ θα μπορούσε να φέρει κάποια θερμά, σέξι vibes χάρη στη Σελήνη στον ερωτικό όγδοο Οίκο σας. Κατευθυνθείτε προς ένα ήσυχο περιβάλλον, όπου μπορείτε να γλιστρήσετε σε μια σκοτεινή γωνιά μαζί, ή να κάνετε κράτηση σε ένα κομψό, αλλά απόμερο εστιατόριο (το φως των κεριών είναι ένα συν!).

Λίγος αέρας μυστηρίου αυξάνει τον ενθουσιασμό. Απλά μην κρατήσετε τα χαρτιά σας πολύ κλειστά την Κυριακή. Δώστε στους άλλους μια γεύση από αυτό που ζυμώνετε και θα αυξήσετε την περιέργειά τους. Το να είστε αινιγματικοί ενισχύει τη γοητεία σας, οπότε απελευθερώστε πληροφορίες σε μικρές δόσεις και οι άλλοι θα κρέμονται από το στόμα σας. Προσοχή: Αποφύγετε τις ασάφειες και τους ανησυχητικούς υπαινιγμούς στα μέσα κοινωνικήςδικτύωσης – θέλετε να αποπλανήσετε τους ανθρώπους, όχι να τους τρομάξετε! Όταν είστε τελικά έτοιμοι να κάνετε τα μεγάλα σας αποκαλυπτήρια, το πρόθυμο ακροατήριό σας θα έχει ήδη συναθροιστεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66