ζωδια σαββατοκυριακο 30/09 – 01/10 A

zwdio-aderfi-psyxi

ζωδια σαββατοκυριακο 30/09 – 01/10 A

ζωδια Κριός
Βρίσκεστε σε άγρια νερά στη σχέση σας, ε, Κριάρια; Θα μπορέσετε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια το Σάββατο, όταν ο εκφραστικός Ερμής περάσει στον διπλωμάτη Ζυγό και στον έβδομο Οίκο σας, των σχέσεων. Η συζήτηση των πραγμάτων σε συναισθηματικό επίπεδο δεν είναι η αγαπημένη σας δραστηριότητα, αλλά μερικές φορές είναι ο μόνος τρόπος για να περάσετε μέσα από το αδιέξοδο. Ο αγγελιοφόρος πλανήτης μπορεί να σας βάλει, όντως, σε διάθεση να κάτσετε κάτω και να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. Αυτός ο κύκλος συνεργασίας διαρκεί έως τις 17 Οκτωβρίου και σας βοηθά να ομαλοποιήσετε τα πράγματα στις προσωπικές και επαγγελματικές διασυνδέσεις σας. Βοηθητικό στοιχείο: κατά τη διάρκεια αυτών των διαπροσωπικών αλληλεπιδράσεων, κρατήστε το τηλέφωνό σας μακριά, και μην μπείτε στον πειρασμό να το κοιτάξετε.

Την Κυριακή, ένα επιτακτικό τρίγωνο ανάμεσα στον κυβερνήτη σας, τον αποφασιστικό Άρη, και τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα σας βάζει σε θέση για ταχύτατη επέκταση στη σταδιοδρομία σας. Με αυτούς τους δύο κοσμικούς, δυναμικούς πλανήτες να ευθυγραμμίζονται, βρίσκετε την τόλμη να κάνετε μια θαρραλέα και αποφασιστική κίνηση. Αλλά πρώτα βεβαιωθείτε ότι ξέρετε όλα τα απαραίτητα γεγονότα και στοιχεία για να είστε ετοιμοπόλεμοι και επικίνδυνοι. Σημαντική συμβουλή: καθώς ανεβαίνετε τη σκάλα, να είστε ευγενικοί με όσους συναντάτε στο δρόμο. Δεν ξέρετε ποτέ πότε θα τους χρειαστείτε στο πλευρό σας.

 

ζωδια Ταύρος
Η μεθοδική σας προσέγγιση θα σας είναι πολύ χρήσιμη για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, καθώς ο αναλυτικός Ερμής είναι στον Ζυγό και στον συστηματικό έκτο Οίκο σας μέχρις τις 17 Οκτωβρίου. Ο αγγελιοφόρος πλανήτης τείνει να επιταχύνει τα πράγματα, αλλά εσείς πρέπει να τα επιβραδύνετε! Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, όπως λένε, και αυτή είναι η δική σας ευκαιρία να τις περάσετε από κόσκινο. Πρέπει να μια εμπορική συμφωνία να πάρει το πράσινο φως, βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πάντα γραπτώς και ότι ο δικηγόρος σας θα τα ελέγξει πριν υπογράψετε. Χρησιμοποιήστε έξυπνα κόλπα για να παρακάμψετε τα ενοχλητικά εμπόδια.

zodia-taro-45

Είτε πρόκειται για μια ανακαίνιση είτε για μια ενημέρωση λογισμικού στη δουλειά, κάντε τα στο όνομα της αποτελεσματικότητας. Αυτή η φάση βελτιστοποιήσεων αφορά και την υγεία σας. Προγραμματίστε να αποβάλλετε το στρες και τον εκνευρισμό σας ιδρώνοντας στο γυμναστήριο αυτό το φθινόπωρο. Το ισχυρό τρίγωνο της Κυριακής ανάμεσα στον δυναμικό Άρη στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας και τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας ωθεί να ρισκάρετε και να κάνετε κάτι καινούριο. Μην ανησυχείτε για το αν θα αποκαλύψετε τα κίνητρά σας. Όταν είστε ειλικρινείς και λειτουργείτε με διαφάνεια, τίποτα δεν μπορεί να επιστρέψει για να σας στοιχειώσει. Οπότε, αφήστε τον κόσμο να μάθει τι σκαρώνετε. Υπάρχει κάτι απελευθερωτικό και δυνατό στο να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Δίδυμοι
Σταθείτε στο ύψος σας, Δίδυμοι! Το Σάββατο, ο κοσμικός φύλακας σας ο αγγελιοφόρος Ερμής μπαίνει στον Ζυγό και στον πέμπτο Οίκο σας, της δημιουργικότητας και του έρωτα. Μέχρι τις 17 Οκτωβρίου, η αυτοπεποίθησή σας θα πάρει τα πάνω της. Καβαλήστε αυτό το κύμα ενέργειας και γίνετε πιο τολμηροί σε όλες τις πράξεις σας. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στην έκφραση των προτιμήσεων σας, ειδικά σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Αν χρειάζεστε περισσότερο τετ-α-τετ χρόνο, να είστε ειλικρινείς. Ή αν, αντίθετα, λαχταράτε περισσότερο χώρο για να κάνετε τα δικά σας, πείτε το τους ευθέως. Για τους αδέσμευτους Δίδυμους, υπάρχουν προοπτικές για μεγάλο πάθος. Αφήστε την αναλυτική σας προσέγγιση και ακολουθήστε τα συναισθήματά σας, τα οποία, ομολογουμένως, μπορεί να είναι λίγο δραματικά. Όταν τα πράγματα γίνουν υπερβολικά έντονα, διοχετεύστε αυτή την ενέργεια σε κάποια δημιουργική διέξοδο.

Το επεκτατικό τρίγωνο της Κυριακής ανάμεσα στον δυναμικό Άρη στον τομέα του σπιτιού σας και τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα δίνει έμφαση στις αναγκαιότητες της ζωής. Ακόμα κι όταν ξεπετάτε προθεσμίες ή κάνετε σχέδια διασκέδασης, οι σκέψεις σας επιστρέφουν σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Αν υπάρχει κάποιο ενοχλητικό πρόβλημα που χρειάζεται λύση, σηκώστε το τηλέφωνο! Ή αν έχετε βάλει στο μυαλό σας ένα σχέδιο ανακαίνισης, κάντε ένα βήμα σήμερα για να το φέρετε πιο κοντά στην πραγματικότητα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος
Κρατήστε τα χαρτομάντιλα κοντά σας, Καρκίνοι: οι χείμαρροι μπορεί να αρχίσουν ανά πάσα στιγμή! Το Σάββατο, ο πνευματικός Ερμής περνάει στον Ζυγό και στον τέταρτο Οίκο σας, του σπιτιού και των ριζών σας. Μπορεί να είστε ακόμα πιο συναισθηματικοί απ’ ότι συνήθως. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να τσεκάρετε το DNA σας. Ή για να μιλήσετε σε κάποιους μεγαλύτερους συγγενείς σας για την παιδική τους ηλικία και για το τι θυμούνται για τους παππούδες και τους προ-παππούδες τους. Κατεβάστε μια εφαρμογή ηχογράφησης ή κρατήστε σημειώσεις: Μπορεί να υπάρχουν κάποια διαμάντια εκεί πέρα, που να αξίζουν να τα συλλάβετε! Καθίστε μαζί και κοιτάξτε φωτογραφίες, διαλέξτε ίσως μία ή μερικές για να τις βάλετε σε κορνίζα και να την κρεμάσετε σπίτι σας.

