ζωδια σαββατοκυριακο 3-4/12 A

evdomadiaies-1723314

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 3-4/12 A

ζωδια Κριός
Δεν μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε το μέλλον αυτό το Σάββατο.
Και αν το σκέφτεστε ειλικρινά, Κριοί, θέλετε λίγη περισσότερη ελευθερία στο πρόγραμμά σας. Κάτι πρέπει να χαθεί όμως, ώστε να ανοίξει περισσότερος ελεύθερος χρόνος – και αυτό το «κάτι» μπορεί να είναι ένα δικό σας πεισματάρικα ανεξάρτητο χαρακτηριστικό. Πολλά χέρια κάνουν σωστή δουλειά. Βάλτε μια αγγελία για συνεργάτες. Θα μπορούσατε εύκολα να τους βρείτε να κάθονται μέσα στον δικό σας κοινωνικό κύκλο ή ένα βήμα πιο μακριά.

Την Κυριακή, ξεχάστε το να κολλήσετε στα συνήθη και τακτικά σας στέκια. Με τη Σελήνη και τον κυβερνήτη σας, Άρη, στον εκκεντρικό Υδροχόο, θα έχετε μια τάση προς το αντισυμβατικό. Βυθίστε τα δάχτυλά σας σε διαφορετικές σκηνές, κατά προτίμηση εκεί όπου οι δημιουργικοί τύποι συνηθίζουν να συναθροίζονται. Ξεκινήστε μια συνομιλία με μια αδελφή – πολιτισμική ψυχή. Κρατήστε τη λίστα των καλεσμένων σας ανοιχτή, γιατί ο συν-ένας ενός φίλου σας μπορεί να αυτό το άτομο που πρέπει να γνωρίσετε.

 

ζωδια Ταύρος
Βρίσκεστε σε ανάγκη για ένα makeover της διαχείρισης των χρημάτων σας, Ταύροι; Αν τα οικονομικά σας είναι ζόρικα, αντιμετωπίστε τα γεγονότα κατά πρόσωπο. Ήρθε η ώρα να κάνετε κάποια σοβαρή οικονομική εξέταση, έτσι ώστε να έχετε περισσότερα μετρητά να ρέουν παρά να χάνονται. Η συνάντηση Άρη – Κρόνου του Σαββάτου ρίχνει φως στον τομέα των επενδύσεών σας. Εάν δεν είστε βέβαιοι από πού να αρχίσετε, μιλήστε με έναν μυαλωμένο φίλο ή έναν σύμβουλο, για να σας βάλει στο δρόμο προς μεγαλύτερη οικονομική ελευθερία. Το ταξίδι των χιλίων μιλίων αρχίζει με ένα μόνο βήμα.

zodia-taro-45

Την Κυριακή οι στόχοι της σταδιοδρομίας σας μπορεί να κόψουν λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας, αλλά μην τους απορρίψετε για να πάτε για καφέ. Το να κλείσει το 2016 με νικηφόρο προβάδισμα, είναι σημαντικό για εσάς. Λίγες ώρες για να διατηρήσετε την ορμή της δουλειάς σας θα αξίζουν τη θυσία. Σχεδιάστε ένα ραντεβού για καφέ με έναν φιλόδοξο φίλο. Δεν χρειάζεται να κάνετε τη συνάντησή σας επαγγελματική, αλλά μερικές εύστοχες ερωτήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να κατευθύνετε τα επόμενα βήματά σας. Δεν υπάρχει λόγος να παλεύετε, όταν κάποιος που έχει περάσει από την κατάστασή σας μπορεί να σας αποκαλύψει μια εύκολη παράκαμψη προς την πρόοδο.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Έχετε ρίξει την ερωτική σας ζωή στη χύτρα ταχύτητας; Σιγοβράστε τη, Δίδυμοι.
Το να σχεδιάσετε το αύριο, είναι προφανώς απαραίτητο. Αλλά το να έχετε εμμονή με το μέλλον, δεν πρόκειται να εκδηλώσει αυτούς τους ρομαντικούς σας στόχους. Φέρτε πίσω τον εαυτό σας στο εδώ και το τώρα, και κάντε το αποστολή σας να απολαύσετε τη διαδικασία. Μερικά από τα βασικά στοιχεία δεν έχουν ακόμα κάνει το κλικ στη θέση τους για να μπορέσετε να είστε σίγουροι για το τι είναι σωστό για εσάς, ούτως ή άλλως. Μην ξεχνάτε: αυτό υποτίθεται ότι πρέπει να είναι διασκεδαστικό επίσης.

