ζωδια σαββατοκυριακο 22-23/07 B

gynaika-skorpios-rantevoy-antras-tayros

ζωδια σαββατοκυριακο 22-23/07 B

ζωδια Ζυγός
Γιατί να αρκεστείτε στον Πολίτη της Γης, όταν θα μπορούσατε να γίνετε Πρεσβευτής του Γαλαξία; Το Σάββατο ο Ήλιος μπαίνει στον καυτό Λέοντα και στον απόκοσμο ενδέκατο Οίκο σας μέχρι τις 22 Αυγούστου. Η επιθυμία σας για υπερβατικές εμπειρίες θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε ένα απίστευτο ταξίδι καθώς τελειώνει το καλοκαίρι. Οι κύκλοι διαλογισμού MountShasta, οι σαμανικές θεραπείες στη ζούγκλα, πώληση χειροποίητων κοσμημάτων σε ένα τριήμερο μουσικό φεστιβάλ; Γιατί όχι, Ζυγοί; Εάν όλα αυτά είναι λίγο υπερβολικά για εσάς, πάρτε την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας, αγκαλιάζοντας το εσωτερικό σας φυτό.

Αυτός ο ηλιακός κύκλος είναι εξαιρετικός για την ανάπτυξη επιχειρήσεων και εφαρμογών σε απευθείας σύνδεση ή για εκμάθηση κώδικα σε μια νέα γλώσσα. Και η Νέα Σελήνη της Κυριακής στον Λέοντα – η πρώτη ενός ζευγαριού – θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τη φυλή σας, είτε online είτε σε πραγματικό χρόνο (ή και τα δύο). Είναι επίσης αποδεκτό αν αισθάνεστε λίγο σαν εξωγήινοι, όταν είστε με άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να γιορτάσετε τη μοναδική σας αύρα. Μόλις το κάνετε, θα διαπιστώσετε ότι ταιριάζετε παντού.

 

ζωδια Σκορπιός
Ξεκινήσατε από τον πάτο, και τώρα είστε εδώ! Θα νιώσετε τη γλυκύτητα της επιτυχίας ξεκινώντας από το Σάββατο, καθώς ο Ήλιος θα ταξιδέψει στον Λέοντα και στη ζώνη του κύρους σας μέχρι τις 22 Αυγούστου. Ενώ οι άλλοι φεύγουν για το χωριό ή για τη νότια Γαλλία, μπορεί να απολαύσετε κρυφά την ηρεμία του άδειου γραφείου – και την ευκαιρία να κερδίσετε το προβάδισμα. Αλλά μην θυσιάσετε τον παραθερισμό!

zodia-taro-45

Με τον πολυτελή Λέοντα να κυβερνά τον Οίκο της σταδιοδρομίας σας, μπορείτε επίσης να αναμίξετε την εργασία και το παιχνίδι. Πάρτε τον φορητό υπολογιστή σας μαζί σε μια πτήση στο εξωτερικό ή στο καφέ της παραλίας και κάντε τις κινήσεις σας πολύ μακριά από το γραφείο. Η Νέα Σελήνη της Κυριακής στο Λέοντα, η πρώτη από ένα ζευγάρι, θα μπορούσε να φέρει μια αναγνωρισμένη επαγγελματική ευκαιρία ή την ευκαιρία να διεισδύσετε στον ελίτ κύκλο. Με την έκλειψη στις 21 Αυγούστου, αυτοί που επηρεάζουν τα πράγματα μπορεί να είναι οι νέοι σας BFF. Κάντε τα μαγικά σας!

tarw-zwdia

ζωδια Τοξότης
Ονειρεύεστε φρέσκες ψητές μπαγκέτες, ονόματα που αρχίζουν με Jean και εκδρομές σε αρχαίους ναούς; Μην σταματάτε! Αυτό το Σάββατο ο Ήλιος ακτινοβολεί στον Λέοντα, και στον νομαδικό ένατο Οίκο σας – τον Οίκο που συνδέεται φυσικά με το ζώδιό σας. Αυτή η αστρολογική εποχή σας βάζει πάντα στο αισιόδοξο, ευρύτατο στοιχείο σας. Και την Κυριακή, η πρώτη Νέα Σελήνη από ένα διαδοχικό ζευγάρι στον Λέοντα, θα ενεργοποιήσει περαιτέρω τις περιπλανήσεις σας.

Αλλάξτε σε ευρυγώνιο φακό και αρχίστε να ονειρεύεστε την επόμενη τολμηρή κίνηση σας. (Και φτιάξτε έναν πίνακα με το όραμά σας, για να χρησιμεύσει ως μια καθημερινή υπενθύμιση.) Μέχρι τις 22 Αυγούστου ίσως να έχετε περιηγηθεί σε μια νέα ήπειρο, να ξεκινήσετε ένα γύρο χρηματοδότησης για μια start-up ή να έχετε εγγραφεί σε πανεπιστημιακά μαθήματα για το φθινόπωρο. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε τώρα, είναι ότι πραγματικά ο ουρανός είναι το όριο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζωδια Αιγόκερως
Τι συμβαίνει πίσω από τη σκηνή και κάτω από την επιφάνεια; Το ενδιαφέρον σας για την κρυμμένη διάσταση της ζωής αυξάνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, έτσι βουτήξτε μέσα. Το Σάββατο, ο Ήλιος γλιστράει στον Λέοντα και στον εσωτερικό όγδοο Οίκο σας για έναν μήνα. Στη συνέχεια, την Κυριακή, η πρώτη Νέα Σελήνη στον Λέοντα από ένα ζευγάρι θα γαλβανίσει τον ουρανό. Υπάρχουν προφανώς περισσότερα σε εσάς από ένα σώμα, έναν τίτλο εργασίας και υλικά αγαθά – και ως οι μυθικοί «αιγόκεροι» του ζωδιακού, πρέπει να κρατήσετε μια οπλή τόσο στον υλικό κόσμο όσο και στο μυστηριακό επίπεδο.

Εξερευνήστε βιβλία, καθηγητές και εργαστήρια που ασχολούνται με πνευματικά θέματα. Το Τάντρα μπορεί να είναι στη λίστα, καθώς ο Ήλιος και το νέο σεληνόφως ανάβουν σεξουαλικές φωτιές. Μια έλξη μπορεί να μετατραπεί σε μια μυστική καλοκαιρινή σχέση (τόσο καυτή!). Οι Αιγόκεροι που είναι σε σχέση, θα απολαύσουν περισσότερους πειραματισμούς στο υπνοδωμάτιο ως ένα μέσο εμβάθυνσης του δεσμού σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος
Είναι γεγονός, Υδροχόοι: οι σχέσεις είναι καθρέφτες. Καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα και στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων, από το Σάββατο μέχρι τις 22 Αυγούστου, θα δείτε τον πιο πιστό σας εαυτό να αντανακλάται στην παρέα σας. Την Κυριακή είναι η πρώτη Νέα Σελήνη από τις δύο που θα συμβούν στον Λέοντα (η δεύτερη είναι μια ισχυρή ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου!). Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, επικεντρωθείτε στις πιο στενές σχέσεις σας και γυρίστε το ραντάρ σας σε μια στρατηγική συμμαχία ή δύο.

Παρόλο που προτιμάτε να κρατάτε τα πράγματα εύκαμπτα, η επιθυμία σας για αποκλειστικότητα θα αυξηθεί. Αν βρήκατε κάποιον που σας επιτρέπει να είστε ο ατομιστικός σας εαυτός – και σας διεγείρει τρομερά – έχετε μια καλή συνταγή για τον ρομαντισμό που διαρκεί. Μερικοί Υδροχόοι μπορεί να αρραβωνιαστούν, να ξεκινήσουν μια επιχείρηση με τον/την σύντροφό τους ή να κάνουν σχέδια για μετακόμιση για τη ζωή που θα μοιραστείτε. Μόνοι; Κρατήστε τις συσκευές παρακολούθησης σας συντονισμένες για ένα ελκυστικό αντίθετο και το Tinder ανοιχτό!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια Ιχθύες
Πάρα πολλή ζέστη για Crossfit; Το καταλαβαίνουμε. Αλλά τι λέτε για κολύμπι σε μια εξωτερική πισίνα ή για πόλο; Αυτό το Σάββατο ο Ήλιος μεταβαίνει στον Λέοντα και στη ζώνη της ευεξίας σας για έναν μήνα, ακολουθούμενος από μια Νέα Σελήνη στον Λέοντα την Κυριακή – η πρώτη από ένα διαδοχικό ζευγάρι (η δεύτερη θα είναι μια ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου!). Τον επόμενο μήνα ετοιμαστείτε να ιδρώσετε, να φέρετε το σώμα σας και τη ζωή σας σε φόρμα. Το γεμάτο σας πρόγραμμα είναι μια δικαιολογία για να τρώτε πρόχειρο φαγητό και να πέφτετε στον καναπέ; Συνδυάστε τον απαιτητικό τρόπο ζωής σας με σωματική δραστηριότητα (μπορείτε να πάτε με ποδήλατο ή να περπατήσετε σε μερικά από αυτά τα θελήματα, έτσι;). Ή να κάνετε τις προπονήσεις σας στο δρόμο με εφαρμογές γυμναστικής που μπορείτε να κατεβάσετε.

Ο φόρτος εργασίας θα είναι μεγάλος τώρα, αλλά η άσκηση θα βάλει μπρος τη μηχανή της ευημερίας. Ανεβάστε τα μανίκια σας και κάντε το! Η Νέα Σελήνη της Κυριακής σας βοηθά να εξορκίσετε τους δαίμονες του άγχους, απλοποιώντας και δημιουργώντας έξυπνες διαδικασίες για την καθημερινή εργασία σας. Εάν οι εφαρμογές προγραμματισμού και τα κόλπα εξακολουθούν να μην βοηθούν, είναι πιθανότατα ώρα να προσλάβετε έναν βοηθό!

zwdia-zvdia-taro-00