ζωδια σαββατοκυριακο 26-27/11 B

filtro (1)

ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 26-27/11 B

ζωδια Ζυγός
Σηκώστε τα μανίκια σας και κάντε το! Ένα επίπονο, αλλά αναγκαίο έργο πρέπει να αντιμετωπιστεί και το έχετε αναβάλει για αρκετό καιρό. Ευτυχώς, η Σελήνη είναι στον Σκορπιό και στον γειωμένο δεύτερο Οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο, φέρνοντας ένα κύμα παραγωγικότητας.

Το Σάββατο, ο επικοινωνιακός Ερμής σχηματίζει ένα χρυσό τρίγωνο με τον Ουρανό, που φέρνει αλλαγές στις πιο διαπροσωπικές ζώνες του χάρτη σας. Βάλτε κάποια κοινωνική ή πνευματική ενέργεια στις δουλειές σας. Ακούστε μια εμψυχωτική ομιλία ή ένα audiobook καθώς κάνετε τις δουλειές σας, σφουγγαρίζετε ή βγάζετε βόλτα το σκύλο. Δωροδοκήστε τους φίλους σας με κερασμένο δείπνο αν έρθουν να σας βοηθήσουν να βάψετε ή να σηκώσετε ένα βαρύ έπιπλο. Τα ζευγάρια θα μπορούσαν επίσης να έχουν γόνιμους διαλόγους σήμερα.
Την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει ένα εύκολο εξάγωνο με την αρμονική Αφροδίτη, στην οικιακή σας ζώνη. Είναι μια καταπληκτική ημέρα για να ομορφύνετε το σπίτι σας ή να καλέσετε τους αγαπημένους για ένα σπιτικό δείπνο.

 

ζωδια Σκορπιός
Διαβείτε το δικό σας δρόμο! Η Σελήνη πλέει μέσα από τον Σκορπιό όλο το Σαββατοκύριακο, ενισχύοντας το indie πνεύμα σας. Μην αφήσετε την ένδεια ή την αναποφασιστικότητα των άλλων να σας κρατήσει πίσω. Κρατήστε τα σχέδια χαλαρά, ώστε να μπορείτε να έρχεστε και να φεύγετε όπως επιθυμείτε. Το Σάββατο, ένα καινοτόμο τρίγωνο Ερμή-Ουρανού θα μπορούσε να φέρει ένα κύμα μεγαλοφυΐας, ειδικά σε σχέση με την εργασία και τα χρήματα. Μπορεί να σας χτυπήσει ξαφνικά μια σημαντική έμπνευση, για το πώς να λύσετε ένα οικονομικό εμπόδιο ή πώς να εκσυγχρονίσετε τις υπηρεσίες σας για να λειτουργούν τα πράγματα πιο αποτελεσματικά. Σημειώστε τις ιδέες σας έτσι ώστε να μην σας ξεφύγουν, ή αφιερώστε μια ώρα για να σφυρηλατήσετε μια γρήγορη πρόταση για τη Δευτέρα.

zodia-taro-45

Ο αστρολογικός χάρτης της Κυριακής είναι θεϊκός για την κοινωνική σας ζωή, καθώς η Σελήνη σχηματίζει μια ζωηρή γωνία με την όμορφη Αφροδίτη στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Κατευθυνθείτε προς ένα φεστιβάλ, μια γκαλερί ή μια ταινία, για να πάρετε μια δόση πολιτισμού. Επισκεφτείτε ένα πανηγύρι ή ένα υπαίθρια αγορά για να πάρετε μοναδικά δώρα. Οι συζητήσεις θα προκαλούν έμπνευση και θα συναντάτε αδελφικά πνεύματα όπου κι αν πάτε. Ερωτικές σπίθες θα μπορούσαν να ανάψουν ακόμα και με έναν φίλο ή με κάποιον που θα συναντήσετε γυρνώντας στην πόλη.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Για κόψτε ταχύτητα, Τοξότες. Η Σελήνη περνά όλο το Σαββατοκύριακο στον Σκορπιό και στον δωδέκατο Οίκο σας της ανάπαυσης, της θεραπείας και του κλεισίματος. Μπορεί να επεξεργάζεστε κάποια έντονα συναισθήματα ή απλά να αναρρώνετε από εξάντληση. Αλλά αυτό δεν θα σας εμποδίσει να πάρετε φωτιά, με μια ιδέα ή μια αλληλεπίδραση το Σάββατο. Ο επικοινωνιακός Ερμής στον Τοξότη, σχηματίζει ένα ταχέως κινούμενο τρίγωνο με τον σοκαριστικό Ουρανό στον επιδεικτικό πέμπτο Οίκο σας.

Έχετε κάτι να πείτε, και θα το πείτε – ας πάνε στο καλό οι συνέπειες. Τουλάχιστον αυτό νιώθετε καθώς πληκτρολογείτε ένα επικό ποστ στο Facebook ή ένα email, εκτοξεύοντας λεκτικές σφαίρες στον αέρα. Αλλά ίσως, απλά ίσως, να πρέπει να το αποθηκεύσετε αντί να το στείλετε, ή χειρότερα… να το δημοσιεύσετε! Το θερμόαιμο ζώδιό σας μπορεί να φτάσει από το μηδέν στο ζενίθ, ακόμα και σε μια γαλήνια ημέρα. Κάτω από αυτά τα εκφραστικά αστέρια, μπορεί ακόμα και να κάψετε ολόκληρο οίκημα! Βεβαίως πείτε την αλήθεια σας – αλλά κάντε μια παύση για να σκεφτείτε πώς μπορεί αυτή να προσγειωθεί πάνω στον άλλο, ή αν θα θέλετε μετά να αντιμετωπίσετε την αντίδραση.