Η περιπλάνηση σας χτυπά την Κυριακή και οι συνθήκες είναι σωστές για ένα οδικό ταξίδι ή μια γρήγορη εξόρμηση έξω από την πόλη. Αφήστε τον αυθορμητισμό να είναι το GPS σας και πηδήξτε στο αυτοκίνητο με μερικούς διασκεδαστικούς φίλους. Κολλημένοι στη βάση σας; Κάντε την ημέρα σας διακοπές εντός των τειχών και περιπλανηθείτε σαν τουρίστας μέσα στην πόλη σας. Μπορεί να περάσετε καλύτερα απ’ όσο περιμένατε, τσεκάροντας την αγορά ή το εποχιακό παζάρι σε ένα νέο σημείο για καφέ. Συζητήστε με ξένους ενώ είστε έξω – μια αγαπημένη δραστηριότητα για το περίεργο, ιδιότροπο ζώδιό σας. Μια μοιραία σύνδεση θα μπορούσε να προκληθεί με ένα ταξιδιώτη που επισκέπτεται το δάσος σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Καρκίνος
Ταξινόμηση και στον εξορθολογισμό, Καρκίνοι.
Ο δομημένος Κρόνος είναι στον έκτο Οίκο σας του πρακτικού σχεδιασμού, και συνδέεται με τον καταφερτζή Άρη αυτό το Σάββατο. Το όνομα του παιχνιδιού είναι «αποτελεσματικότητα». Οργανώστε το χώρο σας, ξεκαθαρίστε τα Εισερχόμενά σας και κοσκινίστε τους σωρούς λογαριασμών σας. Πριν κάνετε την επόμενή σας κίνηση, χαράξτε ένα σχέδιο δράσης – με προθεσμίες, παρακαλώ. Αφού βεβαιωθείτε ότι τίποτα σημαντικό δεν σας ξεγλιστρά μέσα από τις ρωγμές, το μυαλό σας θα μπορέσει να ηρεμίσει. Μπορεί να στρατολογήσετε ένα φίλο ή έναν συνάδελφο να σας καθοδηγήσει στη λίστα σας, η οποία μπορεί να είναι ευκολότερο να δημιουργηθεί μέσω διαλόγου παρά μέσα στο κεφάλι σας.

Η σιωπή είναι η λέξη της Κυριακής, Καρκίνοι. Κάποιος μπορεί να σας περνά από μια δοκιμασία πίστης, γι’ αυτό κρατήστε τους πολύτιμους και ιδιωτικούςθησαυρούς για τον εαυτό σας, ακριβώς όπως υποσχεθήκατε. Αυτό επίσης, περιλαμβάνει να μην μοιραστείτε αυτές τις εμπιστευτικές πληροφορίες με το BFF σας. Εάν η υπόσχεσή σας περάσει μέσα από φήμες, να είστε σίγουροι ότι το φταίξιμο θα πέσει καθαρά στους ώμους σας – και αυτό θα μπορούσε να είναι καταστροφικό για αυτή τη σημαντική σύνδεση. Γράψτε στο ημερολόγιό σας, αν πρέπει να τα πείτε κάπου, και ακόμα και τότε χρησιμοποιείστε συντομογραφίες, αντί να γράψετε το όνομα κάποιου.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Εάν έχετε επιτρέψει στον εαυτό σας να μουδιάσει στην άνεση, ήρθε η ώρα για μια απόψυξη. Το Σάββατο, μια παθιασμένη αλλά πρακτική σύνδεση του Άρη και του Κρόνου σας ενθαρρύνει να προσπεράσετε τα δυσάρεστα συναισθήματα, ώστε να μπορέσει η καρδιά σας να ανοίξει.