Την Κυριακή, ένα δυνατό τρίγωνο μεταξύ του αυθόρμητου Άρη στην γωνιά της επικοινωνίας σας και του επαναστατικού Πλούτωνα στη ζώνη της συνεργασίας σας φέρνει σπιρτάδα στο λόγο σας. Αυτό είναι καλό για να εντυπωσιάσετε το κοινό σας σε μια συνάντηση, αλλά όχι τόσο βοηθητικό σε μια διαπραγμάτευση ενός ευαίσθητου θέματος στη σχέση σας. Ενώ θέλετε να είστε ειλικρινείς, έχετε υπόψη σας την επίδραση που έχουν τα λόγια σας πάνω στους άλλους σήμερα. Καλύτερα να τους το φέρετε λίγο μαλακά, παρά να ρισκάρετε να προκαλέσετε αμετάκλητη ζημιά.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Λέων
Μπορεί να μην είστε σε θέση να συμβαδίσετε με τις σκέψεις σας τις επόμενες τρεις εβδομάδες, καθώς ο πνευματικός Ερμής περνάει στον Ζυγό και στον τρίτο Οίκο της επικοινωνίας σας αυτό το Σάββατο. Με το μυαλό σας σε υπερδιέγερση, θα βρείτε κίνητρα να ξεκινήσετε κάτι νέο, να βρείτε νέους συνεργάτες και να μοιραστείτε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια με τον κόσμο! Το πλεονέκτημα σε αυτόν τον ανεμοστρόβιλο σκέψης είναι ότι θα είστε ενθουσιασμένοι και ο κόσμος θα κρέμεται από τα χείλη σας. Βγείτε εκεί έξω και πείστε νέους πελάτες και οργανώστε συνεδριάσεις και διαπραγματευτείτε! Θα έχετε τη διπλωματία και το τακτ για να πάρετε ό,τι θέλετε.

Το λιγότερο είναι περισσότερο την Κυριακή, καθώς μια δυνατή σύνδεση ανάμεσα στον ασταμάτητο Άρη και τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα στις πιο γειωμένες γωνιές του χάρτη σας τροφοδοτούν την επιθυμία σας να καθαρίσετε τα του οίκου σας – κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ομολογουμένως, αυτό δεν είναι ένα δίωρο πρότζεκτ, αλλά ακόμα και μερικά πρώτα βήματα μπορούν να δημιουργήσουν μια ορμή που θα κρατήσει εβδομάδες. Ξεκινήστε με το πιο προφανές πλεόνασμα υλικού: Τι μπορείτε να δωρίσετε ή να ανακυκλώσετε χαρίζοντας το σε φίλους; Μην φοβάστε να αφήσετε μερικά κενά στους χώρους σας. Ενεργητικά, αυτό δημιουργεί χώρο για νέες ευκαιρίες.

taro-oroskopio-54

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Παρθένος
Αράξτε, Παρθένοι. Ο κοσμικός φύλακας σας, ο σβέλτος Ερμής, κλείνει μια μακρά επίσκεψη στο ζώδιό σας το Σάββατο και περνάει στον Ζυγό και τον δεύτερο Οίκο σας της ασφαλείας και των οικονομικών έως τις 17 Οκτωβρίου. Μαζέψτε τα φανταχτερά σας παπούτσια και στρέψτε την προσοχή σας στα βασικά: δουλειά, λεφτά και σταθερότητα. Με αυτή την έξτρα υποστήριξη από τον κυβερνήτη σας, θα είστε σε θέση να εδραιώσετε μεγαλύτερη αυτάρκεια. Αυτή είναι πολύ καλή στιγμή για να ξανακοιτάξετε και να επεξεργαστείτε τον προϋπολογισμό σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να διώξετε τους φόβους που σχετίζονται με τα λεφτά και τα χρέη σας, αν αυτό σας απασχολεί. Αλλά σκεφτείτε πέρα από την επόμενη εξόφληση: Ιδανικά η δουλειά σας θα είναι αυτό που ζητά η καρδιά σας. Αν κάνετε κάτι που σας κάνει να χαμογελάτε ή που τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, είστε στο σωστό δρόμο!

Η Κυριακή, όμως, δεν είναι η μέρα για να το παίξετε χαλαροί. Ο παθιασμένος Άρης είναι στο ζώδιό σας και κάνει μια άμεση σύνδεση με τον Πλούτωνα στον πέμπτο Οίκο σας, του πάθους. Πετάξτε την προσοχή (και ίσως μερικές στρώσεις ρούχων) στον άνεμο και αφήστε τα πράγματα να μπουν μόνα τους στη θέση τους! Τα ζευγάρια θα απολαύσουν μια μέρα στο σπίτι, ίσως παίζοντας μερικά σέξι παιχνίδια. Μόνοι; Πάρτε ένα ρίσκο. Βγείτε από τον χαρακτήρα σας και μπορεί να οδηγηθείτε σε μια συνάντηση που δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

zwdia shmera