Το πιο ήπιο εξάγωνο Σελήνης -Αφροδίτης της Κυριακής, σας βάζει σε μια συμπονετική και γειωμένη κατάσταση. Είστε σε θέση να μπείτε στη θέση του άλλου ή να περάσετε το μήνυμά σας με έναν τρόπο που διαφυλάσσει την αξιοπρέπεια όλων, ενώ ταυτόχρονα εκθέτει την λανθασμένη λογική πίσω από τη σκέψη τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Αιγόκερως
Ας ξεκινήσει το παιχνίδι! Η Σελήνη περνά όλο το Σαββατοκύριακο στον Σκορπιό και τον κοινωνικό ενδέκατο Οίκο σας, φέρνοντας περισσότερα πάρτι και προσκλήσεις από αυτά που μπορείτε να μετρήσετε. Μην αισθανθείτε υποχρεωμένοι να εμφανιστείτε σε όλα, ειδικά καθώς το ευαίσθητο τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού του Σαββάτου, θα μπορούσε να σας κάνει να απορροφάτε την ενέργεια των άλλων σαν σφουγγάρι. Απομακρυνθείτε από τη φασαρία για να καθαρίσετε το κεφάλι σας, συνδεθείτε με Ένα άτομο ή απολαύστε τη μοναξιά σας. Αν το σπίτι σας έχει βομβαρδιστεί από επισκέπτες ή απλά σας φαίνεται ακατάστατο, το Σάββατο είναι ιδανικό για να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη, να καθαρίσετε και να αναδιατάξετε τα έπιπλά σας για μια νέα, πιο αρμονική ροή.

Τι λέτε επίσης να ξεκινήσετε να διακοσμείτε για τις γιορτές από τώρα; Η ευχάριστη γωνία της Κυριακής ανάμεσα στη Σελήνη και τη στοργική Αφροδίτη στο ζώδιό σας, θα μπορούσε να στήσει το κατάλληλο σκηνικό για ρομαντισμό ή για να φιλοξενήσει μια αυτοσχέδια συγκέντρωση. Είτε θέλετε να ανοίξετε τις πόρτες σας για ένα φαγοπότι ή να μαζευτείτε σε ένα αγαπημένο στέκι, η πολιτική σας σήμερα είναι «όσοι περισσότεροι, τόσο το καλύτερο». Σπίθες μπορεί ακόμα και να δημιουργηθούν με έναν φίλο φίλου σας ή με κάποιον που γνωρίζετε μέσω ίντερνετ, ίσως μέσω μιας κοινής επαφής. Σχολιάσατε το ίδιο ποστ και αυτό σας τράβηξε το ενδιαφέρον; Κάντε κλικ στο κουμπί “add” και δείτε πού θα σας βγάλει.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος
Έχετε στόχους στο μυαλό σας, καθώς η Σελήνη περνά όλο το Σαββατοκύριακο στον Σκορπιό και στο φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας. Θα είναι δύσκολο να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας, Υδροχόοι, αλλά προσπαθήστε να χαλαρώσετε και λίγο.

Το Σάββατο ο έξυπνος Ερμής και ο αυθόρμητος Ουρανός ευθυγραμμίζονται, στους πιο κοινωνικούς τομείς του χάρτη σας. Μη δένετε τον εαυτό σας με ευθύνες, γιατί θα θελήσετε να είστε ελεύθεροι όταν θα παρουσιαστούν οι κοινωνικές ευκαιρίες. Bonus: το να ανταλλάξετε ιδέες με τους φίλους σας ή με νέες γνωριμίες, θα μπορούσε να τις κάνει πολύ πιο ξεκάθαρες. Είτε θα μπορούσατε να έχετε μια απίστευτη συζήτηση, που να σας αλλάξει την προοπτική.

Το αρμονικό εξάγωνο Σελήνης –Αφροδίτης της Κυριακής, θέτει το σκηνικό για ευχάριστη ενέργεια ενώ ασχολείστε με τις δουλειές σας. Βάλτε την αγαπημένη σας λίστα μουσικής, ανάψτε τα αρωματικά σας, δημιουργείστε μια ονειρική ατμόσφαιρα που σας φαίνεται καταπραϋντική και παραγωγική.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Ιχθύες
Ετοιμαστείτε για περιπέτεια! Η Σελήνη περνά όλο το Σαββατοκύριακο στον Σκορπιό και στον κοσμικό ένατο Οίκο σας, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει μια έντονη ανάγκη για περιπλάνηση. Αλλά μην μείνετε πολύ μακριά από το λάπτοπ σας ή από το σήμα του Wi-Fi το Σάββατο. Ο έξυπνος Ερμής είναι στο φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας, και σχηματίζει ένα χρυσό τρίγωνο με τον ευφυή Ουρανό στη ζώνη των χρημάτων και της εργασίας σας. Μπορεί να σας καλέσουν από το γραφείο ή απλά να σας χτυπήσει μια δημιουργική λάμψη που πρέπει άμεσα να καταγράψετε.

Συνεχίστε τα ταξίδια σας στον κόσμο την Κυριακή, όταν η Σελήνη σχηματίζει μια ονειρική γωνία με την κοινωνική Αφροδίτη, κάνοντας τις παρέες και τις προσκλήσεις πολύ καλές για να τους αντισταθείτε. Ένας λόγος παραπάνω για να ολοκληρώσετε τα καθήκοντά σας από νωρίς – το καλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου έρχεται σε εκείνους που περιμένουν. Μπορεί να εμπνευστείτε να κάνετε σχέδια για ένα ταξίδι ή να γραφτείτε σε ένα μάθημα που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia