ζωδια σαββατοκυριακο 25-26/03 Α

erwtiki-astrologia-afroditi

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 25-26/03 Α

ζωδια Κριός
Αφιερώστε αυτό το Σαββατοκύριακο στην ξεκούραση και την αναζωογόνηση. Η Σελήνη χαλαρώνει στους Ιχθύες και στον υπνωτικό δωδέκατο Οίκο σας, οπότε υιοθετήστε ένα χαλαρό ρυθμό. Αυτή η Δευτέρα φέρνει τη μοναδική Σελήνη στον Κριό του έτους, μια πολύ φορτισμένη νέα αρχή. Προετοιμαστείτε για το προσωπικό σας νέο έτος, χαλαρώνοντας και καθαρίζοντας τα περισσευούμενα. Είναι κάποιος τομέας της ζωής σας που απαιτεί ένα κλείσιμο; Είτε αυτό σημαίνει να ξεσκαρτάρετε το αναπόφευκτο μάζεμα του χειμώνα είτε να απελευθερώσετε μια σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της, το να προχωρήσετε θα φωτίσει το πνεύμα σας.

Είμαστε τώρα ένα μήνα μετά από την ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου στους Ιχθύες, η οποία μπορεί να είχε προκαλέσει μια μετάβαση. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να κλάψει ή να κομπάσει, πριν αφήσετε σθεναρά την οδυνηρή κατάσταση πίσω σας. Φυσικά το κλείσιμο είναι μια συνεχής διαδικασία, αλλά μπορείτε να αποφασίσετε να μην χάσετε άλλο χρόνο. Εκτός αυτού, με την κουβέντα του Σαββάτου μεταξύ του καυτού Ήλιου και της μαγνητικής Αφροδίτης στον Κριό, θα είστε πολύ απασχολημένοι γυρίζοντας κεφάλια και γοητεύοντας νέους οπαδούς!

 

ζωδια Ταύρος
Ο κοινοτικός χρόνος καλεί το όνομά σας, Ταύροι. Καθώς η Σελήνη επισκέπτεται τους Ιχθύες και τη ζώνη της ομαδικής δραστηριότητάς σας όλο το Σαββατοκύριακο, αφήστε το μοναχικό λύκο στην άκρη και επεκτείνετε το δίκτυό σας. Τσεκάρετε μια νέα σκηνή ή πηγαίνετε σε ένα πάρτι που δεν ξέρετε πραγματικά πολλούς ανθρώπους. Αρκετά σύντομα θα μιλάτε με όλους στο δωμάτιο! Ξεπεράστε την αρχική δυσφορία και μπορεί να κλείσετε την ημέρα σας προσθέτοντας μερικά μεγάλα ονόματα στις επαφές σας. Να είστε προσεκτικοί, όμως, μην πιείτε πάρα πολλά ποτά για να διευκολύνετε την κοινωνική αμηχανία σας. Με τον Ήλιο και την κοινωνική Αφροδίτη να ευθυγραμμίζονται στον θολό δωδέκατο Οίκο σας, θα μπορούσατε να το παρακάνετε (ντροπιαστικά).

zodia-taro-45

Η τεχνολογία είναι στο ραντάρ σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Θέλετε μια αναβάθμιση στο τηλέφωνό σας ή μήπως το κοινωνικό σας προφίλ θα χρειαζόταν ένα ξεσκόνισμα; Ενημερώστε το λογισμικό του συστήματος στο laptop σας και φορτώστε τα gadget σας με εφαρμογές εξοικονόμησης χρόνου, τις οποίες θα χρησιμοποιήσετε πραγματικά.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Μπορεί να είναι Σαββατοκύριακο, αλλά η Σελήνη περνάει μέσα από τους Ιχθύες και τον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας, βάζοντας την καριέρα σας μπροστά και στο κέντρο. Ακριβώς πριν από έναν μήνα, είχαμε μια ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες που άλλαζε το παιχνίδι και οι επαγγελματικές σας προτεραιότητες ανασχηματίζονταν από τότε.

Είστε έτοιμοι να επιλέξετε την πορεία σας, Δίδυμοι; Με τον Ήλιο και τη γοητευτική Αφροδίτη στον τομέα δικτύωσης σας αυτό το Σάββατο, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιους πρωτοπόρους VIP σε ένα πάρτι.

Ντυθείτε για να εντυπωσιάσετε, επειδή οι συζητήσεις με κοκτέιλ θα μπορούσαν να μεταμορφωθούν σε αυτοσχέδιες συναντήσεις με επαφές που έχουν επιρροή. Αλλά παραλείψτε τα απογευματινά ποτά με τους φίλους και χαράξτε χρόνο για τους στόχους σας. Ψωνίστε ένα καλό σύνολο, φτιάξτε μια παρουσίαση του πεδίου εφαρμογής του σχεδίου σας για τους συνεργάτες σας ή αναβαθμίστε το προφίλ σας στο LinkedIn αν ψάχνετε για νέα δουλειά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Καρκίνος
Προσπαθείτε να φτιάξετε τη διαδρομή σας; Το μότο αυτού του Σαββατοκύριακου θα μπορούσε κάλλιστα να είναι «το Καβούρι σχεδιάζει, το σύμπαν γελά». Η Σελήνη είναι στον αστερισμό των Ιχθύων και στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας και τις δύο ημέρες, προτρέποντάς σας να γίνετε αυθόρμητοι. Απελευθερώστε τον εαυτό σας από την ευθύνη του οδηγού ή την υποχρέωση στους φίλους και πετάξτε ελεύθεροι. Ψάχνετε για καινοτομία; Κοιτάξτε πέρα από τα συνηθισμένα στέκια και τις εκδηλώσεις.