Ίσως κρατούσατε τον εαυτό σας απασχολημένο, για να αποφύγει να ασχοληθεί με μια σύγκρουση ή μια απογοήτευση. Δυστυχώς αυτοί οι περισπασμοί είναι μόνο προσωρινά μέτρα, αφήνοντάς σας με μια χαμηλού βαθμού αίσθηση απογοήτευσης. Αντιμετωπίστε το θέμα αυτό το Σαββατοκύριακο, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να απομακρυνθείτε από μια συγκεκριμένη κατάσταση που φαίνεται να σας προκαλεί μόνο πόνο. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, Λέοντα: μια ειλικρινής συζήτηση θα μπορούσε πραγματικά να λιώσει ένα συναισθηματικό παγόβουνο.

Η Κυριακή είναι επίσης ιδανική μέρα για συζητήσεις από καρδιάς. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο να δημιουργεί αρμονικές δονήσεις στον Οίκο των σχέσεών σας, μπορείτε να βρείτε μια μέση λύση. Οι συμβιβασμοί δεν θα πρέπει να μοιάζουν με θυσίες όμως, έτσι υψώστε το ανάστημά σας αν οι άλλοι σας ζητούν να δώσετε περισσότερα από όσα νιώθετε πραγματικά άνετα να δώσετε. Ρομαντικά, η Κυριακή μπορεί να είναι το hotspot της εβδομάδας. Ξεγλιστρήστε μακριά για λίγο με το αντικείμενο του πόθου σας, είτε για να απολύσετε ένα εσωτερικό πικνίκ ή να κάνετε βόλτα χέρι-χέρι μέσα σε ένα μουσείο.

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Παρθένος
Οφθαλμός αντί οφθαλμού;
Το Σάββατο, ένας γενναιόδωρος φίλος μπορεί ξαφνικά να απαιτήσει μια απτή απόδειξη της αγάπης σας. Ο αγαπητός σας αυτός φίλος, ενώ είναι εξαιρετικά υποστηρικτικός, μπορεί να σας αφήσει με ένα συναίσθημα πίεσης για να ανταποδώσετε. Αν έχετε πάρει όντως περισσότερα από όσα έχετε δώσει, θα πρέπει να διευθετήσετε το σκορ. Το πρώτο βήμα; Πείτε στο φίλο σας πόσο εκτιμάτε όλα αυτά που έχει κάνει για εσάς. Στη συνέχεια κηρύξτε ένα προσωρινό μορατόριουμ και μην δεχτείτε τίποτα παραπάνω από αυτόν, τουλάχιστον μέχρι να εξισορροπηθούν τα πράγματα. Δώστε από την καρδιά σας, Παρθένοι, και με έναν τρόπο που φαίνεται φυσικός για εσάς. Αλλά μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να χειραγωγηθεί από την ενοχή.

Την Κυριακή, πρακτικά ζητήματα θα πρέπει να υπερισχύσουν των επιθυμιών σας. Αφήστε τους καφέδες, γιατί η λίστα με τα καθήκοντά σας έχει γίνει μακρύτερη από το χέρι σας. Μπορεί να προσκαλέσετε ένα φίλο για να πάρετε έναν καφέ στο χέρι και να σας συνοδεύσει σε μια αποστολή αγοράς δώρου. Το DIY μικρόβιο θα μπορούσε να σας κολλήσει επίσης, έτσι εάν νιώθετε σε διάθεση για χειροτεχνίες, σηκώστε τα μανίκια σας και δημιουργήστε κάποια σπιτικά καλούδια για να τυλίξετε σε γυαλιστερό χαρτί και κορδέλες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75