Με τη Σελήνη σε αυτή την ατρόμητη ζώνη, είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε νέα εδάφη, ενδεχομένως, ακόμη και μόνοι σας. Αφιερώστε την ημέρα στην έρευνα του πεδίου και κάντε κάποια αδόμητη περιπλάνηση σε μια νέα περιοχή, ακόμα κι αν μιλάμε απλώς για ένα μέρος της πόλης που δεν έχετε επισκεφτεί. Είμαστε τώρα ένα μήνα μετά την ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου στους Ιχθύες και τα σχέδια για ταξίδια, για την αρχή μιας επιχείρησης ή μελέτης μπορεί να αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ονειρευτεί και να επεκταθεί πέρα από αυτά που φαίνονται πιθανά. Ειδοποίηση Spoiler: τα εμπνευσμένα οράματά σας μπορεί να γίνουν απτή πραγματικότητα μετά τη Νέα Σελήνη αυτής της Δευτέρας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Καλώς ήρθατε στο Κέντρο Αποπλάνησης! Η Σελήνη στους Ιχθύες αυτού του Σαββατοκύριακου φωτίζει τον ερωτικό όγδοο Οίκο σας. Κλείστε τις κουρτίνες και κρεμάστε την πινακίδα «μην ενοχλείτε» – μια προσωπική σύνδεση θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα ιδιωτικό πάρτι για δύο. Αφού έχετε στείλει ο ένας στον άλλο σέξι Snapchats και μηνύματα, μπορεί να φιλοξενήσετε έναν ξεχωριστό καλεσμένο στο μπουντουάρ σας.

Από την άλλη, ίσως να προτιμήσετε να μείνετε μόνοι στο πλαίσιο της παρούσας διέλευσης που προτρέπει την αναζήτηση ενός καταφύγιου. Κάντε ένα διάλειμμα από τον κόσμο έξω από το παράθυρό σας. Δουλέψτε δημιουργικά έργα που χαλαρώνουν το μυαλό σας και σας βοηθούν να επεξεργαστείτε τα κρατημένα συναισθήματα.

Εφόσον ο όγδοος Οίκος κυβερνά επίσης τα μακροπρόθεσμα οικονομικά, μπορεί να κοιτάξετε τους φόρους σας ή να διερευνήσετε μια πώληση ακινήτου. Εάν όντως βγείτε έξω, ετοιμαστείτε: ο αέρας θα τρίζει από την ενέργεια. Και με την ερωτική συνάντηση του Σαββάτου του Ήλιου (του κυβερνήτη σας) και της δελεαστικής Αφροδίτης, μπορεί να προσελκύσετε θαυμαστές από διαφορετικές κουλτούρες και ανατροφή από τη δική σας. Ζήστε τη διαφορά!

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια Παρθένος
Σαββατοκύριακο για δύο, παρακαλώ! Η Σελήνη περνά δύο ημέρες στους Ιχθύες και στον Οίκο της σχέσης σας, βάζοντας ένα άτομο στο προσκήνιο. Περάστε χρόνο με μια ξεχωριστή ψυχή – με αυτό το υποστηρικτικό άτομο που πάντα φαίνεται να μένει στην πίσω θέση. Αυτός ο ακλόνητος σύμμαχος είναι, τουλάχιστον εν μέρει, ο λόγος που πετάτε στα ύψη τον τελευταίο καιρό. Ήρθε η ώρα να επιστρέψετε τη χάρη και να του δώσετε μια χείρα βοηθείας, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να δελεάσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο έξω με υποσχέσεις για μανικιούρ – πεντικιούρ ή ένα πολυτελές δείπνο που θα κεράσετε.

Πιάστε ένα έργο που αποφεύγετε, όπως το να κοιτάξετε τους φόρους σας ή να εγκαταστήσετε ένα νέο φωτιστικό; Αντί να αγωνίζεστε μόνοι, κάντε ομάδα ή αναθέστε αλλού τις εργασίες που σας προκαλούν πονοκέφαλο. Σκεφτόσασταν να κάνετε μια σημαντική δέσμευση; Είμαστε ένα μήνα μακριά από την ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες του Φεβρουαρίου, η οποία σας έδωσε αρκετό χρόνο για να τη δείτε με καθαρό μάτι. Αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορεί να αποφασίσετε να το πάτε μέχρι τέλους. Ή αν η καρδιά σας δεν είναι πραγματικά μέσα σε αυτό, μπορεί να αποφασίσετε να πείτε ένα σκληρό αντίο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia